Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bárto, když se raduješ z toho, že vnímáš svět všemi smysly, zapoj do toho vnímání i mozek, ten by to měl trochu přecedit.

0 0
možnosti
Foto

Amíci v dobytém Iráku pózující s mučenými vězni v Abú Ghrajb se Vám líbili?

Podívejte se na "zábavu" našich demokratických ušlechtilých amerických přátel:

http://en.wikipedia.org/wiki/Abu_Ghraib_torture_and_prisoner_abuse

0 3
možnosti

18. 8. 2014 8:40

A hlavně nezapomenout na všechny ty černochy co v Americe zbili.

0 0
možnosti

Ale ta Vaše interpretace nemusí být ta jedině správná, že ano? Kdopak to takhle naaranžoval. Kdo je autorem toho foto?

1 5
možnosti

Nechte ho, pár blábolilů mezi blogery nemůže vadit. Je to takový test inteligence. Blbec mu to žere.

0 0
možnosti

D89a34d71a37k 39P89e48t19r

21. 7. 2014 11:03

Zrůdy všech zemí spojte se. I ty co prodávali metyl za kvalitní alkohol i ta partička US vojáků kteří znásilnili v místě svého vojenského nasazení mladé děvče, rodinu vyvraždili a ostatky zapálili. Mám dál pokračovat o zrůdách? Třeba akce čerstvě odsouzený Šváb a spol. Samá zrůda, samá zrůda.

3 3
možnosti

Všude se najdou lidské zrůdy a mají různé národnosti...asi jste přeskočil začátek mého blogu.Češi a Američané určitě nebudou žádnou vyjímkou. Do party,kterou jste vyjmenoval ruský mužik s opičkou dobře zapadne...

2 0
možnosti
Foto

Tak jste pane autore sesmolil dalsi tendencni clanek, na ktery "uslysi" nejeden "odbornik" na mezinarodni situaci ;-D ... nejsem si uplne jisty, kdo je naivnejsi a hloupejsi .. jestli ten omezenec na videu (a fotce) nebo vy :-/

8 7
možnosti

Nebuďte tak tvrdý, autor má prostě emoce, které vyjádřil. A to je dobře.

0 0
možnosti

V zásadě máte pravdu. Ovšem pokud mluvíte o moci, jednu právě využíváte (zneužíváte). On je bezpečně schovaný za Kalacha, vy za blog někde v teple domova daleko od této tragédie. On má granáty  a vy jste ten hrozící pěstičkou. On by bez nich byl patrně to, co jste popsal. Vás si troufám odhadnou, že tváři tvář tomu člověku by jste volil slova jinak:-/.A někde se krčil...Měl by jste si brát sousta, jež jste schopný užvejknout;-).Jinak je to docela pokrytecké.

6 4
možnosti
Foto

Velice vystizne receno

3 0
možnosti

Já jsem z toho vyčetl, že jste bývalý kovaný komunista, protože jenom oni nám věšeli bulíky na nos a taky nás učili nenávidět k smrti nepřítele na které oni ukázali.:-)

5 3
možnosti

Je zajímavé sledovat, jak komunisté duší i tělem poukazují na to, jak to bylo za komunistů a jak oni proti tomu statečně bojovali. Že, pane Hrdličko?

3 1
možnosti

Já osobně jsem si tu fotku nazval "opice s opicí". kařždopádně tehnhle mužik byl hrdinou i televizního zpravodjaství. nebyl schopen dělat rozdíly mezi ukrajinskými zachranáři, novináři se západu a pozorovateli OBSE. Por něj sou to všechno západní špioni. Mužik, kterému vzali vidle a dali kulomet

10 0
možnosti

Že nad tou fotkou budou čeští pravdoláskaři onanovat, se dalo očekávat ...

0 0
možnosti

Naprosty souhlas, rusáci ukazují co jsou za dobytek! Ten člověk mě taky znechutil. Myslím, že se tahle fotografie pomalu stává symbolem puitnovské špíny. Obletěla celý svět a stává se ikonickou.- Jako hořící dvojčata, jako upálený mnich... Dobře Putinovi tak. Je vidět z jakých řad se rekrutují jeho stoupenci.

Ale není to n ic národnostního. myslím, že i spousta Čechů by se takto chovala, myslím že i dokonce nějakcí lidé, kteří zde blogují

8 0
možnosti
Foto

S tím posledním odstavcem se dá i souhlasit, pkud to myslíte obecně. Otázka by byl asi výběr.

2 0
možnosti

Takhle vypláchly mozek jako u pana autora se jen tak nenajde...

3 10
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.