Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J46i79ř75í 96H39y53b52e50š

21. 6. 2023 10:27

Jakmile se do toho pustí "moudrý a zkušený lid", je téměř vždy zaděláno na pěkný průser.. A to by chtěl někdy tento "moudrý lid", popř. "lidé se zdravým selským rozumem", rozhodovat v referendech o bezpečnostních otázkách země strategických významů..???

1 0
možnosti
Foto

Mynář by mohl sloužit pro studenty malířství jako model k obrazu "Lump".

5 0
možnosti

No, jestli vyskladnil za Covidu, tak tehdá byly dva na tvrdo za tři rohlíky. Tohle by mohlo hodit na houpačku...

Vše dle Mařeny Spravedlivé, velké fanynky Milošovy.

Ale politujme ho, zrající nymfomanka v ložnici, shořelý srub a v něm uhořelý kamarád Kalašnikov, kdo by nebyl roztržitý?

Naposled tohle kradlo ubrusy v Lánech za Marty Gottwaldové, pak se mravy zvedly, ani Tondové, ani Ludvík, ani Gustáv, dokonce ani ta "avantgarda" kolem Havlové tam nenadělala tolik škod, jako tato smečka zlodějů lžiček a kamení. Babička Lívie musí třást hnusem, co ten opilec udělal ze zámku, kde vychovala svá Praklausata. A co teprve Jeho Utaženost Vencus Augustus a jeho Vencus Junior Claudius?

Je čas požádat Zdeňka Trošku, aby to zfilmoval.

12 4
možnosti

Jen drobný detail, rozdávalo se i za paní Novotné. A odcházející prezident musel škodu uhradit. Takže tady máme dějinný precedent a není co řešit.

0 0
možnosti
Foto

Z cizího krev přece neteče a Mynářovi je tento styl vlastní

8 2
možnosti

Ješismarjá, vy jste tak závistivý, až je to fakt hnusný. Uvědomte si, že pan exkancléř měl doma s mladou manželkou krizi, takže si to doma potřeboval vyžehlit. A přece po něm nemůžete chtít, aby usmiřovací dárky kupoval ze svého nuzného příjmu, že ne?

21 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
6 3
možnosti

Mynář musel být 100% v SSM! Při šití stejnokrojů, čestných pionýrských hhlíek v Hrabyni? Krajský hospodář si nechal ušít nový oblek - Přitom nic nestrážil Později zase strážili jeho hospodářku. Začala si vypisovat a proplácet cesťáky rovněž - Už se na to nemohla dívat. Dotace pro vesnické klubovny, magneťáky a gramofony. Super, hrály dobře i ve městě ... !

Mynář to dělá dobře. Nikdy se nic neukradlo. Vše existuje dále. Stan, slivovice, zásoby vína, jeleni, kámen z obory i šperky. Pouze změnily osobu užívání.Taková Jiřa Bohdalová by mohla vyprávět. Podpora krteréhokoliv prezidenta se vyplácí. Pár zlatých náušnic s diamanty a akvamaríny ji skutečně sluší. Kam se hrabou svazáci !... .

14 2
možnosti
Foto

I Vy jeden, pan Zeman měl okolo sebe stejně ušlechtilé a vyzrálé jedince, jako je on sám. Žádná současná špína, ale charakterově a morálně pevné osobnosti, které moudrý lid opakovaně volil s uspokojením. Jen tam nepustit knížete či akademika. Zemitý Zeman, který brzdí migraci a miluje Rusko a Čínu, mravný kancléř, pravda, bez prověrky, ale to je jen stupidní formalita, špičkový novinář Ovčáček, který rozpoznává v novinářích fašouny.

Jistě se to vysvětlí, šperky podléhají sublimaci a evaporaci, to jste nevěděl?

29 4
možnosti
Foto

Třeba skončili na Aukru

6 4
možnosti
Foto

... a zase ta gramatika

9 5
možnosti

J48a43n 87H50a27r57v81a88n

20. 6. 2023 11:06

Bakala-novinám lze věřit asi tak každou pátou zprávu

Počkám si, zda to napíšou i jiné noviny.

2 2
možnosti

J76a94n 67H77a70r35v84a87n

20. 6. 2023 11:09

Teď vidím, že i Babišovo noviny to píšou - asi na tom něco bude

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
12 2
možnosti
Foto

Kdeže novodobé výrazy. Odklánění, vyskladnění, ba i běžný politic. deal, to není ničím novým, Již dávno i umělecky toto bylo podáno. Např. ,,Konto separáto"

3 4
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.