Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Přál bych všem antibabiš, aby uspěli a AB se stáhl z premierské role a dal šanci ODS a pirátům at řídí stát. Možná tak učiní, bo má vzor v Polsku. Koblihy se přeskupí a svět se vrátí ke své původní roli, kmotří opět v pozadí a obecná spokojenost,,to je vaše vize, budiž naplněna. Ještě bych dodal, že velmi pochybuji o silné PR za premiérovými zády. Pokud by byla tak všemocná, jak naznačujete, tak by ho především naučila mluvit a přiměřeně reagovat, což je jediná kvalifikace našich současných politiků.

3 2
možnosti
Foto

Ne v každé situaci může stát Mára za Babišovou zadnicí a nový zobák jen tak někomu nepřišijete.Já naopak silné PR vidím.Je třeba uznat,že dělají svou práci skvěle...

1 2
možnosti
Foto

Nechte si ty soudy. Brusel vypíše podmínky dotací. O ty se tady přihlásí firmy. Komise posoudí, zda mají pro dotace předpoklady a buď zamítnou nebo je přidělí. Pokud komise postupovaly nesprávně, je třeba řešit je. Pokud firmy zadaly klamavé údaje, je třeba řešit firmy. Vyloučit z dotací předem kohokoliv, je diskriminace.

3 1
možnosti
Foto

Diskriminace je to, že ten, kdo rozhoduje o přidělení dotací státu a dotací z EU, které jsou určené pro malé a střední podnikatele dostane miliardář Babiš, protože on z titulu své funkce rozhoduje, kdo je dostane. Miliardář Babiš si u EU zatím zařídil, že EU odstoupila od zastropování dotací z EU, aby dotace byly byly adresné, protože by se je nemohl stahovat Babiš.

4 1
možnosti
MB

Sepsal jste to velmi dobře. Jde o projev podstaty samotného liství ...

Touha věřit, přidat se k něčemu silnému a tak mít pocit zúčastněnosti - Dokonce užitečnosti! Nikdo nechce lézt do hrobu s vědomím, že škodil a byl součásti zla. Pak třeba vytvoří jádro KSČm. Podobně je to - se souvěrci AB. Předkládat jakákoliv čísla - fakta - argumenty je pak zbytečné. Ti lidé pak mají pocit, že byli okradeni. Krade se jim naděje víry! To je to, oč běží, podpora pak existuje a oligaršík si může přikrádat dále. On nekrade, činí - To lépe ! Faktem je, že takoví idé jsou mi ukradeni! No bohužel, stále silněji ovlivňují život můj a plevelí ČR. Viz Zákony, viz nesmysly EET, viz byrokracie. Píšu to donekonečna, AB jdnou skončí - Co po jeho éře zůstane? Jaký odkaz - Jaký přínos ... ? :-)

10 1
možnosti
AN

A co když se jen bojí, že to potom vezmou do ruky ti vaši.

3 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.