Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ a díky za připomenutí!

0 0
možnosti
Foto

Jednotky SA pod vedením homosexuála Ernesta Rohmea, byl spolek homosexuálů a to byl důvod, proč Hitler vedení tohot spolku rozprášil. V letech 1933 až 1945 bylo  uvězněno 100 000 gayů z nichž bylo 50 000 zavražděno.  Koncentračním tábory jich prošlo kolem 10 000  z nichž  60 procent vězňů bylo zavražděno. Vysoké číslo zavražděných gayů je příčítano k tomu, že na jejich vraždění se podíleli i spoluvězni.

1 0
možnosti

Dnes karma, pane Bárto.

jen bych chtěl upozornit, že spor Zeman-Putna nebyl o tom, že by někomu vadilo, že je Putna homosexuál. Vadilo to, že Putna se označil sám hanlivě za buznu a s tímto heslem se promenádoval na pražském pochodu homosexuálů a poté požadoval, aby ho Zeman jmenoval profesorem.

Až budete, pane Bárto, organizovat po Praze pochod šilhavých, sám se označíte za krypla, a budete se s tímto napisem promenádovat, asi také nedostanete od prezidenta titul profesora.

Jinými slovy, být tělesně postižený, nebo sexuálně jinak orientovaný, není důvodem k tomu, abychom to na veřejnosti prezentovali jako nadřazenost nad "normálním" zbytkem populace.

2 3
možnosti

Pokud jde o spor Zeman - Putna,psal jsem spíš o tom, jak se vyvinula diskuze a různé názory v blogu.Původní spor jistě nebyl o homosexualitě,ale dost lidí to na ní rádo přetočilo...

1 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.