Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J73a87n 54H61a34n12á95k

1. 10. 2014 20:45

Podle mého skromného názoru, se tu zas vše přehání, byť jsem si vědom úrovně zdejších diskuzí, stejně jako úrovně plánovaných opatření, které se adminům nedaří realizovat efektivně.

Na místě určitě nejsou jakékoliv tanečky na blogovém "hrobu" kolegy Fojtíka a rovněž je nesmyslná jeho glorifikace, jako jakési oběti cenzury či nepohodlného režimu.

Pan Fojtík byl podle mého názoru řadový a velmi průměrný bloger, který jediný co uměl, psát extrémně populistické názory, které často neměly s pravdou a objektivitou nic společného. Dokonce i výkonný populista F. Matějka má profesionálnější stylistiku publikování, než pan Fojtík s jeho "řádkovými" názory.

Pana Fojtíka jsem četl jen velmi výjimečně (když nebyl poblíž jiný exot, a že jich tu je, vč. mě), ale jeho maximální kadence názorů, které umocňovaly oficiální ruskou propagandu (a to už je co říct) byly skutečně výplodem odtržení od reality a pan Fojtík může poděkovat svým karmovačům z velké řady prorusů, kterých tu je požehnaně (díky Svobodným).

Jen pro doplnění:

Svoboda slova pana Fojtíka nebyla narušena (to se idnes.cz ani nemůže podařit, i kdyby sebevíc chtěla).

Idnes.cz je soukromý subjekt, má svá pravidla a buď je respektuji, zejména po varování, nebo žádám legitimní cestou změnu, nebo odejdu.

V Rusku by pan Fojtík, jako opoziční bloger, byl už dávno "zpacifikován".

Víc chápat v tomto případě netřeba

15 7
možnosti
JK

V Rusku by pan Fojtík, jako fanatický propagátor USA (EU, NATO...) nebyl ani tak zpacifikován, jako nezvěstný.

10 4
možnosti
Foto

...nechápu, proč se z toho dělá aféra, jakoby byla ohrožena demokracie slova na celém světě. Idnes neni jediný blog, jistě si pan Fojtík najde jiný...jak bylo předesláno...rozeslali admini jistá pravidla ohledně UK...což je jeho právo...mě spíše zarazila Fojtíkova reakce na konci článku viz http://fojtik.blog.idnes.cz/c/428872/Proputinovsti-kolaboranti-se-uz-najdou-i-mezi-cleny-OBSE.html plná zloby a výpadů, to bych nečekal, otevřel nám své nitro a člověku se pak lépe chápe, proč psal, tak jak psal.

10 0
možnosti
Foto

I80v87a24n 60M91a13r31e39k

1. 10. 2014 20:29

!! Už tu chybí jen dotaz Pavla Hvězdáře & Neckáře z filmu "Skřivánci na niti " >>>>"Kam se ztrácejí lidé ? ? ? " >>>Mám dojem že se do těch let zase vracíme  ? ! ? ! 8-oRv!!

8 11
možnosti
JD

Nedramatizujte to. ;-D

To že nějaký soukromý subjekt někomu zruší (po porušování pravidel daného soukromého subjektu) blog, ještě neznamená nic dramatického.

Jste ve virtuálu, tak z toho nedělejte drámo. ;-)

11 0
možnosti
OM

Fojtíkovy články vskutku byly, dle mého názoru, poslední dobou snůškou lží, nenávisti a zřejmě i psychopatie. Ale. Zrušení jeho blogu se mi nelíbí, příčí se mi. 

"O tom, co je krasne, rozhodujeme my, strana"

Pokud se někoho jeho často zjevné lži dotkly, mohl to řešit v občanskoprávním či trestním řízení.

Sečteno a podtrženo - ačkoli s Fojtíkem bytostně nesouhlasím, psát by si měl moci, co uzná za vhodné. A navíc, není zdaleka jediný na tomto blogu. Viz. články Olšera, Petříka, Hermánka, Matějky, Kondakova, Vyvadila a spol. Jak k tomu chudák pan Fojtík přijde? :-)

7 2
možnosti
JT

no ona ta druhá NATO fronta není o moc lepší

0 1
možnosti
Foto

To je zase spekulací, jak byl někdo kvůli pravdě umlčen.

