Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jestli šlo o Facebook, tak nešlo o veřejný prostor. Jde o majetek miliardáře.

1 0
možnosti
JU

J27o52s38e67f 89U96l59m32a63n

18. 5. 2019 16:33

Ne, že bych s vaším názorem na schvalování terorismu nesouhlasil, ale napsal byste takový článek, kdyby byla situace obrácená a muslimové oslavoval smrt svých hrdinů? Nebojte, nemusíte odpovídat, na to vás až moc dobře znám, abych znal i vaši odpověď.

14 0
možnosti
JU

J17o52s44e61f 46U35l79m48a95n

18. 5. 2019 16:35

oprava "oslavovali smrt, kterou způsobí jejich hrdinové"

0 0
možnosti
TB

Najednou zrůda, když se Bártovi jeden jedinec hodí. Že muslimský svět jásá nad svými teroristy jak na běžícím páse, to najednou pšt.

14 0
možnosti
Foto

Muslimský svět nejásá v diskusích pod články na českých internetových portálech. A nejde o jednoho jedince, ale o celou armádu zrůd. Ti kteří prý hájí křesťanské hodnoty, ale sami se řídí hodnotami islámských fundamentalistů....

1 5
možnosti
Foto

Když spadla v N.Y. "dvojčata" a v nich na 3000 nevinných, tak se v muslimských zemích v ulicích měst radostí tančilo. Když muslimové pozabíjí nevinné "nevěřící psy", tak jejich čin žádný muslim neodsoudí jako zrůdný.

15 0
možnosti
OK

O20t55a 57K93i54n46c

18. 5. 2019 12:01

Každý teroristický čin, při kterém jsou oběti obyčejní lidé, je odsouzeníhodný, ať je proveden muslimy či nemuslimy.

6 0
možnosti
MB

Vždy platilo - Slovo dělá muže, člověk si za svým názorem má stát - Pokud se mýlí, je cnostné chybu uznat a omluvit se. To všechno se nějak postupně vypařuje. Zlo má spoustu podob, anonymně na Internetu pak zejména. Ušktnu a opět se stáhnu za pařízerk na číhanou. Jistěže je to hrozné, pak ano - Idioty dohledat ...

No dobře a co dále? Zlo má spoustu podob - Každá prezidentská kampaň končí u Správního soudu. On končí = Lhal, ale výsledky jsou platné! Čína je svou odvrácenou tváří zemí šílenou - Sběrné tábory, křeft s orgány + krevními konzervami s AIDS ap. Přesto se tam jezdíme uzčít demokracii! Co s tím, trestat ... ?:-)

3 0
možnosti
JH

J24i81ř57í 62H23o60l31ý

18. 5. 2019 9:30

Tady se stíhají lidé schvalující NovoZélandskou tragédii, ale když v TV jásají zástupy muslimáků nad teroristickým činem svých muslimů, tak je to OK?

Taková ubohá společnost.

19 0
možnosti
LM

Není to OK. Ale nějak doufám, že jsme z "oko za oko, zub za zub", už vyrostli.

3 6
možnosti
MK

Ano, co to musí za exota, který schvaluje postřílení (zatím) nevinných lidí.

Ale ještě jsem od Vás nečetl stejné razantní odsouzení těch, kteří cíleně páchají genocidu na křesťanech!! A to jsou ne desítky, stovky, ale tisíce za rok!!!

Další pohled je ještě výmluvnější: ten, kdo vyznává Korán, dnes a denně schvaluje /když to zrovna sám nekoná) vraždění nemuslimů. K tomu vraždění mají návod a ještě předem omluvu: to jsi nezabíjet ty, ale Alláh!!!

Váš odsudek je barvitý, ale měřte všem stejně!

28 0
možnosti
JK

Kolik trestů padlo za schvalování muslimského terorismu? Proč ti moudřejší musíme být vždycky jenom my?

26 0
možnosti
VZ

Protože tu máme plno lidí jako je autor článku. Moderně se jim říká sluníčka anebo dobrotrusové. Když šly k zemi věže WTC a počet mrtvých se v prvních odhadech pohyboval v desetitisících, tak propukalo v mnoha muslimských komunitách bujaré veselí a oslavy. Na blízkém východě jsou nezřídka atentátníci ve školách oslavováni jako hrdinové a dalo by se pokračovat.

23 0
možnosti
JH

Těch, co schvalovali , z nejrůznějších důvodů, na internetu tenhle masakr byly u nás minimálně stovky. Určitě to svědčí o něčem nedobrém, o tom žádná.

Jen mi přijde dost nenormální, že za to mohou vyfasovat až čtrnáct let, což uznejte, se zase až tolik neliší od těch nacistických rozsudků smrti za schvalování atentátu na říšského protektora!

15 0
možnosti
Foto

14 let nikdo nikomu nedává,to jen horní hranice.I děda Balda bude za chvilku venku....

4 12
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.