Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Převrat neprovede. Zabrání v tom pan Peszyński svým Majdanem a "umajdanovatí" se směrem k nule.

6 7
možnosti
JP

Podle mé zkušenosti je opravdu svět "na blogu" úplně jiný než ten reálný, naštěstí. Tady mám pocit, že nástup bolševiků a ruských přisluhovačů už klepe na dveře. Ale i v té realitě se díky zvolení Zemana a jeho starým komunistickým přátelům dostáváme někam zpět do normalizace a k Rusku a Číně. Snad se národ probudí.

5 2
možnosti
SB

Nikoli národ, ale celá Evropa by se měla probudit. A především by svou pozornost měla zaměřit na jiné nebezpečí než ruské nebo čínské, jakkoli tato dvě nebezpeční nebagatelizuji. Jsou skutečně velká, ale přeci jenom nikoli největší. Hlavní nebezepčí přichází z Afriky a z islámské části Asie.

6 0
možnosti
SB

Já se částečně pana Vyvadila zastanu. Ono patří k určité lidské přirozenosti, že když je člověk chvilku někde, kde je středem pozornosti a znají ho i lidé, které on naopak nezná, tak mu to stoupne do hlavy. Začne si myslet za prvé to, že stejnou autoritou, jakou je pro ty, co se pohybují v jeho blízkosti, je úplně pro všechny, a zapomíná na to, že součástí lidské společnosti je i každá docela obyčejná venkovské tetka, která ani neví, kdo on je. A na základě toho, že když se někdo objeví, věnují mu lidé pozornost, si myslí, že takhle jim on leží na srdci 24 hodiny denně. To je totální nesmysl: Když na ulici mezi stovkami mně neznámých lidí uvidím Karla Gotta nebo Jaromíra Jágra, v tu chvíli jim budu věnovat pozornost a třeba je i pozdravím, někteří lidé je i zastavují, ale o pět minut později už žiji svým životem. Ale to už ty celebrity, ať už skutečné, nebo ty směšné, jako je pan Vyvadil, nevidí. Ony mě vidí jenom ve chvíli, kdy jim na ulici věnuji pozornost. A tu jem věnuji proto, že v tu chvíli jsou skutečně zajímavější ostatní lidé, které neznám vůbec. A vsugerují si, že na ně myslím i ve chvíli, kdy je nevidím.

Jak jinak si má člověk vysvětlit, že do prezidentských voleb chtěli jít i takoví lidé, jako je bývalý politik Vladimír Dlouhý, který asi dodnes žije ve svých představách, že stále je stejně populární jako kdysi? Jak je možné si vysvětlit, že Jiří Paroubek až donedávna věřil, že on se vrátí na výsluní politiky? Jak je možné si vysvětlit, že Jan Kasl si dodnes myslí, že mu Pražané jako bývalému primátorovi fandí?  A mnozí herci považují za osobní potupu, když někam přijdou a lidé je nepoznají. Jedna holywoodská hvězda to vyjádřila přesně. Řekla něco v tomto smyslu: "Lidská duše je rozporuplná. Je únavné, když vám lidé neustále věnují pozornost, ale když jednou za dlouhý čas někam přijdu a lidé mě nepoznají, tak místo pocitu úlěvy cítím ponížení. Takže vlastně ani nevíme, co chceme."

Takže to není specialita pana Vyvadila. Ale on to dovedl k výšinám.

12 1
možnosti
JZ

Je náhodou, že mnozí zdejší "karmoví přeborníci" v realitě nic neznamenají a téměř nikdo o nich neví.

1 1
možnosti
Foto

No neví, pane kolego, jsou anonymní, ale o to víc je takové hlasování přesvědčivější.

2 0
možnosti
Foto

Nudný, prázdný článek, minimální progress. Karma. tomu odpovídá Rv

2 12
možnosti
JZ

Kdo je to Jiří Vyvadil?;-D

11 2
možnosti
SN

:-)KDo je to Jan Ziegler ?  Jednoho jsem kdysi znal, byl sice trochu ujetý, jako společník fajn ! Scházeli jsme s pravidelně v hospodě "U PInkasů" ! !!!!!!

1 3
možnosti
LC

pokud máte na mysli něco jako puč, třeba tenkrát v Chile nebo nyní v Kyjevě a máte informace, víte co je vaší povinností, zavolat 158

1 6
možnosti
SB

To by byla policie zahlcena podobnými telefonáty. Každý hospodský vysedávač má silné řeči, každý šetnáctiletý puberťák, který ještě ani neviděl holku bez podprsenky, se nezi svými kamarády chlubí, kolik dívenek mladších patnácti let, tudíž ještě pod zákonem, už připravil o poctivost apod.

Pan Vyvadil také jenom žvaní, ale v hloubi duše i při své nevalné inteligenci ví, že tím žvaněním to musí skončit a že na více nemá.

6 0
možnosti
LC

karma článků pana Vyvadila je většinou přes 40 a čtenářů přes 10 tisíc pane Bárto

1 9
možnosti
LC

Kolikrát můžete hlasovat? Pro každý článek můžete hlasovat jen jednou - i když se vám pokaždé zobrazí oznámení "váš hlas byl zaznamenán", ve skutečnosti se zaznamená jen první kliknutí.

Je systém zabezpečený proti podvodům? Používáme všechny dostupné technické prostředky na to, aby jedna osoba nemohla hlasovat vícekrát. Máme také k dispozici podrobné statistiky, kdo jak hlasoval, a kontrolujeme, zda se v nich neobjevují nějaké anomálie.

1 2
možnosti
Foto

Nic není nemožné8-o Vždytˇ i generál ,,semínko" se vypracoval. Pak vzal ,,kramle" na západ. Tedˇ by byla šance opačným směrem, kdyby to neklaplo:-P

0 0
možnosti
JZ

Možné je všechno, hlasovací mašinérie se dá zařídit. Rusové jsou v propagandě dobří. Ovšem ve skutečnosti na Vás 95% lidí na otázku kdo je Vyvadil bude nechápavě hledět.

5 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.