Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Tihle důchodci věří, že jim Babiš zvýší důchody až bude šéfem ČR, což je spíš znakem neznalosti, protože to se děje na iniciativu vlády.

Co umí Babiš? Je jedním z Čechů, jaký je to člověk, je jedním z nich, aby jim jako prezident sloužil?

Přišel, jenom bral, "privatizoval" stát, přivlastnil si kde co. Umí brát. Dobře. Je tohle obdivuhodná schopnost? Umí žvanit, když pomineme jeho základní vybavení jako neznalost pojmenovat součásti sluneční soustavy. Jestli jsou to nepodstatné drobnosti, musíme ponechat na důchodcích. Dutý kandidát vsadil na podobně vybavené voliče.

Zatím patří věčně hladovému Babišovi jen část Česka, mocenský spletenec z firem, médií, (přičemž jeho podniky už tedˇ velkou konkurenci nemají), je jeho. Pak bude podepisování zákonů. Ne pro důchodce, ale v první řadě pro imperium. Pěkně podle pravidla, kdo maže, ten jede. Kdo má peníze, ten dělá zákony a oni mu to ještě hodí, ale nádeníci budou ti druzí. Parlament a vláda tam stejně sedí úplně zbytečně.

Zvolit Babiše prezidentem je jako legalizovat tvrdé drogy. Vtip století.

5 1
možnosti
LH

Zvyšování důchodů je ze zákona..vláda má smůlu

2 0
možnosti
Foto

Na Sk frči taký vtip, že skôr sa všetkým dôchodcom zvýši krvný tlak ako dôchodky....

4 0
možnosti
Foto

Teď sleduji tiskovou konferenci Andreja Babiše. Vypadá to, že se snad každou chvíli rozbrečí, ti co stojí za ním, se tvářá jako na pohřbu. Říká, že on nevede negativní kampaň, ale pořád jen špinil Petra Pavla, kterého přirovnával k Vladimítu Putinovi.. Něco tak prolhaného se jen tak nevidí.

11 1
možnosti
Foto

Já mám takřka kontinual., m.j., zapnuté si ledování ČT24 od cca 10.00. Před polednem, resp. i během něj, byly velice(!) zajímavé rozhovory nikoli s politiky, ale i s historiky, právníky i politology, i byvším mluvčím V.H. Mnohým by neškodilo si takto ,,rozšířit" své horizonty. Mně toho ovšem nebylo a není třeba, neb mně většina z toho tam uváděného byyla dávno známa;-)

2 0
možnosti
Foto

Zase ste zaspal;-DDalší mimořádná valorizace důchodů zřejmě proběhne v červnu, resp.v červenci t.r. Babiš na to vliv nemá a ani mít nemůže:-P

4 0
možnosti
Foto

To říkáte mě? Vy jste dost popletený....;-D Vy neumíte chápat psaný text?

2 3
možnosti
ZH

Já zásadně nesázím, ale aktuální výsledek už v prvním kole mě potěšil. Jen mě poněkud mrzí, že tu máme cca 2 miliony spoluobčanů, kterým nevadí Babišova zcela křivá povaha (několikrát křivě přísahal na zdraví svých dětí, což považuju za to nejhnusnější, tak na úrovni vraždy).

11 0
možnosti
Foto

Také se nevsázím. Ale ani se nedivím tomu, že mají mnozí dilema, zda to ,,hodit" velkokapitalistovi, anebo khakimozkovi, ČI SI NECHAJÍ VYMÝT MOZKY LÍBÍVÍMI ŘEČMY, GESTY A ,,JASNÝMI SIGNÁLY". Skutečnej kapitalista funguje na principu ,,kasa cink", khakimozek na základech kdys ,,oblíbeného" ..Zákl. 1/1. Kolik z toho by kdo dokázal uplatnit který z nich na prez. sesli, totˇ otázkou, že.. Není u nás ani prezidents. systém, ani diktatrura;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.