Diskuse

Voliči Pivoše volí hazard

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Můžete mi prozradit, v kolika hernách jste se byl skutečně podívat a o jaké zdroje opíráte svá tvrzení? Jsem přesvědčena, že pouze citujete "zaručené pravdy" hollanovských aktivistů, které se poslední léta šíří médii. Pokud máte potřebu se k problematice heren vyjadřovat, ověřte si skutečnost sám.

A také se zkuste zamyslet nad tím, kolika desítkám tisíců lidí poskytují herny a kasína práci a jaké budou důsledky pro společnost, pokud se tito ocitnou na dlažbě.

Současná doba však přeje regulacím a zákazům. Jednotlivé obce vyhlašují nulové tolerance, MF chystá pro legální herny likvidační zákon, ale současně otevírá trh zahraničním internetovým kasínům, Tím pádem nebude herna na každém rohu - každý ji bude mít doma nebo si ji bude s sebou nosit v kapse, Výsledek : na šedesát tisíc lidí přijde o práci a patologičtí hráči si budou vesele gamblit dál. Jen to nebude tolik vidět.

0 0
možnosti
KS

"Zaměstnanec v nejlepších letech ..." - ještě do nedávna jste u svého profilu měl napsáno invalidní důchodce. Můžete nám tu změnu prosím objasnit?8-o

1 0
možnosti
ZB

Celkem jednoduše,od Nového roku jsem nastoupil do zaměstnání;-)

0 0
možnosti