Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J88a32n 16R58á27ž

14. 6. 2023 12:59

Článku jsem dal karmu. Ovšem neodpustim si poznámku, že když jsem jako mladý žil v Brněnském Bronxu, moji kamarádi ze školy i spolubydlící v domě se snědší pletí nebyli Romové, ale Cikáni a o romských aktivistech nebylo nic známo. Byli mezi nimi pitomci, kteří byli problematičtí, ale asi ve stejném počtu jako mezi Gádži. Ale po listopadu se s touto komunitou něco stalo a tam, kde jsme bez jakýchkoliv problémů žili, bych dnes večer bez strachu z napadení dnes nešel.

5 0
možnosti

Videonahrávka té romské zpěvačky je vážně síla. Bylo by fajn, kdyby si ho pánové Vracovský a Hannig poslechli a zveřejnili zde svůj názor, co si o něm myslí.

2 0
možnosti

Pardon, tu nahrávku, tedy si ji poslechli.

0 0
možnosti
Foto

Milý pane,

moje nej kámoška je Ukrajinka, která už se stydí mluvit ukrajinsky na veřejnosti , náš primátor má proslovy k uprchlíkům kvůli brajglu co se kolem děje... To jsou přeci taky stránky toho co se teď děje... Pomáhat se jim snažím ještě dávno před Válkou , a před rokem 2014 protože sobě samotným umí ubližovat velmi dobře. Nikdy by mě ovšem nenapadlo nějak paušalizovat, případně zlehčovat válečnou agresi RF na Ukrajině... Vy jste tak krásně jednoduchej a černobílej... A ano, rasista jste určitě ( jen odpovídám na položenou otázku)

5 5
možnosti
Foto

Vzal by jste si romské dítě do pěstounské péče.Jak by jste se k tomu postavil? Já ano.Nakonec ho sice nemám,ale vím že bych si ho vzal.Ty nadávky do rasistů si nechte pro někoho jiného,Vy samozvaný místní Ježíši...

2 3
možnosti
Foto

Takže co víme:

Došlo k nějaké potyčce (dříve nebo později se cosi podobného dalo čekat), kde zemřel Rom. Část z nich se naštve a pořádá akce, část jejich reakci odsuzuje.

V masmédiích o tom vyjde článek, na jehož základě se napíšou blogy, jistě s plamennými reakcemi. Nikdo nic neví, lidé se trochu pohádají, trochu zase vyventilují své předsudky vůči té či oné straně a naházejí všechny a všechno do jednoho pytle.

Nic se nevyřeší, lidé si nebudou naslouchat (pravda je přece jasná), povedou se opět jenom monology, negativita bude pár hodin létat vzduchem.

Žabomyší válka utichne, za týden si na to nikdo nevzpomene a řeka teče dál...

Gratulace všem zúčastněným, posíláme bludišťáka a klíčenku.

3 0
možnosti

Přiznám se, že o celém incidentu neznám bližší detaily, ale tahle Vaše věta mě dost překvapila. "Na ženy a děti prchající před válkou a i na muže, kteří na místo boje pracují u nás většinou na stavbách." Jestli tím neoslabujeme bojeschopnost Ukrajiny, když k nám třeba pomocí peněz lákáme jejich schopné muže, aby nám stavěli např. často zbytečná skladiště atd.?

0 0
možnosti
Foto

,,Když čtu ty hysterické sprostoty a drzé lži ...".Číst je nemusíte. Ovšem, když narazím na Vaší ,,tvorbu", VYCHÁZÍ ONO AŽ LIDOVÉ, tedy, ŽE NULA OD NULY POJDE

3 5
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.