Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Clanek vyborny, k diskuzi mohu jen podotknout to spaste dusi, medved se utrh. A nejen zde.

6 3
možnosti
AR

Nastává období zavádění prezidentského systému. A Babiš sklízí co zasel. Spojil se se zákeřným starcem jenž má rád podrazy. Teď jeho libůstky užívá naplno. Nechá se dotlačit i k tomu, aby měl vládu bez ČSSD, avšak složenou s Okamurou. Samozřejmě bude to za podpory KSČM. Babiš má potřebu být ve vládě co nejdéle, aby si ještě něco přihrál, protože bez vládní funkce jej bude stíhat policie s vyšetřováním Čapího hnízda, dotace z EU pro Agrofert a dalších věcí. Dosud Zemanovi sloužil Hamáček a ČSSD, včetně Babiše jako poslušní psíčci. Navíc pro Zemana, viz kauza se Šmardou, je nějaká Ústava ČR něco jako toaletní papír ;-D;-D;-D

6 3
možnosti
Foto

;-D Kde kdo si vychutnává svou ,,moc". I na těchto stránkách. Kde jaký samizdatel alespoń pologramotně počítačově gramotný, zaujímajíc v sedě zásadní postoje. U komplu, za požití hnojiv, vč. hnoje. Virtuálně, jistě statečně. I s odkazem v článku na autoritu tu či tu. A přitom ani není tu;-) p.s.: p. Rychetský pláče nad tím, na čem se i on sám podílel.

6 2
možnosti
VK

Uberte trochu té sebekritiky, nikde ve Vašem příspěvku odkaz na Rychetského nevidím.

5 5
možnosti
PK

Jen zbytečně přetékající frustrace.....

9 4
možnosti
AM

Typický bártovský blábol. No uvidíme, můžete to téma opsat z různých úhlů ještě asi 1000x (= ca doba Zemanova prezidentování), alespoň vám uteče lépe čas v práci.:-)

8 4
možnosti
VF

Hádejte se jak chcete. Mně je ze současné politiky opět smutno. Jen chvilku jsme měli naději, že patříme mezi vyspělé státy.

8 1
možnosti
Foto

To by po čtyřiceti letech morální deformace bylo patrně nemožné. Ještě teď tu straší Husákovy děti, postižené jakýmsi virem.

8 5
možnosti
OU
VK

Hlasuju pro ten Pershing, stejně nás to asi brzo čeká, když rusáci jaderně vyzbrojují Kaliningrad.

2 1
možnosti
SN

:-)........Tak jste si po ránu ulevil....dnes máme svátek svatých Cyrila a Metoděje, díky kterým si můžete písmem vylít své srdce!

Jestli nazýváte Babiše vydíratelným slabochem, tak Vy jste jistě hvězda první velikosti. 90% lidí, při tom tlaku, kterému je denně vystaven......ať udělá, co udělá, všechno je špatně, by se psychicky zhroutilo. To Vám u kompu nehrozí.....naopak máte pocit dobře vykonané práce! Dokonce to i že se postavil EU hodnotil lidovec Benešík, jako jeho prohru. ZDravím Vás, užijte si pěkně nádherný dnešní den! Dění ve světě řídí úplně jiní lidé, než si myslíte! V

8 9
možnosti
DR

A naštěstí ani žádní blogeři a jejich diskuzní poskoci.

5 7
možnosti
Foto

Karma. Každý z nás má v práci nějaké povinnosti, kterým se nemůže vyhnout. Prezident není výjimkou. Obhajoba ala "prezident není stroj na podpisy", jak občas čteme v diskuzích, je hloupá. Škodolibá radost MZ z beztrestného porušování ústavy, zákonů i mravů potvrzuje autorova slova o absenci jiných radostí.

15 3
možnosti
Foto

Ano. Tu lze u autora spolehlivě vyčíst;-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.