Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

,,Zoufalá nevzdělanost. I takový lidé mají možnost rozhodovat ..."

Máte pravdu. I takový:-)

1 0
možnosti
Foto

J90i35r42i 46C21i75z

16. 1. 2023 17:35

Tak tohle je presne ve stylu romskeho holokaustu nebo etnickych cistek organizovynych Stalinem a Benesem. Ten pes je 10x vetsi demokrat nez jeho rasove nepricetny panicek. Tedy lide s jinou barvou kuze jsou ve vasich ocich podlide? Jen bych vam pral, aby vas po precteni techto rasistickych zvastu navstivila skupinka Romu a ukazali vam, ze nejsou zadni podlide. Misto krestanskeho krize patri na vas hrob ruda hvezda se srpem a kladivem. Hnusny bolsevicky rasista.RvRvRv

2 0
možnosti
Foto

Komu nadáváš do rasistů?Každý trochu schopný či pracovitý Rom z Chánova už jistě dávno zmizel.Zustala tam pouze část o které píší já.Romove jsou snad všichni stejní?Nemaji svou spodinu za kterou se musí ti slušní stydět? I my Češi máme svou spodinu, flákače, celoživotní nemakačenka,ochlasty a primitivy za které se stydime...

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že je to nedorozumění:

Zaprvé, když něco stanoví zákon, ještě to neznamená, že je to realita. Ano, voliči mají stejné volební právo, ale to neznamená, že jsou schopni posoudit realitu.

Zadruhé, volební systém se vyvíjel a dlouho platilo, že voliči byli rozdělení podle různých kritérií (volební kurie).

1 0
možnosti

Nečudujem sa. Andrejko vie dobre cigániť. ;-)

5 1
možnosti

25% volební účast spíš svědčí o tom, že vyloučené lokality o dění ve státě a politiku nemají zájem. Dokonce ani o komunální volby. V jedné obci byla účast 0%.

A ti, co mají zájem, si alespoň všimli, kdo jim nasypal peníze.

Elita, kterou zastupuje Pavel, pravidelně těmito lidmi pohrdá. Romové jsou dobří, jenom když je třeba obvinit někoho z rasismu.

2 5
možnosti

Komunistické zlo vyrobilo v minulém režimu tikající bombu, komunisti upláceli Romy a podporovali u nich korupci a kšeftaření. Tohle dědictví se s námi táhne, nelze to zrušit, nelze najednou dovzdělat všechny, nelze je standardně ubytovat a nelze je normálně zaměstnat. Polovina problému je na straně Romů, oni nechtějí, natáhnou dlaň vydírají stát, dej, nebo bude zle. Tahle smyčka, kde začátek požírá konec má jediné řešení, vzdělání. Pokuste se odhadnout, kolik je potřeba generací, aby tihle dobrovolně vyloučení aspoň neztráceli krok s okolím a chopili se své příležitosti.

Pohrdá s nimi jen ten, který je osloví jen když potřebuje hlasy a i když jim naslibuje cokoliv, stejně mu nevěří, není divu, takže účast je pak mizivá. Leda by jim musel něco dát "na dřevo", ale to už je mimo zákon.

2 0
možnosti
Foto

Stinnou stránkou přímých, tajných, rovných a všeobecných voleb je, že považuje všechny voliče za sobě rovné.

1 0
možnosti

Pane Bárto,

nevolil jsem ani jednoho, tedy ani Babiše, ani Pavla. Ale to, co píšete, ovlivněn silně manipulujícími médii, je čiré zoufalství, křeč a podpásovka nejen vaše, ale i stran medií, která takto účelově "vyhodnocují" již mnoho let.

Včera jsem zahlédl záběry názorů některých voličů Pavla a Babiše. Musel jsem se upřímně smát. Ihned mi byl totiž jasný cíl těchto záběrů: účelově vybraní "náhodní" voliči - v případě voličů Pavla hned na první pohled jakoby ti chytřejší, ta tzv. společensky vyšší třída, v případě Babišových voličů ti tzv. méně chytří chudáci, neboli, jak je nyní zvykem takové nazývat, dezoláti a lůza.

Jedno je sak jisté: Mezi voliči VŠECH kandidátů jsou jak chytří, tak méně chytří, tak i docela hloupí a mnohdy velmi bohužel velmi pokrytečtí lidé.

Vy jste na "informace" podané médii, jak jinak, skočil jak slepice na flus a ihned jste zatoužil "nestranná" média papouškovat. Proč asi, že? Jak snadná je manipulace většiny lidí! A na to také sází politici a celý mainstream.

10 5
možnosti

Kdo nevolí, neměl by do toho pindat, kibicové jsou všude jen na obtíž.

2 0
možnosti
Foto

Tak to aj u nás, hlavne na východnom SK.

1 0
možnosti

P20e53t15r 40N35e89d90v74ě19d

16. 1. 2023 11:02

Tvl. Jako bych četl prohlášení SPD.

Sice vůbec " netuším" proč jste zamlčel docela podstatnou informaci o to, že v Chánově volilo je 25% voličů. Asi by to nevypadalo tak, jak chcete.

Hezky manipulujete. Znám docela dost lidí, pracovitých a občas i šikovných. Jen toho rozumu moc nepobrali. Volili generála. Bylo by vhodné označit voliče Pavla za hloupější? Myslím si, že ne.

6 5
možnosti
Foto

Ta informace o 25 procentech voličích tam je.Je to chanovsky rekord...

3 0
možnosti

To je přesné, vzdělání je nepřítel vůdců a totality.

Považuji Česko za velmi vzdělanou zemi, tak se to snad zúročí. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Tak tomu bylo vždy;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.