Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Na demonstraci máte nepochybně právo, to Vám nikdo přece nebere....A Babiš má zase právo neodstoupit kvůli davu nějakých 100 000 lidí na ulici, když ve volbách dostal hlasů přibližně 15 x víc ;-)

21 5
možnosti
Foto

Takže podle vaší logiky může Babiš dál krást, protože jej volila většina. To je pozoruhné. Jenže menšina právo vyjádřit svoji oprávněnou a fakty podloženou nespokojenost.

8 9
možnosti
KB
Foto

Jsme konečně slavní. Díky Babišovi a jeho střetu zájmu se o nás zajímají světová media. Připravují se pořady o Babišovy. Svět se diví, že taková osoba stojí v čele státu.

10 4
možnosti
KAS

.. a místo Babiše Kalousek.. omdlévám blahem už předem...víte o čem mluvíte, OMG? A jestli jste měl na mysli jinou možnost, specifikujte ji. Moje neozbrojené oko ji nevidí...

13 9
možnosti
Foto

Jistě strašidlo Kalousek,to si myslíte že těch sto tisíc demonstrantů vyjde do ulic na podporu Kalouska a Babiš je naše jediná možnost?

11 6
možnosti
JC

KDO z tohoto Hnutí umí tolik jazyků jako Babiš? A tak dobře, aby mohl mluvit např. s Junckerem jeho rodným tj. francouzským jazykem? KDO ho tedy může nahradit? A ty připomínky, ať se očistí a pak ať se vrátí, na to odpovídám při rychlosti resp. pomalosti naší justice odslouží ještě druhé volební období a pak si lehne někam na pláž, aby si ty miliardy také užil.

4 11
možnosti
Foto

Kolik babiš umé jazyků, ale otázka zní jak. Podle těch co studují jazyky a mluví jimi, tak blbě,,Jako synem prominentních komunistů učící Marxismu-Leninismus měl jako protekčení dítko možnosti studovat v zahraničí. Kdo takovou možnost měl.

5 1
možnosti
Foto

Z hezkého toaletního listu nám dáváte cos k přečtení. Rv

1 3
možnosti
MB

Představte si, že za podezřelých okolností se stanete majitelem mega imperia. K tomu vás tíží závazek 35 miliard Kč k bankám. Imperium nemůžete pustit z ruky - Tedy si vytvoříte mechanismus lidí k jeho ovládání a děláte vše proto, aby jste obstál. Sama funkce peremiéra je časově - fyzicky náročná. Sám, jste si vytvořil system, který nemůžete ani opustit, protože bude prošťárávána skříň kostilvců. Čili jste si vytvořil sebezničující systém - ze kterého není úniku! Pokud se přijme tato optika, vše se lépe chápe! Pak mnohé výroky - Nikdy neodstoupím - Nic se vracet nebude, jsou sice pro voliče, ale hlavně - PRO BANKÉŘE! V base, nemáte čas sedět! Mj., to ani není zájem Věřitelů - Ti vás potřebují v čele! Opravdu, tady právě dumu, k čemu je to vše dobré? Stejně - mne dříve, či později lapnou, nebo mne trefí šlak. Někdo se v tom vyžívá, že ano ... Nechápu, těžký život Predátora ! ... :-)

4 2
možnosti
MB

Zdravím Standu s nezbytným úterně - ranním minusem. Tak jsem to opravil = Nechápu, LEHKÝ život Predátora ! Vyhovuje? už to mám dobře ? ... :-)

1 0
možnosti
SB

Je samozřejmě pravda, že takoví lidé, jako je Babiš, zcela postrádají svědomí.

Je však naivitou domnívat se, že je to ve světě vrcholové politiky výjimka.

S tím svědomím na tom nejsou o nic lépe ti, kteří se ohánějí pravdou a láskou a kteří slibují zavedení morálky. Pro takové politiky jsou tahle krásná slovíčka jen vějičkou na naivní část voličstva, která zcela správně u jedněch politiků vidí reálně existující absenci svědomí a která při pohledu na tuhle část politického spektra má naprostou pravdu, ale která se naivně domnívá, že ti druzí to svědomí mají a že jsou lepší než ti první.

Jsou ještě horší, protože ke všem vadám těch prvních, které ti druzí mají také, se u těch druhých k tomu ještě přidává právě tohle pokrytectví a hraní si na svatoušky.

5 4
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.