Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M73i12l38a30n 43K50e67s43l

7. 9. 2019 23:01

Já su z Brna.Su tedy také Čech,ale že v Praze mají statuju nějakého ruského válečníka je mi šuma fuk.Nevím zda jsem započítáván mezi to procento,kterému se ta socha líbí nebo ne.Já se v těch válečnících moc neorientuji- možná,že díky délce, bych ještě rozpoznal De Gaula od Stalina a díky sukni Boženu Němcovou od Palackého.Vždyť současní čtyřicátníci ani neví,že existovali nějací sovětští maršálové a kdo ví kolik mladých ví,kdo byl Stalin nebo Hitler.Proč se tedy do toho až nyní rejpá,když to 75 let nikomu nevadilo?Až nyní příjde primátor suverénní Prahy a starosta jedné suverénní pražské čtvrti a malér je hned.Asi nemají jiné problémy.

11 9
možnosti
Foto

Ta socha je tam 40 let (od roku 1980). A většině lidem vadila celou tu dobu.

16 7
možnosti

Já chci také sochu Koněva. V zahradě ruského velvyslanectví. Svůj ke svému.

15 2
možnosti
Foto

Ondřej Kolář, starosta Prahy 6, uveřejnil před pár hodinami na svém fb tento text:

"... Důrazně se proto ohrazuji proti označení Prahy 6 jako „jakéhosi obvodu“, jak to udělal uvedený ruský ministr. Stejně tak se důrazně ohrazuji proti pokračující dezinformační kampani ze strany Pražského hradu. Považuji za nepřijatelné, aby prezident republiky klamal veřejnost lživými informacemi o údajně připravovaných projektech podzemních garáží, či nepodloženými výroky o kolaboraci kohokoliv z občanů České republiky s gestapem, nebo jinými složkami nacistické státní moci. Považuji za nepřijatelné, aby výroky hlavy státu zcela korespondovaly s výroky představitelů ruského státu. Je to jasný důkaz kolaborace s cizí státní mocí na nejvyšší úrovni naší politické reprezentace.

Očekávám, že skandálním výrokem ruského ministra se bude podle všech platných zásad mezinárodního práva a diplomatických zvyklostí a pravidel náležitě zabývat Ministerstvo zahraničních věcí České republiky. Na místě není v tuto chvíli výzva ke konstruktivnímu dialogu a prosba o omluvu, ale sebevědomý a důrazný protest. Nikdo se nesmí České republice vměšovat do jejích vnitřních záležitostí a určovat, co si zde lidé a politici mohou myslet a říkat."

36 1
možnosti
DR

Nejdřív to sám rozvrtá a hraje si na ministra zahraničí a nyní když tím spustil lavinu a neví kudy kam, tak další pokračování té své soukromé "aféry" háže na MZV? Čirý pokrytec. Rv

6 13
možnosti
RR

99% národa je socha Koněva šumák, mají dost svých problémů. A starosta Prahy 6 který jen vyeskaloval napětí ukázal, že kde se vrtne top 09, tam deset let tráva neroste.

20 28
možnosti
PN

Patřím těm, a není nás zase málo, kdy sochu vraha Koňeva NECHCI.

O tom, kam někdo šlápne a 10 let tráva neroste, tak o tom ví hodně komunisté i Rusové!!!!

10 4
možnosti
Foto

I38v29a85n 69M86a39r79e18k

7. 9. 2019 19:25

Co je psáno, to je dáno. . . . Takže s nadpisem souhlas.

1 14
možnosti
PN

Nadpis je reakcí na neslýchané lži , a to ze země, kde je radiace dnes i zítra !!

3 1
možnosti
AF

A24l13e32š 47F37r61ý41b55a

7. 9. 2019 19:22

Mně vadí každá prolhanost a upravování faktů. To bývá třeba ruské, ale lži úplně odjinud taky nezaostávají. Tak nemám ani trochu zájem, podporovat někoho kdo lže tady, i když jsou to ti "dnes správní"

6 11
možnosti
KL

Trochu trhaviny a je po problemu.

0 3
možnosti
Foto

I83v37a61n 91M22a31r24e33k

7. 9. 2019 20:25

A co vám brání v tom, ten váš záměr uskutečnit "hrdino" 8-o8-o8-o

1 2
možnosti
ČP

Rusko je militaristický stát. Na každé internetové zpravodajské stránce je alespoň jeden článek o zbraních a o ohrožení státu. Politiku tam dělají generálové, kteří by jinak přišli o práci. Dějiny si ohýbají tak, aby drželi občany v nejistotě. Straší proto občany před zlým Západem, který je hodlá napadnout. Zpravodajské televizní stanice tak jako v případě Koněvovy sochy hlásají lži.

Rus zůstane Rusem a není mu možno věřit dokud se jednou nevzpamatují.

38 7
možnosti
NM

...já teda nečtu pravidelně žádné Ruské internrtové zpravodajství ale toto je siný kafe!

1 4
možnosti
PT
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.