Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BK

8-o, oni vás zase přesunuli????? JeéééžišMarjá...... - a to jste se tak snažil;-(. Už podruhé;-(. Jděte do toho zas! Až dostanou konečně rozum a uvědomí si mnohé.

Za sebe vám děkuji, že se mi tak věnujete, pane Bárto. A dokonce už máte stoupence. Nepřímo - tak učinil i tajemný bloger BraunR^. Vidíte, vy máte schopnost promlouvat k davu. Proto to nevzdávejte a pište!!

0 1
možnosti
Foto

U nás se drží pouze hladovky "budo držet hladovku dokud nedostanu hlad", takže vůbec nemám obavy z jiného dopadu, než z normálního vytrávení ať už bylo důvodem cokoli.

1 0
možnosti
ND

Pane Barto, jste uminutej :-)

1 0
možnosti
Foto

Není. Jen supluje jednu ,,nudící se autorku", co tu pekla zemlbábu;-D Ale ta kamsi vysublimovala;-)

3 0
možnosti
Foto

Čím více je Babiš dehonestován, tak tím více lidí se nutně ptát, komu asi šlápl na kuří oko. A říkají, na něm asi něco je, že tolika lidem vadí, které moc nemusím. Není nad negativní reklamu.

7 5
možnosti
KT

Komu šlápl na kuří oko?

A jak?

Že odklonil jeho peníze k sobě?

6 2
možnosti
JV

Moc hezký pes. Taky píše blogy?:-)

9 0
možnosti
Foto

Ale rozhodně píše lepší komentáře, než Vy. ;-D

4 4
možnosti
Foto

KHB: "Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet nebo chválit."

Ono se zdá, že jistý majitel jistého média poněkud zatlačil na své podřízené, aby ošklivé blogy a komentáře náležitě umravnili.

Svým způsobem je to dobré znamení, komusi začíná doutnat koudel. R^

4 2
možnosti
Foto

A jinej se tu koudel snaží ještě rozdmýchat. Hasákem, což sice není přístroj hasicí, toliko vercajk v rukách neumnětelů a jiných kvalifikaných fušerů ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.