Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

R^tak, tak. Zblblé hlavy si myslí, že v Krnově, v Bruntále a v Olomouci byli dočasně na furt marťanské posádky. A že žena jednoho ruského oficíra v dlouhé řadě na maso vyřkla: "My budeme rádi, když trávu budeme žrát", je prý pomluva.

8 0
možnosti
Foto

Souhlas a karma.

Jenže....

Ti, kteří v soušasné době smolí nové dějiny malující Rusko na růžovo nemají žádný zájem o debatu a výměnu názorů. Oni budou stále jen kafemlejnkovat své výmysly a historie je naprosto nezajímá.

Naopak je zajímavá jejich urputnost, s níž se svých lží drží. Nemám příliš v oblibě konspirační teorie, ale v jejich případě mi připadá naprosto logická úvaha o tom, že jsou někým a něčím motivování a plní určité zadání. Ostatně jejich minulost je k tomu přímo předurčuje. ;-)

12 1
možnosti
Foto

Záhadou zůstává, že ještě opačná strana přepisuje na růžovo ukrajinské dějiny. Ale pokud jsou Ukrajinci tak svatí, tak by měli přece západní Ukrajinu vrátit Polsku a Podkarpatskou Rus nabídnout Slovensku a Krym s okolím Rusku.

0 2
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.