Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

No a je to rady .......vazební důvody pominuly

2 2
možnosti
MK

Stejně to je tragikomedie, že? Komické je, že se rozvědka nechá úkolovat a slouží jako soukromé očko a tragické je, a že na to nikdo neupozornil, že policie může odposlouchávat telefonní rozhovory premiéra, kde mohou být i věci dotýkající se bezpečnosti země a státních tajemství a dostanou se k tomu lidé, kteří neprošli bezpečnostními prověrkami

13 1
možnosti
RK

Autore R^. Toto říkám od začátku a nemá na to vliv, za kterou politickou stranu to je. Prostě si vůbec nikdo nepokládá otázku, jak jí mohli pánové poslechnout. To je jako kdyby za mnou přišla účetní ( přítelkyně majitele firmy ) a mně jako vedoucímu by  řekla, ať firmu zavřu a prodám.........co udělám jako první ? Ano, správně, volám majiteli

13 2
možnosti
MD

Byla vyrejnou i soukromou pravou rukou premiera vlady. Pokud se vam to zda malo.

7 1
možnosti
Foto

Tím, že rozvědka Nagyovou neodmítla, ohrozila bezpečnost státu, protože tím ukázala, jaký u nich panuje bordel, když se tam mohou dít takové soukromé věci. Dochází vám vůbec, že tohle všechno vnímají i naši spojenci jak ve vojnské, tak i politické sféře? Fakt si myslíte, že nám pak třeba kolegové z cizích služeb svěří tajné informace, které v konečném důsledku mohou být pro naši zem otázkou života a smrti některých našich obyvatel...? Ne, zjevně si z toho, co vám píšu, neuvědomujete vůbec nic...Rv

18 2
možnosti
ZB

Máme i civilní rozvědku, BIS,ta se na této aféře vojenské rozvědky nepodílela a v očích našich zahraničních partnerů má jistě dál důvěru.Vojenská rozvědka se bohužel hloupě kompromitovala.

1 1
možnosti
Foto

Už jen tím, že Jana Nagyová osobně úkolovala vojenskou rozvědku de facto významně ovlivňovala řízení a bezpečnost státu a kvůli tomu padla Nečasova vláda.

Za to, že padla jeho vláda si bohužel mohou Petr Nečas s Janou Nagyovou sami a ne prezident Miloš Zeman, kterému se marasmus současného stavu naší země snaží přišít naši, němečtí i rakouští křesťané.

10 8
možnosti
ZB

Sledováním manželky svého milence ovlivňovala řízení a bezpečnost státu, to je dost komické;-)

7 3
možnosti
ZB

Autor článku se ohání nevinností Nagyové a ostatní staví do role davu, dychtícího po krvi. Omyl, Nagyová ovládla Nečase a vlastně spoluřídila stát. Ostatní se jí báli, protože tu moc ji vlastně delegoval Nečas, a tak ji poslouchala i rozvědka. Na co tu rozvědku vlastně máme? Na to, aby poslouchala na slovo prodavačku? Co vlastně ta rozvědka dělá ve prospěch státu? Jsem přesvědčen, že by měli být souzeni jak členové rozvědky a pochopitelně také Nečas. Nemůže nechat platit svoji milenku s daní státu.

11 3
možnosti
ZB

Nagyová spoluřídila stát...promiňte, že to musím napsat, to je pěkná blbost.

3 9
možnosti
JD

víte, tady se nikdo nezábývá jednou věcí....proč ti řídící důstojníci ten úkol přijali, když jim muselo být jasné, že sledování manželky premiéra nařízené nekompetentní osobou je přes čáru? Odpově´d může mít několik variant: 1) JN se zaštítila jménem a příkazem premiéra 2) byl zaveden systém, kdy JN rozhodovala o tom, co jí nepříslušelo, všichni ten systém znali a museli respektovat 3) řídící důstojníci jsou naprosto nekompetentní 4) vojenské zpravodajství a úřad vlády je bordel na kolečkách, kdy si některé osoby počínají jako carští gubernátoři

6 1
možnosti
ZB

Možností mnoho, asi bych zvolil č.3 a 4, mám pocit, že v armádě je poněkud přegenaralizováno...jen můj odhad, vše může být i jinak.

2 0
možnosti

Nechci Vás přivést do nějaké příliš depresivní situace, ale v tomhle kuse hrajete roli Rychtáře nebo Macury? Nebo jste si spletl kus a Nagyovou jste si zaměnil za Bartošovou?

10 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.