Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Od zbesileho vystoupeni Bohumila Sobotky na hrade se CSSD neustale propada. Pan Foldyna s jeho vlky a laskou ke Kremlu take CSSD na oblibe nepridava.

takze je to o "osobnostech".

1 0
možnosti

Omlouvam se, to patrilo jinam.

0 0
možnosti

...prominte, ze se ptam..., bude psat pani Samkova jeste nejake blogy?

1 1
možnosti

...a co Štětina, Telička, Poch....?:-)

3 1
možnosti

:-)......Pane autore, moc se neradujte, stejný byl i dotaz redaktora ČTV na Babiše, který se skrytou radostí hodnotil, že když se dá opozice dohromady, tak převálcují současnou koalici. Přání otcem myšlenky.

Volby do EU, už to vidíte podle účasti, všichni jásají jak byla vysoká účast! Opravdu? Až půjde do tuhého, uvidíme.

A že se tam dostal Vondra....lidé mají krátkou paměť! Promopro....desítky milionů vyhozené z našich peněz, prodej jakéhosi skladu .....miliarda! Také Vondrova práce! Čili ODS nepoučitelná, Fiala už se vidí premiérem, stejně jako deklaroval Bartoš za Piráty.

Je třeba zase nafasovat deštníky, karty a vyjít do ulic. Hlavně, že tam řečnil Dolínek za ČSSD a manifestoval nezapomenutelný Sobotka ! RvRvRv!!

2 2
možnosti

Obávám se, že nevíte, která bije. ODS nepropadla, získala důvěru lidí, kteří chtějí EU, ale nehodlají EU lézt do zadku. Mluvím o ODS ne o jejím současném předsedovi.

4 2
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

6 0
možnosti

Karma se zvedá kliknutím na tlačítko, ne psaním do diakuze, inteligente

1 0
možnosti

To měla být ukázka té "nenávisti", kterou se oháníte v každém druhém příspěvku? A údaj o tom, kolik přesně by ODS měla s ním máte kde?

3 3
možnosti
Foto

A kdyby tam nechali VK ml., tak by zcela určitě vyhráli všechno!

5 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.