Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J57a75n 50F57i16k12á57č23e98k

28. 12. 2014 18:54

To si "pamatuješ" hodně špatně. Nějaký střelený radní (oni jsou Belgičani dost burani) chtěl udělat modernu, tak stromek udělal z krabic. S muslimy to nemělo nic, kromě toho, že někteří hysterici, kteří se houfují i zde, si "domysleli" = vymysleli, že s muslimy souvidí. :-) Osobně jsem si to zjišťoval a našel jsem dokonce jméno té hysteričky, druhořadé novinářky, která si to vymyslela. :-)

1 0
možnosti

Cože? 8-o ... Většinu lidí že ani nenapadne, že jde o náboženské symboly v Česku nenáviděné církve? 

A která církev je to ta "nenáviděná"? ... Já jich znám několik! ... To je mi zase nepřesný a manipulativní blábol!  ;-D ;-€ Rv

Mne život naučil za vším vždy hledat konkrétní lidi - obvykle lidem vadí konkrétní osoby, skoro nikdy jim nevadí nějaká instituce, zvláště ne taková, která koná (aspoň občas) i nějaké to dobro, charitu apod... Proč autor nenapíše popravdě, že mu vadí třeba kardinál Dominik Duka?! ... Ostatně, myslím (a zřejmě nebudu daleko od pravdy), že s kritikou tohoto člověka by souhlasila i veliká spousta věřících katolíků...  :-/

Pokoj lidem dobré vůle a tedy snad i vám všem! ;-)

0 0
možnosti

Pěkně napsané. Jen to potvrzuje slova, že hlavně naše média přináší lživé zprávy, nebo neúplné. Něco jako nedávno o tom Birminghamu... Bohužel kvůli těmto lžím roste přehnaná nenávist a agrese. Občas píšu Peršanům zprávy z našich krajů, jsou překvapeni a zklamaní. Nedivím se. Nicméně kdo chce, zjišťuje si pravost článků. Holt pro čtenost (a že Češi chtěj přesně tyto typy článků!) se má udělat vše.

3 4
možnosti

A co Kokkedal! To si vygooglete a prostudujte, zaclo to pred dvema lety... jak je na tom ono sidliste dnes co? proc se z multikultuirniho sidliste stalo muslimske ghetto? protze muslimove nechteji zti s jinymi, jen s muslimy 60 000 DK za jejich svatek dali, 8000 DK za stromecek a vanocni vecirek dat nechteli... A tvrte mi, ze jsou Danove rasisti a xenofobove jak my Cesi? To asi tezko, problem je v tech muslimech.... Protoze Islam je xenofobni, Islam je to co odmita prebirat cokoliv od nevericich!

9 1
možnosti

J94o69s26e49f 96K75l23a30t

23. 12. 2014 17:37

Až na to,že stromkům to víc sluší venku,to by jste taky o bramborách ao mrkvi mohl říct,že jim to víc sluší v řádku.Přeju hezké Vánoce

3 1
možnosti

a nesluší? Kritizujeme tady muslimy a přitom sami máme stupidní přežité zvyky..

0 0
možnosti

Autor mi připomíná zapšklého člověka (možná z toho, že má malý byt) a tak nám vysvětlil že vánoční stromek, jesličky a další symboly Vánoc nezakazují Muslimové, ale nedonalý francouzský zákon a On že uvědoměle stejně Vánoce neslaví. Jeho škoda a škoda i pro jeho rodinu. Není náhodou Jehovista?! ;-(

5 7
možnosti

Já jsem někde psal, že neslavím Vánoce?Pouze jsem psal,že nemám stromek (jen symbolickou ozdobenou smrkovou větev) a Betlém nepotřebuji.Budeme mít krásné Vánoce i bez něho,jako každý rok.Jsem jako drtivá většina Čechů atheista.;-)

4 1
možnosti

On je problém v tom, že muslimové mají špatnou pověst oprávněně. Jako skupina. Takže bohužel lidé věří ledasčemu a určitá skupina lidí uvěří úplně všemu a ještě si přisadí.

5 0
možnosti

V57í37t 73J52ů56z56a

23. 12. 2014 13:53

Efektnější než zákazy je šíření výmyslů jako že se Ježíš nenarodil v těchto dnech (narození v těchto dnech odpovídá rozpisu služeb kněžských tříd v chrámě a časové souvislosti kněz Zachariáš a narození Jana Křtitele po 9 měsících a Pána Ježíše po dalších 6), že to dokonce nebylo v Betlémě a že ho Panna Maria nepoložila do jeslí (oboje výslovně v evangeliu).

0 2
možnosti

To,že je to v evangeliu,ještě neznamená,že je to pravda.Příběhy,které nabízejí "Matouš" a "Lukáš" jsou hodně rozdílné,ale to jste si jistě všiml sám...

1 1
možnosti

J53a52n 52S22e66m65i62k

23. 12. 2014 13:27

"zakazovani vanoc" o kterem slysime obcas z nejakeho mesta v zapadni Evrope neni obycejne na objednavku muslimu.

Vetsinou je to z iniciativy pracovniku ruznych neziskovych organizaci nebo statem placenych 'integracnich' iniciativ jejich osazenstvo vetsinou tvori ciste evropsti absolventi nejakych humanitnich oboru.

Asi vetsina islamobijcu nebude verit, ale muslimove co ja jsem potkal jak v muslimskych zemich tak v zapadni evrope Vanoce rada oslavi jako pekny svatek ktery maji deti rady etc.   

Koneckoncu, Jezis Kristus je v jejich verouce jeden z proroku Islamu (Mohammad je ten 'finalni')

Jednou jsem pri sluzebce v perskem zalivu kolegum arabum vypravel ze nase firma kvuli "politicke korektnosti aby neurazila jine viry" nepise prani k "Vanocum" ale neutralne "Svatkum".

Normalne  nechteli verit tomu proc by nekomu takovy hezky svatek mohl vadit. Pak se uz jen smali.

7 0
možnosti

Děkuji za názor.Vaše osobní zkušenost s tím jak muslimové přijímají Vánoce je velmi zajímavá a poučná.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS