Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma R^:-)

10 16
možnosti
JK

J97a94n 20K33o77z38á50k

26. 4. 2019 23:22

Za hloupost?

2 0
možnosti
JH

J85a38n 22H11y64n18e56k

26. 4. 2019 12:15

To byla zase slátanina. Pán asi žije někde jinde.

12 4
možnosti
Foto

Případ dědy Baldy je z nějaké jiné reality....?Vy žijete kde,když jste o něm neslyšel...?

4 6
možnosti

Karma pane BártaR^ a Vašemu psíkovi také - je to krasavec:-)

0 5
možnosti
ZK

Pane, Vy si nevidíte ani na špičku svého nosu.

11 0
možnosti
PK

Jednak i pan O. může míti pravdu v něčem a potom, seniory bych zase tak nepodceňoval, bo ani piráty neházím do jednoho pytle.;-D

4 0
možnosti
Foto

Já také nekritizuji všechny seniory jen "Baldy",které zblbnul Tomio....třeba moje maminka Okamuru nepodporuje,ani nevolí....

5 0
možnosti

Zdeněk Bárta - priznivec antisemitizmu, holokaustu, islamskych zakonu saria, poprav kvuli opousteni islamu, kamenovani, a kdo to kririzuje je obchodnik se strachem a hlouposti... tak to jo... :-)

13 3
možnosti
Foto

Takže kdo kritizuje Okamuru je rovnou islamista a vyznavač ortodoxního islámu,Váš svět je opravdu jednoduchý....:-)

6 3
možnosti
MB

Sorry, ale mě jako hloupost připadá to vaše nálepkování ..

Obchodník se strachem, který se chce napakovat.. populista atd..

Vy jste přesvědčen, že žádný podobný problém neexistuje? Že migrační vlna je v Evropě dobře zvládnuta? Že národní suverenita nestojí za pozornost? Že stačí odevzdat se do rukou moudrého Bruselu, pobírat dávky v podobě dotací a nic neřešit?

Já si to tedy nemyslím. Nejsem sice přímo voličem SPD ...ale myslím, že Okamura zastává názory části populace, které tu reálně existují a žádají, aby je někdo prezentoval v politice. To je podle vás něco špatného? Populismus?

Co si vůbec představujete pod pojmem demokracie? Vládu moudrých elit, které kvalifikovaně posoudí co je nebo není problém ..a co je správné?

24 2
možnosti
JJ

J17i48ř84í 80J20a70n57d51a

26. 4. 2019 11:08

Obchodníci se strachem.

A co takoví alarmisté, kteří si jako svého věrozvěsta vybrali švédskou dívčinu, která objíždí svět a bije na poplach za záchranu planety.

14 1
možnosti
VM

Jsem rád, že mohu číst bog obchodníka s bezpečím a moudrostí.

Co vyvolá větší nejistoty? Neinformovanost lidí, embargo na informace o chování imigrantů, nebo zveřejńování reality? Já jsem raději informován, než být v nejistotě.

Ona ta informovanost a poukazování na ty problémy, otevírání těchto otázek je vlastně především prevencí. No a to by pak vlastně vzhledem ke své preventivní činnosti byli obchodníci se strachem a hloupostí policisté, hasiči, BOZP technici a řada dalších.

Já vám vaše vidění světa v žádném případě nechci brát, musíte s tím žít vy. oháníte se činem člověka, který byl soudem uznán dušenvě nemocným a byla mu nařízena psychiatrická léčba. Na druhou stranu škoda že jste nezmínil iráčana, zatčeného naší policií, který sháněl zbraně a chystal se na teroristický útok - tedy v rámci vyváženosti, ale o tu vám evidentně nejde. A pokud si přečtet po sobě svůj výtvor a bude mít trochu soudnosti, dospějete k závěru, že hovoříc o strachu, je plný nenávisti

A právě lidé, jako jste vy, mě utvrzují v přesvědčení, že volba SPD je správná volba.

Hezký den.A

15 0
možnosti
Foto

MÁME SVOBODU. A tak každý může svobodně volit dle svého ,,gusta";-)

0 0
možnosti
Foto

Rozesmala mne predstava Pitomia stojiciho v reznicke kutne za zakrvavenym stolkem s ceduli popsanou fialovou fixou: Sleva na nenávist! Ochutnávka strachu gratis! Dvě lži za cenu jedné! Dnes odnesete, zítra zaplatíte! Nechci váš hlas zadarmo! Nikdo vám nemůže dát, to co já vám muzu slibit! A tak dál, dá se tvořit...

Ti, co toho svinstva mají plný košík (a že jich tady je!), se samozřejmě budou durdit, ale Vám pane Bárto Karma.

8 18
možnosti
Foto

;-D Postavte stánky všech partají vedle sebe, u každého ,,nakupte" něco dle svého ,,gusta", vše vražte do kotlíku, pečlivě povařte a máte echt aintopf. To je realita současnosti.;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.