Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

Aféru rozdmýchaly asi tři příznivkyně KSČ a SPD, samozřejmě katolického vyznání. Nic víc.

0 0
možnosti
JK

Jedna z nich se jmenuje Elektra...

0 1
možnosti
Foto

Celou tuto lokální "událost", některými médii notně účelově přifouknutou, lze hodnotit slovy klasika: mnoho povyku pro nic. S dodatkem, že je v tom namixováno hodně pokrytectví. A to jsem na rozdíl od autora nikoli liberální, ale konzervativní dědek.

3 0
možnosti
MS

Asi jste se měl vykašlat na "makání" a jít k té vodě. Já jsem se zase burlasky zasmál vašemu výplodu, kde jste si povzdychl nad banem a ještě obhajujete organizátorské pako, které překombinovalo program ve snaze nalákat co nejvíc návštěvníků a teď se snaží urovnat ten průšvih. Byl jste někdy na Znojemském vinobraní? Jednoho času jsem tam zažil desítky tisíc návštěvníků a troufám si pochybovat, že to všichni byli opilci, co nablejou v alejích. A o tom to je. Cílová skupina nejsou jen vinaři. Ovšem dobrý organizátor to ví a přizpůsobí tomu i organizaci programu. Přes den se obvykle nebude spoléhat na to, že děti na slavnostech vína budou doma, oni jsou návštěvníci i zahraniční turisti (na vinobraní určitě), takže logicky všechny kontroverzní programy dá aspoň od 21:00. Nebo si opravdu někdo myslí, že bude každého nezodpovědného rodiče vychovávat, kdy má jít s dítětem domů? V červnu jsou dlouhé dny. Co to je v červnu 18:45? Celkem je mi to jedno. Rodiče jsou paka, že ignorují moderátorku. Organizátor je pako, že neumí zorganizovat program. Jediný profík byla ta burlatka, která musela splnit smluvní dohodu.

2 3
možnosti
Foto

J94a50n 76Š86i57k

20. 6. 2023 16:40

Tohle je typické snad jenom pro Česko. Strašně vadí polonahá tanečnice, ale to, že si rodiče přivedou děti na akci s alkoholem, kde děti odloží stranou, ať se o ně někdo postará, zatímco oni si jdou zachlastat, to nevadí. Po akci hezky rozjaření vyzvednou zcela jistě ve vší slušnosti děti ze šatny a půjdou v klidu domů. Všichni se pořád diví nárůstu dětí s psychickými problémy a viní z toho dobu Covidovou. Kuličky naší babičky. Přesně tahle pohodlnost a lenost rodičů za tím stojí. Děti se na různých akcích odkládají, aby se rodiče mohli pobavit. Dnes se z obyčejného pouštění draků stávají chlastací akce, na které se najímají animátoři. Nedivte se milí rodiče. Za všechno se platí. I za čas, který místo dětem věnujete vlastní zábavě. Hezký den

12 0
možnosti
Foto

J75a58n 74Š57i58k

20. 6. 2023 16:52

Jinak si ještě doporučuji dohledat vyjádření pořadatele na Twittru, který to rodičům moc hezky vysvětlil. Dokonce jim sdělil, že na slavnostech vína se podává alkohol, protože to chudáci nevěděli!!!!

6 0
možnosti
JK

Je mrazivá představa, že děti jdou na slavnosti vína čisté a nevinné a vrací se morálně zkažené...

12 0
možnosti
BT

Ta máme za to že se nemodlime 🤣

4 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.