Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Můžu si myslet o panu Baštovi cokoliv, ale nazývat ho debilem a přitom se považovat za slušného člověka, demokrata, to je silná káva, ovšem tak typická pro zastánce jediné pravdy. Jestli jsou pro vás demonstrace na Václaváku těmi, co vyzývají k násilí, jak byste asi nazval ty v západních demokraciích, kde se běžně podpalují auta a rozbíjejí výlohy? Já se naopak domnívám, že u nás jsou demonstrace povahy holubičí. Je otázkou času, kdy se toho nějací najmutí provokatéři ujmou.

12 6
možnosti

Podívejte se na fb profily lidí z Václaváku a pak se vraťte a vyžadujte slušnost, ANO?

4 5
možnosti

Každý ať si svobodně vybere etalon, podle kterého se chová. A každý další má právo různá konání komentovat podle svého. Že se dav u NM choval jako lůza je mým názorem. Karma za text.

9 3
možnosti
Foto

nevím jak u N.M. Já tam nebyl. Jen vím, že v přenosu z oné demonstrace byli u N.M. ti, kteří s ddemonstrací nesouhlasili. Měli také různé prapory, i EU , a různé transparenty. Že v davu funguje i davová psychoza, to není nic nového. Na její vyvolání pak stačí mnohdy i jedinec, a už to ,,jede";-)

6 2
možnosti
Foto

Demokracie je úžasná v tom, že dává možnost vyniknout i mentálně zcela impotentním jedincům.

Umí si kdokoli představit, že by se Jaroslav Bašta stal presidentem státu? Nejspíše bychom i ti, co jej nemuseli, volali: Miloši, vrať se!

10 7
možnosti
Foto

I tak. Stejně tak, jako mnohým jiné za mentálně impotentní označit. A ,,persona Bašta" byla toliko figurkou v prez. volbě, tudíž jeho potenciál. prezidentování nemohl očekávat žádný soudný člověk, vč. těch, keří jej na kandidátku doporučili, či jej i volili, ač i to je projev demokracie;-)

3 1
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

3 2
možnosti
Foto

;-DKdyž ,,vidím" to pilné hrdinství na všech stranách, až slzu utřít musím. Nikoli dojetí, ale smíchu;-D

5 1
možnosti
Foto

Děláte dobře, Váz z hrdinství nikdo podezírat nebude.

4 4
možnosti

Netušil jsem, že rovněž podvracím vládu - každý den ráno! Zapínám rychlovarnou konvici. Baštův nápad je dobrý - Evidentně vlastní nějaké akcie ČEZu. Hluboko smyslné, cosi jako "Holešovická výzva" ...

Jaroslav Popelka, jest člověkem dobrým. Dostal se dokonce do "Paměti národa". Syn otce živnostníka, zlikvidovaného komunisty.Strýc odmítal vstup do JZD. Evidentně ovlivněn četbou A. Jiráska - "Proti všem"! A tak se přeobrodil - Ve "Svědomí národa". Bojuje. Uznávám, pro něj byla demonstrace jako vyšitá - "Proti chudobě". Dluhy člověka trápí. . Zápasí zarputile, i s budovou Muzea ...

Řešení existuje, udělat z něj exponát. Oddělení antropologie - "Hle člověk! Ani v 67 letech stále nepotkal rozum. Podíl nepracovitosti a aktivismu - na zblbnutí člověka"... :-)

12 2
možnosti
Foto

Š+G: "... otec má v muzeu dobře placené místo neandertálce..."

Asi chtěli někteří nastoupit včas do práce. R^

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS