Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Útěchou, přímo světlem v černé tmě všem může být, že jste mezi jednookými dvouokým králem, který náhle prozřel jak ten v pohádce Sůl nad zlato.

2 3
možnosti
Foto

Pro pana Fogela a mého miláška Stáníka Nováka, aby si mohli kluci zamínusovat. Zatímco v roce 2013 byly u Agrofertu investiční pobídky na nule, v roce 2014 se vyšplhaly na 1,47 miliardy korun. Koncern Agrofert získal v roce 2018 na dotacích rekordních 2,1 miliardy korun. Od státu získal více než 161 milionů, dotací. Na dani z příjmu přitom firma ve stejném období zaplatila 739 milionů korun.

11 2
možnosti
Foto

Co je 1,5 mld proti 50 mld, které každoročně doplácíme a ještě dlouho budeme, na podvod Staré gardy s FVE. Přikleply se dotace firmám, o kterých nikdo nic nevěděl. Měly sídla někde v Tramtárii a nikomu to nevadilo. Proč asi? Protože v nich mohli být právě ti, kteří ta pravidla nastavili.

11 2
možnosti
MB

Štěpáne, rozumím Vám - Nikdo nechce lézt do hrobu s vědomím, že škodil a byl součásti zla ... :-)

1 1
možnosti
SN

:-)......Tak jste si pane autore, po ránu zase pěkně plivl a vyčistil mozek, strávíte den s pocitem dobře vykonané práce!

"Můj nejhorší pocit z úspěchu hnutí ANO, tedy především z úspěchu Babiše, který sám je ANO, je ten co dokázal z předtím asi normálních lidí udělat. Loutky ze zvrácenou morálkou, které nechtějí nic vidět a nic slyšet.

Zdroj: https://zdenekbarta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=715705 "

Jestli Vy mě a dalších 30% lidí považujete za Babišovu loutku se zvrácenou morálkou, za co považujete ty, co to tu roky rozkrádali? Máte velmi zvláštní přístup a poněkud jednostranné vidění!

Nedej Bože, že by se zase dostali k lizu, ti kteří jsou z Babiše na prášky, pro které Klondajk skončil! Je mi Vás líto! RvRvRv

6 9
možnosti
Foto

Prosím vás, kdo tady co rozkrádal. Samozřejmě, že nepíšete, že Kalousek, ale ten o proti Babišovi neukradl ani desetník ze státního rozpočtu o proti Babišovi, který je přisátý na stát jak pijavce.

10 2
možnosti
Foto

Z dostupných podkladů ve Sbírce listin, slovenském registru partnerů veřejného sektoru a dalších informací je známo, že výkonné a dozorčí funkce v Babišových fondech obsadili manažeři a právníci Agrofertu, respektive Babišova současná manželka Monika Babišová. Babiš vystupuje u fondů jako zakladatel a zároveň jako obmyšlený (beneficient) - tedy ten, který může mít z hospodaření fondů užitek a ke komu se v budoucnu vložený majetek může vrátit.!!!!!!Podle právníků Evropské komise a podle našich právníků má Babiš jako obmyšlený stále zájem na tom, jak jeho někdejší firmy hospodaří, a je tak jako premiér ve střetu zájmů při rozhodování o evropských fondech. Závěrům právníků nasvědčuje také hodnocení slovenských úřadů, které považují Andreje Babiše za jednoho z takzvaných konečných uživatelů výhod, tedy osobu, která "skutečně ovládá nebo kontroluje" firmy ze skupiny Agrofert!!!!!!

5 1
možnosti
SN

:-).....Pane Kindle, vřele Vám doporučuji najít si v archivu TV včerejší večer s redaktorem Václavkem.

Pozvali si telefonicky právníka Hrušku, ten to Václavkovi tak pěkně vysvětlil , že se z toho nemohl vzpamatovat. Marné Vaše naděje ! RvRvRv

3 4
možnosti
SB

To je těžké, pane autore,

Lidé vašeho ražení jsou vidí na jedno oko dobře, ale na druhé jsou slepí.

Zcela správně vidíte mnohé Babišovi chyby. To je to správné vidění na jedno oko. Ale (a tím míním tu slepotu na druhé oko) odmítáte vidět tu prohnilost a to nebetyčné pokrytectví pravdoláskařského tábora naší politické scény. Ten není o nic méně špinavý než Babiš, ale ještě navíc zamořuje politiku naprosto nereálnými utopiemi i všestranné lásce, o vládě práva apod. Tedy ne že by se mi ty jejich vize nelíbily. Právě naopak: líbily by se mi velice, ale vycházím z toho, že lidská společnost byla, je a bude džunglí, kde neustále probíhá boj o koryta, který není veden těmi utopistickými prostředky.

Slůvka o pravdě a lásce jsou jenom vějičkami na tak naivní jedince, jako jste vy.

Mezi prvním bezohledným vlkem, jehož pokrytectví jde pouze tak daleko, že ze sebe dělá jenom lišku, tudíž přeci jenom zůstává v kategorii šelem, a druhým bezohledným vlkem, jehož pokrytectví jde dále a jenž ze sebe dělá mírumilovného beránka, volím jako menší zlo toho prvního.

7 2
možnosti
PK

Na objednávku a jako ochranu proti oligarchovi vstupujícím do politiky byli zřízeny v Lednu 2014 v České legislativě svěřenské fondy. V okamžiku, kdy zakladatel převede majetek do svěřenského fondu, ztrácí k němu veškerá vlastnická práva. Vlastnická práva přecházejí přímo na samotný svěřenský fond. Pokud chceme odstranit oligarchy z politiky stanovme si ať svůj byznys prodá , no a pak veselé ovládá politickou scénu svými penízky , jako to činí například pan Soros.

4 1
možnosti
Foto

Děláte z voličů Babiše volyče. Sám patřím k těm 30%. Babišovi při tom zazlívám laciné jízdné pro seniory, ke kterým patřím. Koblihy pokládám za nezdravé a nejím je. Obešel bych se i bez navyšování důchodů, protože jsem byl během produktivního života natolik schopný, že nouzí netrpím a protože jsem nepodváděl, tak mám i nadprůměrný důchod. A takových nás je. Neklesnu na vaši ubohou úroveň, abych škatulkoval vaši sortu voličů. Sám volím Babiše na základě analýzy a syntézy faktů. Dokud bude Babiš mafiánským zákulisním hráčům a jejich na pódium vystrčeným partajím vadit, tak jeho hnutí ANO budu pokládat za nejlepší volbu. Pro mne je přijatelnější volit Babiše, o kterém vím, kolik vydělal Agrofert ve svěřeneckém fondu, než volit bandu, o které na základě všemožných kauz a čachrů ala FVE....jen tuším, že nás obrala o biliony. Teď ji a jejím loutkovodičům vadí, že to nejde a to mě těší.

10 8
možnosti
AN

A okolo toho se všechno dnes točí. Babiš je především problém polistopadových vládců, kterým vidí do karet. Ti mohou přesvědčit mladé bez zkušenosti, no se starými, tedy velkou většinou, to není tak jednoduché. Vracet se zpět se nám nechce.

4 1
možnosti
AM

Ano podrží, dokud se neobjeví někdo lepší, jehož programem nebude jen Antibabiš. Sraz v pondělí na Václaváku, zase si zakvičíme.

5 2
možnosti
DR

Přesně trefený hřebíček na hlavičku. R^

3 1
možnosti
DR

Koblihy Babiše zase podrží a nekoblihy se tradičně rozdělí na dva tábory. Jeden bude i nadále zuřit a druhý se bude dál dobře bavit.

5 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.