Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milý autore, stačil mi výraz "fakan". Dál jsem nečetl, protože urážení kohokoli považuji za primitivismus. I kdyby šlo o Dratha či Paroubka. Podle vás každý, kdo je proti EU, tak slepě zbožnuje Rusko? Nejde náhodou o velmi jednoduchá a primitivní ČERNOBÍLÉ vidění??

2 0
možnosti

jo židé ti můžou za všechno, určitě bych nechtěl aby tu bylo jako v Izraeli, vždyť se podívejte na jejich životní úroveň, HDP, školství, vědu,  armádu a vůbec, kam oni se na nás hrabou ;-D

2 1
možnosti

Ne Bruselu a Ano Moskvě, nebo Ne Moskvě a Ano Bruselu? Jaký je v tom rozdíl? Co takhle zkusit Ano Praze? Připadá mi, že jste s panem Bartošem (přiznám se, že jeho názory neznám, takže pro potřeby tohoto komentáře budu věřit vašemu názoru na něho) hodně podobní.

Putin je dle vás imperátor a nepřímo (pojmem vůdce) ho přirovnáváte k Hitlerovi. Zároveň s tím do jedné řady k Bartošovi stavíte Klause, který ale zachovává spíš neutrální pozici, viz http://echo24.cz/a/wuqhq/zabranme-zplostovani-debaty-o-ukrajine-pise-klaus#HP0E3515p2FEt6bB.01 Zároveň už voláte po nutnosti "vybrat si jednu stranu," což naznačuje postoj "kdo nejde s námi, jde proti nám." 

Opravdu je nás tu tak málo, co vidí chyby na obou stranách?

1 1
možnosti

Já bych byl opravdu nerad, aby nastala doba, kdy si bude nutné vybrat nějakou stranu.To, že si chce člověk vybrat jednu stranu, zatím pouze názorovou, ještě neznamená, že nevidí její chyby.Výběr strany jistě není nutný, vždy se najde dost lidí, kteří budou podle směru větru vždy na té "správné" straně.Rusko je dnes stejně nacionalistické jako Hitlerovo Německo.Nacionalismus je to nejhorší zlo, kterého se musíme vyvarovat...

0 2
možnosti

Článek dobrej.R^ A.B. Bartoš mě už stál několik diskusních životů, tak se musím krotit:-)

3 2
možnosti

S Adamovým "za vším hledej žida" a z toho plynoucí aktivity nesouhlasím, ovšem co jste v tomto textu vlastně předvedl? Nic. Umíte psát bez afektu?

Důležité jsou argumenty; ve vašem textu jsem však nenašel ani jeden.

6 2
možnosti

Co se vám nelíbí? Autor v textu konstatoval, že Bartoš je ....., což skutečně je. Že se lísají k Rusku a vymezují se proti EU za každou cenu je taky pravda, tak kde je problém?

2 1
možnosti

Autor by se nejdřív měl naučit krotit své emoce. Milovat EU jen proto, že nenávidíte Klause a dělat ze všech kritiků EU agenty KGB je nejen hloupé, ale také otřepané. Jinak jen snůška nadávek a nepodložených obvinění. A že není jiná cesta, než řiť Bruselská nebo Moskevská? Momentálně jsme v obou naráz a i když vám to asi připadá směšné, ještě se najdou lidí, co věří především v tento stát a jeho suverenitu.

8 1
možnosti

Ano, přijde mi opravdu směšné spoléhat na náš stát, na jeho politické "vůdce", na část mých spoluobčanů, kteří touží po pevné ruce a "pořádku" . Píšu v článku o dvou systémech, které si třeba budeme muset vybrat.Jistě je to trochu emotivní, historie naší země mi na klidu nepřidá.O žádných agentech KGB jsem naopak nepsal, pokud jsem psal proto politickým výlevům bývalého prezidenta, ještě to neznamená, že ho musím nenávidět.Jenom s ním nesouhlasím, to není přece nenávist.Jen se podivuji nad tím koho jeho myšlenky přitahují a jaké strany s jeho myšlenek vznikají....

2 1
možnosti

Už mě i napadlo, zda on Adam B. Bartoš není recesista, který se jenom takhle baví. ;-)

1 1
možnosti

Bohužel, není. Autor ho vystihl celkem věrně.

2 2
možnosti
Foto

nevidím jediný důvod hrnout se k někomu, koho jsem se před nedávnem zbavil.

1 2
možnosti

A19d50a90m 45S36t46a10v14a

16. 4. 2014 10:54

"je  proti  nenáviděné  EU": Bárto politicky dokážete nenávidět  především vy. I když se zaštiťujete kdovíjakou láskou. Je to ale od vás jenom a jenom nenávist - že není po vašem! My, kteří přemýšlíme o vyjádřeních prezidenta Klause si uvědomujeme a vidíme v nich racionální postoj bez jakýchkoliv emocí. Ten postoj, v dnešním, opět tak vzdutém, světovém dění, je nezbytný! Už pochopte jednou, že nic ! není černobílé. Bude vám rozhodně líp, když se zbavíte své nenávisti a začnete konečně přemýšlet, a hlavně přestanete šířit nenávist kolem sebe.

6 1
možnosti

O vyjádřeních prezidenta Klause bohužel pravdoláskaři zásadně nepřemýšlejí. Raději hned vyvolají skandál, že "on se ještě opovážil promluvit" a jejich nejlepší intelektuální argument zní, že "se mu lze pousmát".

6 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.