Fojtíkovy články jsem musel číst opatrně, abych stačil v klidu strávit nebetyčnou ruskou propagandu nehrubšìho zrna, kterou i ruské oficiální kruhy dementovaly.

Na konci srpna dostali všichni blogeři upozornění redakce, že články týkající se stavu na Ukrajině mají být ozdrojovány, rozlišeny domněnky od oficiálních zpráv a měl by být poznat vlastní názor. Zároveň s tím byl uveden odkaz na kodex blogera.

Server idnes poskytl blogerům prostor za určitých podmínek a pravidel a má právo kohokoli při soustavném porušování ze svého prostoru vykázat. To už se v minulosti stalo několika "exotům", stačí si vzpomenout na jachtaře Pocha, Kucharoviče a další. A je vcelku zajímavé, že většina z nich používala své foto jako doprovodný obrázek k článku. Možná to o něčem vypovídá.

Fojtík mi chybět nebude ani nad jeho odchodem nejásám.

16 4
možnosti
Foto

pravda, upozornění přišlo všem.

3 0
možnosti
JB

J21a33n 70B16a78r83t46o26ň

1. 10. 2014 20:14

vyděsila mně ta fotka a říkal jsem si, jak to udělal, že už má třetí rundu, pak se začtu a nějak mi to neštymuje a nakonec zjistím, že to píše někdo jiný a Fojtík je odstraněn, vymazán, vyrušen. Já ho fakt rád četl a on se teď hodně vylepšil, psal tam jak rychle píše, co dělá večer, o psech a tak. No jo, musíme to přežít. Nelíbí se mi to.;-)

4 0
možnosti
MM

Pane Bárto, nijak pana Fojtíka nehájím, ale..... platí jen ta jedna pravda? Ta "naše"? Co takhle zrušit i bloggery, kteří jednostraně štvou proti Putinovi a Rusku? Co zrušit levičáky a pravičáky? Já respektuji, že je idnes soukromé medium a má právo korigovat, co na něm bude zveřejněno a co nikoli. Nikde není psáno, že byl panu Fojtíkovi blog zrušen. Ostatně, je stále dohledatelný a "funkční". Jestliže ale budeme jásat nad tím, že někdo, s kým jsme nesouhlasili (jak kdo) byl utnut a tedy nemůže prezentovat své názory, pak je to cesta do pekel. Tohle tu totiž už jednou (před listopadem 1989) bylo.

21 6
možnosti

Jde hlavně o to, zrušit či omezit lži...

7 5
možnosti
LC

https://www.youtube.com/watch?v=q0FIhgBY8Aw

já snad ty Němce začnu mít rád, jsou v Unii, Nato, naši spojenci a hlavně s Ruskou federací bojovali dvakrát, maj na ironii svaté právo, my jen švejkovali za první a benešovali za druhé

5 0
možnosti

Na rozdíl od Ruska, si v Německu mohou takovou satiru dovolit a přežít....

3 0
možnosti
MD

to je škoda že pana Fojtíka odstranili,protože každý kdo čte jeho blogy musí vidět tu neuvěřitelnou tupou oddanost Putimovi, lžím a překrucování pravdy,ale měli ho tu nechat,je to krásná místní figurka,

6 4
možnosti
Foto

I31v42a81n 96M36a47r33e85k

1. 10. 2014 20:07

Píšete  o Putimi do které svého času mašíroval Švejk ? ! ? ! 8-o

4 4
možnosti
LC

a Vás to neštve jako už dospělé lidi, že někdo rozhoduje za Vás co smíte a nesmíte číst , aby Vám to neublížilo, přeci jako jedinci s vlastním názorem se můžete sami rozhodovat, čtu-nečtu, reaguji-nereaguji, to je jako,  my ty diskutéry musíme ochránit , oni ještě na to nejsou připraveni a mohlo by jim to něco udělat ....

pokud v článku nebylo něco takového, neznám pravidla pro bloggery

vulgarita, urážka, nedržení se tématu, nadávání autorovi či redakci, válečný  pokřik, spam, reklama , neuvedení zdroje, velké písmena

ale víme to proč byl zabanován ?

11 3
možnosti
Foto

I66v38a41n 66M24a74r65e53k

1. 10. 2014 20:08

To je to že nevíme ! ! ! Rv

1 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.