Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Milý pseudovesničane, tak to v životě už občas chodí, lidé přicházejí a odcházejí, tak to prostě bývá...

5 2
možnosti
Foto

To vědí lidé z měst i vesnic, stejně jako ti, kdo přebývají na chatách a chalupách. Dokonce i ti, kdo se zdržují pod mosty a nebo ti, kdo potřebují mít nad hlavou nebe se sluncem, hvězdami i oblaky. Nepřekvapuje tedy, že i Vy jste si toho povšiml. Věřte tedy, že i pan autor.

5 2
možnosti
Foto

Parádně napsáno, moc se mi líbí, jak okamžitě nastupuje Mališova dehonestace ;-D!Karma

4 7
možnosti
Foto

Když někdo opouští potápějící se loď jako první, tak bývá nazván jak? A nemělo by spíše platit, všichni k veslům.

5 0
možnosti
MB

Drolící se Hnutí ANO není ničím šokujícím. Jsou v tom všechny, obecné atributy. Zjevující se naděje - obliba nového výrobku + k tomu nezbytné draze předplacené reklamy. Vybuzení dojmu uživatele = Jak jsem vůbec mohl doposud žít ? Následuje obvyklost - Zevšednění + konfrontace. Výrobek cosi sliboval - Jako vždy se prokáže, že se o žádný Zázrak nejedná. Trh reaguje, poptávka klesá - Objeví se jiné, Trikolorní výrobky. Faktem je, že ještě proti produktu nabízeného Šmejdu ještě žádné Demonstrace nebyly, ani Basa nehrozila! Hnutí Ano = Nabízené, zázračné přípravky Herbalife. Nic to neřeší, efekt zdravení trěla nepřichází - No, jako vždy skupina věřících setrvává a upírá svou naději, že takto zhubnou ! ... :-)

1 0
možnosti
JK

Marketingové pozlátko ztrácí lesk a opadává, odhaluje se realita a ta v ANO pořádně zapáchá. Voliči přestávají býti jelimany a slovy hradního pána, pitomci, prokoukli tohle politické šmejdství, kde vzletná a ohnivá rétorika se již druhý den obrací naruby. Vzpomínáte na "kauzu litium" před volbami, když AB hřímal do mikrofonu fráze jako "Nedopustíme rozkradení miliard", "Ale co je skandální, jak tady vlastně představitelé sociální demokracie neskutečně lžou. Někdo tady říká, že už 14 dní po volbách to nikoho nebude zajímat. No mě to bude zajímat. A pokud pan Havlíček neodpoví na ty dotazy, tak já skutečně podám trestní oznámení. A podám a podepíšu ho, na rozdíl od těch trestních oznámení, která tady na mě psalo x různých lidí" Celé je to zde: https://www.anobudelip.cz/cs/makame/aktuality/novinky/projev-andreje-babise-na-mimoradne-schuzi-snemovny-ke-kauze-lithium-36817.shtml

A co se stalo? NIC, vůbec nic, žádné trestní oznámení a jede se podle původních smluv. Na téhle jediné kauze ukradl AB Česanům většinu voličů, vzpomínáte.Takhle to vypadá se sliby AB, jediné co dělá je uplácení vlastních voličů a protože ANO je strana důchodců, leje se nejvíc jim. Oni důchodci, jak víme, jsou nejnáchylnější na podlehnutí šmejdům všeho druhu, braňme si své staříky a informujme je, to je nejlepší obrana.

6 1
možnosti
PK

Lidé by měli snít o něčem jiném než o úpadku,či konci politické strany. Sny by měly býti krásné a osvěžující. Obávám se až se váš sen o konci ANO naplní nenabudete plného uspokojení, bo pozdější realita nebude ani o mnoho lepší ani horší.

5 0
možnosti
JK

Tohle je taky jeden z triků marketingu, když se ukázalo, že AB není čistý jak lilie a normálně nás okrádá, tak se vyrazí do boje s heslem: "Jedině Satanáš nás může spasit před peklem, protože on ho dobře zná!" Tak co, necháte se spasit?

2 1
možnosti
Foto

Mám za to, že jste napsal ryzí pravdu. Pan Babiš neví, nechápe, nerozumí atd. Má sice své horlivé vyznavače, ale jak známo, sluha svého pána opustí, když vyschne měšec. Karma. R^

6 1
možnosti
Foto

Jsem-li členem nějaké strany, tak řeším situaci uvnitř strany. Agituji, píši rezoluce, nechávám hlasovat. Špinavé prádlo se nepere na veřejnosti.

1 0
možnosti
JB

A jste si jistý, že to nezkoušel? A má to vlastně smysl v ANO, které patří svému majiteli a které např. několikrát upravovalo svůj morální kodex jen kvůli tomu, aby se do něj majitel ještě vešel?

4 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.