Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když jsem se to o nich včera dočetl, řekl jsem si potěšen "a je to tady". Krátce před tím jsem myslel na to, že přece po tom všem už není možné, aby všichni z ANO byli tak nezodpovědní.

A co se té národnosti budoucího prezidenta týče, tak v tom bych byl tolerantní až lhostejný. Viděl jsem pár dokumentů o našich příbuzných žijících v dalekých zemích. Působili na mne jako vlídné bytosti , jejichž rozumové schopnosti mne rovněž zaujaly. Po Václavu Klausovi a Miloši Zemanovi bych i takového chlupatého primáta viděl na Hradě s úlevou.

0 0
možnosti
DS

V televizi Prima News 9.1. prezidentský kandidát Petr Pavel prohlásil "Z mého laického pohledu měl být Andrej Babiš odsouzen." Inu psům psí smrt, řekl by chladně v padesátých letech 20. století náš budoucí prezident. Kdyby tehdy žil.

0 4
možnosti
JK

Tak to je zase srovnání.

3 0
možnosti
PN

No, nejspíš to vypadá, že oblíbená slova o sektě ANO vzaly za své. Jakou další lež o ANO si tedy slepencové ovečky a duševní giganti vymyslí?

2 4
možnosti
Foto

Lež? To,že dva regionální politici ANO už mohou mít díky vlastním úspěchům Babiše na háku nic nemění na tom, že ANO je sekta. A to i ve smyslu vůdce spasitel a poblázněné babišky, které mu líbají ruce....

2 1
možnosti
JJ

Ano, kdyby to prohlásili v některé z demokratických stran, třeba v ODS, už by letěli.

1 2
možnosti
Foto

Předseda ODS kandiduje na prezidenta? Voliči ODS stejně jako voliči ANO si mohou vybrat koho chtějí za prezidenta. Máte s tím problém?

5 0
možnosti
Foto

Kalouska jsem měl za zkušeného pragmatika. Proč zrovna podporuje tento produkt nechápu. Po první televizní debatě bublina splaskla a už se nenafoukne. Doufám, že se voliči obou Pavlů nevymlátí mezi sebou a Nerudová nakonec do druhého kola proleze. To by bylo přesně to co tým kolem Babiše potřebuje...

0 0
možnosti
Foto

Aha.Omyl:-) Patřilo do diskuze na iDnes a ne pod blog. Kalouskova podpora produktu Danuše je ovšem nepochopitelná....

0 0
možnosti
JK

Není to složité, bez Babiše jsou prakticky bez šancí na sestavování příští vlády. Po rozsudku soudu je pozice prezidenta spíše na obtíž.

0 0
možnosti
MB

ANO, je to zvláštní - Nová doba! Stále nechápu, co v Sektě dělají. Asi ztratili číslo mobilu na Velekněze. Mazaní komunisté? Zase volí toho svého - prostřednictvím Bureše..Tak mají své zájmy - zajištěny dozajisté ... :-)

1 0
možnosti
MB

Jsem rád, že si postoje těchto lidí někdo všiml. Vondrák a Macura. Opakovaně voleni do nejvyšších funkcí v Sm kraji. Říkají zřejmé - Pojďme něco dělat pro blaho lidí a ČR. Nikoliv pro soudruha Bureše. Volíme gen. Pavla... ..

Připutoval mi @ lokálních komunistů. Svého nejlepšího kádra chrání dobře - "Výbor nedoporučuje nikomu volit generála ve výslužbě, Ing. Petra Pavla, hezkou mladou Profesorku Ing. Danuši Nerudovou. Jaroslav Bašta 74 let poslanec SPD. Který vždy stál někde v pozadí a je doslova beranidlem populisty Tomio Okamury SPD. Jeho úkolem je oslabit v I kole Ing. Babiše a dál získat levicové voliče . Svou tvář odhalil novodobý antikomunista předseda Odborů Josef Středula ..

Preferujeme volbu v prvním kole bývalého předsedu vlády ČSR Ing. Andreje Babiše 68 let, předseda ONO 2011. Má bohaté pracovní zkušenosti. A byl jediný předseda vlády od roku 1991, který vládl s podporou KSČM" ...

Dodávám- ANO, pak že komunisté nemají svého kandidáta! Rozhodli, co je opět správné ,krásné a dobré. Kdysi z Ruska - dno Brežněvova hrobu. Nyní z Německa. Ozvala se a temná žucha. V Trevíru kroutil Kája Marx svou hlavou.Byl udiven tak silně - Až mu upadla z podstavce . Komunisté - oligarchové a agenti Stb - spojte se. Vondrák s Macurou to stále nechtějí pochopit ! ... :-)

5 0
možnosti
HH

Komunisti volí miliardáře...to nevymyslíš:-)

2 0
možnosti
JK

Ústecký a Ostravský region jsou pro Babiše důležité volební základny. Taková prohlášení jistě rozkolísají příznivce Babiše, přece jen ti dva jmenovaní znají Babiše líp jak kámoši v hospodě a zcela jistě je lidi nezvolili na významná místa jen proto, že jsou poskoci Babiše, právě naopak. Jsem zvědav jak do zahýbe výsledkem.

0 0
možnosti
TB

Proč? Protože Babiše chtějí vidět spíš ve funkci premiéra než prezidenta ;-) A je to koneckonců důkaz, že to není strana jednoho muže, kde musí všichni bezpodmínečně poslouchat Babiše....a zase se Vám to nelíbí :-)

6 0
možnosti
Foto

Tihle dva jsou výjimka. Ti mohou mít Babiše na háku a podle toho se také chovají. Výjimka potvrzuje pravidlo. Nikdo jiný by si to nedovolil...

1 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.