Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Já chodím na blogy idnes pro zábavu a poučení.Ale abych bojoval na diskusích, jako na barikádách,to opravdu ne.Proto mně fascinuje ten lítý boj názorových oponentů.Nejlíp se projevuje pan Jiroudek,který to bere s velkým nadhledem.Inu moudrý muž. :-)

4 0
možnosti
RM

Panu Fojtíkovi ze srdce blahopřeji. Současně mu přeji, aby si místo blogování našel aktivity, které mu budou přinášet radost a pozitivní životní energii.

Chci mu poděkovat za všechny, kteří díky jeho blogům mohli lépe vidět, jak funguje svět ubožáků, kteří se k němu nahrnuli po každém vydání jeho blogu a hafali mu tam jako ratlíci utrženi z řetězu. Pane Fojtíku, díky, a už to hoďte za hlavu.

6 9
možnosti
Foto

J86o53z53e80f 36N72o34v90a37k

1. 10. 2014 22:50

Ano to máte pravdu. Díky němu jsme opravdu mohli vidět jak funguje svět ubožáků, kterým žádná lež není dost sprostá když je potřeba omluvit vměšování Kremlu do záležitostí jiného státu.

12 5
možnosti
Foto

J65o43z93e36f 54N38o88v53a71k

1. 10. 2014 22:05

Přesně tento konec mu tady někteří zkušení diskutující předpovídali celé měsíce. Osobně jsem rád, že se nemýlili. Za článek samozřejmě karma.

12 1
možnosti
LW

L92e94o 53W14o70l37f

1. 10. 2014 21:55

Zítra tu bude asi tryzna za Petra Fojtíka, pořádaná Svobodnými s bolševiky. ;-)

12 0
možnosti
RM

S tím, že jako bolševici se tady projevuje ten váš gang. Hrajete si na demokraty, kteří nesnášejí svobodu. Výborné.

5 10
možnosti
Foto

I57v68a98n 87M53a20r66e15k

1. 10. 2014 21:45

Ještě jednou se ptám,jakým právem autor tohoto "blogu" do něj použil foto jiné osoby v tomto případě p.Fojtíka? V každém případě být p.Fojtíkem má Bárta na krku žalobu na ochranu osobnosti a měl by  zde domudrované na pěkně dlouho,dobrou noc  R^

7 8
možnosti
JD

Dobrou Dramatiku. ;-)

4 1
možnosti
Foto

J75a65k45u87b 97R70o82t87h

1. 10. 2014 21:23

Pro pořádek si to shrňme:

Nacházíme se na privátním subjektu. Ten nás zde ZDARMA nechává prezentovat své názory. Za tuto možnost vyžaduje dodržování několika pravidel. Někdo ta pravidla svévolně a neustále porušuje. Ten dotyčný si zřejmě není vědom, že pro něj platí. Nyní má potvrzeno, že není výjimkou a za ono nedodržování je mu odebrána možnost publikovat. Zde a pouze zde. Kdekoliv jinde může. Pokud tam budou tolerovat jeho zvyky porušovat pravidla. Již dříve něco takového potkalo jiné blogery. Po zásluze. Někteří z nich si dokonce posléze založili vlastní web. To je asi tak všechno. Nic dramatického se nestalo. :-/

28 1
možnosti
Foto

Nevím, proč to někdo manévruje do uměle vyvolaného problému omezení svobody slova či zablokování nevhodných názorů.

Pan Fojtík psal dost "výstředně", někdo s ním souhlasil a někdo nesouhlasil.

Když ale redakce stanovila konkrétní pravidla pro VŠECHNY blogery a pan Fojtík nedal odkaz na zdroje (zřejmě nemohl pro jejich neexistenci), pojala to redakce jako porušování pravidel dosti hrubého zrna a zablokovala ho.

Já mám také výhrady k činnosti, protože se tu objevilo plno zakázaných předvolebních agitek a nemyslím, že autoři byli zablokováni. Navíc pan Fojtík není jediný, kdo si nedělá přílišné starosti s pravdivostí svých tvrzení (a nemyslím jen Ukrajinu) a zablokováni nejsou.

Zřejmě, pokud byl opravdu zablokován, byl pan Fojtík pojat jako exemplární případ. Nemám z toho žádnou obrovskou radost, protože jeho texty byly dost často zdrojem pobavení. :-)

11 0
možnosti
Foto

I67v32a16n 14M46a22r80e10k

1. 10. 2014 21:01

!!Vážený p Bárta .ještě jednou jsem si přečetl Váš "blog" i když ten výtvor tak nazvat se mi velmi příčí ! Okamžitě se mně v paměti vybavil jeden posrpnový projev bývalého "prvního tajemníka" a jeho slova " . . . .nech zhynie čo je oportunistické  . . . . .a další slova kterým snad ani on nevěřil a která nás "dusila" dalších 20 let ,to všechno se mi vybavilo při čtení vašich nenávistných slov což píši s vědomím že mohu "zmizet" stejně tak jako byl odsud "odklizen" p. Fojtík : Vaše tvrzení o "Vaší" pravdě a zřejmě jediné je ubohé,stejně ubohé jako byly vzpomínaná slova před 46 lety ! !!

9 12
možnosti
JK

Hezky blikáte. Asi tak!

10 0
možnosti
JP

Pane Bárto,

   Vaše myšlenkové pochody nechápu, ani chápat nechci. Pokud sdílíte názor, že ve válce se lidi hladí a nedochází ke zvěrstvům,( že je to jenom taková selanka, kdy ušlechtilí bojovníci "Pravého sektoru" a banderovci jsou okolnostmi nuceni střílet do nemocnic a škol, kde jsou právě děti a učitelé), tak představujete Vy sám problém.

   !!Ve válce se lidé hladí až do úplného vyhlazení!!

.

5 11
možnosti
JK

Chci uvést jen malý příklad. Mamince bude 80 let, zdraví nic moc. Bez Blesku její den ani nezačne, potom zprávy Prima, Nova.

Bulvární media (zatím) nedosahují fantasmagorických výplodů pana Fojtíka. 

Když si představím, jak je naše babi jurodivá z našponovaných titulků bulváru, co by s ní dělaly úvahy Fojtíkovi.

Pro mě jsou jeho "pravdy" hysterické polopravdy či lži. Jejich jediným cílem je budit strach a paniku. 

Pan Fojtík se může realizovat se "svými" myšlenkami kdekoli: v parku, místním kulturním středisku, na jednom z tisíců webů. Může pořádat zájezdové přednášky. Na iDNES ho prostě nechtějí.

13 8
možnosti
JP

Paní Kolaříková, proboha! Nerealizujte se svými myšlenkovými pochody ani v parku. Věřím, že poctivě pracujete a zdaňujete a všechno, co maminka potřebuje, platíte ze svého. Věřím, že  dáváte nějaké ty zbylé penízky nadaci pro dobročinné účely, tak, jako já. Ony totiž kecy jakéhokoliv druhu nemají cenu.

2 5
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.