Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Což o to, v každé straně se sejde ... Nic divného, jsou i ve společnosti, pouze na ně není tak vidět. Za ústřední Problém č. 1 považuji = že Absentuje vize. Kam se cíleně dostat? Z mého pohledu Malý stát + Nedusit onen základ - Tvořivé jedince + navazující celky, firmy. Státu chybí Pokora = Jsme si vědomi, že vy nás živíte! Sooučasná Vláda je účelový,Reklamnní spolek. Jeden nechce jít do basy, chrání své investice a nekonečně žvaní. ČSSD má roli historickou - Cokoliv, kdykoliv utratit. O folklorních spocích SPD + KSČm nemá smysl mluvit - Účelové, zavedené firmy. Toto je Základ směrování ČR? K tomu do všeho kafrá Hrad. Výsledky jsou neuvěřitelné = Prázná kasa, podstatný nárůst životnécvh nákaldů + Neustálé žvanění Bude lépe ! Pro mne nesmírně plytné - Evidentně to stačí ... :-)

7 2
možnosti
Foto

J83a58k97u78b 38R70o33t15h

15. 5. 2019 8:48

Karma a poznámka - jestli bude Rath v Suverenitě stejně úspěšný, jako v ČSSD, chytnou ho s krabicí od vína, ve které bude sedm pašovaných muslimů. ;-D;-D;-D

11 0
možnosti
MS

Neexistující hordy migrantů? Takže populační exploze v Africe také neexistuje?

14 1
možnosti
SB

Někteří lidé prostě chtějí být bojovníky za ušlechtilost a jsou schopni kvůli tomu i jít přes mrtvoly.

Ono to na první pohled vypadá náramně ušlechtile, když člověk řekne, že nedělá rozdíly mezi lidmi na základě jejich rasy, náboženství, civilizačních tradic apod.

V tu chvíli se takoví lidé cítí apoštoly dobra.

Já mám opačný postoj. Otevřeně říkám, že tady invazi Afričanů a asijských muslimů nechci. Nechci být apoštol dobra, chci vycházet ze syrové reality.

Vám dávám plusový bod, pane Svobodo.

15 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.