Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Mně také vadí, že se český president neúčastní oficiálních oslav svátku svatého Václava Přemyslovce, základního to kamene idee české státnosti.

5 2
možnosti

Mohl byste nám vyjmenovat seznam oficiálních oslav svátku? Předpokládám, že jste na nich byl osobně a že Vás neúčast prezidenta silně rozladila.

5 4
možnosti

Tři palce nahoru jsou málo. Musíte jich dát aspoň deset, aby ten souhlas byl jaksi údernější a víc budovatelský.;-)

4 3
možnosti
AS

A68d27a64m 45S10t98a38v83a

29. 9. 2014 9:35

Autore, blahopřeji vám k čestnosti. Byť nenávistné. Ale alespoň něco. To s vámi duchovně spřízněný Martin Fendrych ke svému antizemanovskému pamfletu už raději ani neotevře diskusi, No nešť. Ale ani on ani vy jste nenapsali vůbec nic o programu toho rhodského kolosu, jak to označuje Martin Fendrych. Akorát pomlouváte a nadáváte na českého prezidenta. A tím se přizpůsobujete bolševickým totalitním publicistům, kteří ve své nenávisti vůči jinak smýšlejícím na ně jenom nadávali, a vůbec nás neseznámili s obsahem, výstupy a jinými podrobnostmi příslušného tématu, projektu kvůli kterému dštili jen uprskanou zlobu a nenávist. Mezi těmi bolševiky a vámi žádný rozdíl.

7 7
možnosti
PH

Proč myslíte pane autore, že "dialog civilizací" je bezvýznamná akce.

3 3
možnosti
BT
KB

K97a70r22e97l 23B91o46k

29. 9. 2014 9:26

Existují země, které se za svého prezidenta stydět nemusí.

6 4
možnosti

To jsem netušil, že existují země, které se za svého prezidenat stydí. Jak se třeba Česko stýdí za svého prezidenta? Můžete mi popsat, jak se projevuje stud Česka za prezidenta. To jako, že je v Česku zemětřesení, nebo trvalé děště, nebo mrazivé počasí?

Nebo se za Česko považuje jakýsi Karel Bok?

3 6
možnosti
LK

L32u13d58ě82k 77K47r44á64l

29. 9. 2014 9:25

nestačilo. bylo potřebné dát věci do kontextu, a to se tomuto shrnutí dokonale podařilo. děkuji za to.  ... a navíc nemám rád ze.mana

8 0
možnosti

Přesně tak: "nemám rád Zemana". To je ten pravý důvod pro pravdolásku.

Takže když Zeman někde mluví rusky, tak je to jazyk okupanta, když mluví anglicky tak je to jazyk kolonisty, když mluví německy, pak je to jazyk nacisty.

Prostě nemám rád Zemana, nemám rád Zemana, nemám rád Zemana ....

4 4
možnosti
MP

Stačilo napsat Nemám rád Zemana.

6 11
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.