Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Teď je otázka - chceme predátora nebo roztomilé štěňátko či ovečku?

4 4
možnosti
Foto

Nic mezi tím skutečně není....?

4 2
možnosti
Foto

Pane Bárta ,nevadí mi,že nemáte Babiše rád. Já jsem jeho volič a také mám výhrady,třeba vyhozené peníze za předražené vrtulníky. Tak nám prosím napište ,kdo na jeho místo.

15 4
možnosti
ZD

Neodpoví - neví nebo se sám stydí otevřeně s pravdou ven. Kohokoliv ze současných potenciálních nástupců by pojmenoval - sklidí posměch. Takto si atmosféru zařídili sami - demonstranti a jejich organizátoři. Nikdo z místních vyvolených nedá přímou odpověď - ptal jsem se všech hrdinů všedního dne.

16 5
možnosti
Foto

Vývoj na Slovensku po odstúpení Fica: Fico stráca aj vplyv, jeho strana sa prepadá. Podobne vyzeral začiatok konca Mečiara. Jeho náhradník je oveľa populárnejší, ako on sám a už uvažuje aj o vytlačení Fica z postu predsedu strany. ;-)

Čiže to kľudne môže byť Babišov koniec nielen v politike, ale v jeho prípade aj na slobode.

4 4
možnosti
Foto

;-D Obávám se, že to neví ani sám autor, ač si myslí že ON ví, viz jeho,,Jak čtu diskuze dost lidí má problém pochopit o co jde.

Zdroj: https://zdenekbarta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=716068

10 3
možnosti
ZK

Tak dobře, připusťme Vámi navrhovaný slovenský model. Premiérem se stane Richard Brabec a ten současný ustoupí do pozadí. Skončí Babišův střet zájmů, nikoli jeho vliv, v tom se asi shodneme a nevěřím tedy, že to považujete za řešení. Ledaže by bylo přikázáno, aby Babiš nekamarádil s Brabcem. Jasně, je to další křeč, ale já už bych se nedivil.

Ani nové volby by nic neřešily, preference mluví jasně. Premiér není žádný pánbůh, ale ani ďábel, jak se ho snažíte vypodobnit. Možná jednooký král mezi slepými. Změnu, aby byla lákavá musíte někým personifikovat a to i dnes na náměstích chybí. Vy mi žádnou lákavou osobnost nenabídnete, podezřívám Vás, že patříte mezi ty, kteří vědí koho ne, ale tápou, nebo se možná stydí své favority jmenovat. Druzí na pásce jsou pan Fiala a pirát Bartoš. Zatím tedy, dle mého, okresní přebor, na jehož tribunkách se taky dají dělat efektní Mexické vlny, ale není to vono.

27 2
možnosti
ZD

Vám patří karma a můj souhlas.

3 0
možnosti
LH

Mocní z klubu Bilderberg řešili brexit a kapitalismus. Opět bez Čechů

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/svycarsko-usa-eu-bilderberg-elity.A190603_194610_zahranicni_luka

Tam se řeší jak dal ne tady na dvorku..... :-)))))

10 1
možnosti
ZH

Babiš již dávno ztratil legitimitu. Taky by se mu mohlo stát, že bude ze Strakovky vynesen. Pokud dnes přijde na demonstraci 100 tis. lidí, nebude k tomu daleko.

8 17
možnosti
SB

To jako chcete násilný převrat?

25 3
možnosti
SN

:-)......Tak jste si po ránu plivl s pocitem dobře vykonané práce! Vám ta nenávist, jak čtu jednotlivé články už leze na mozek!! Dělejte s tím něco, nebo to bude mít trvalé následky.

A hlavně....nevrhněte řešení, nebo založte stranu a předveďte jak se to má dělat! RvRvRv

9 20
možnosti
JH

J76a77k19u90b 79H86o42z20a

4. 6. 2019 9:46

Když on se tak snaží a ten Milion chvilek se pořád ne a neozývá... ;-)

11 4
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.