Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podzim 2022, Středula:

"Odstoupením z kandidatury, bych podpořil Babiše."

8. 1. 2023 - Středula odstupuje z kandidatury.

9. 1. 2023 - soudce Šott prohlašuje Babiše za nevinného.

14. 1. 2023 -Babiš se dostává do druhého kola voleb prezidenta ČR.

Březen 2023 - Babiš se stává prezidentem. Jeho poradce pro spravedlnost s tučným platem, se jmenuje Šott.

Duben 2023 - telefonuje prodejce luxusních BMW:

"Dobrý den, máme pro Vás Váš nový vůz."

Asi zase nějaký ten šottek v našich životech.

0 0
možnosti

Kde kdo zde panikaří, že zvolení AB bude pro tuto zemi průser. Zcela jistě nebude. Tak za prvé si za to budeme moct sami a za druhé - tato země má daleko horší průsery a karavana bez uzardění vládní garnitury jede dál. O něčem to ale svědčí a to je to, že vládní strany, jejichž jediným programem je "antibabiš" odvádějí pozornost jinam, než od jejich vlastních problémů. Neschopnost vyprodukovat politika, který by rozlousknul karmu AB zde prostě chybí. Aby bylo jasno, volit ho nebudu, ale i kdyby ano, každému je do toho .........

3 0
možnosti
PS

Babiše volit nebudu ani v prvním ani v druhém kole ale pokud tady pořád někdo plácá a flastencích a nechytrých lidech tak si dovolím tvrdit že se řadí mezi ty méně chytré. To že budete dehonestovat každého kdo nevolí dle vás "správně" je hloupost neskutečného kalibru. Krásně jste se postavil na piedestal a oznámil že vy jste ten chytrý. A co ? Jako že se volič Babiše obrátí a bude chtít být na straně chytrých lidí jako vy?

7 0
možnosti
Foto

Co mám psat o lidech kteří volí někoho kdo jim slibuje Ústavní puč a oni tomu věří?Jak je mám nazvat?

0 0
možnosti
RJ

Elektorát Středuly a Babiše se totálně míjí. Navíc voliči jsou cháska nevycválaná a jen velmi zřídka volí toho koho jim někdo doporučí. Odstoupením Středuly se nic nezměnilo ani směrem k Babišovi ani k paní Nerudové.

5 0
možnosti
Foto

Až na tu první větu souhlas.:-)

0 0
možnosti

Kde rozhodují emoce rozum chybí. To je výhoda populistických vůdců, kterým se části lidí podařilo vymýt mozek a uplatit ze státní kasy.

Zdroj: https://zdenekbarta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=796396

Klasická taktika. Kdo nečůrá se mnou, čůrá proti mě. A je to hlupák s vymytým mozkem, uplacený ze státní kasy. Ach jo. Tohle je trapné. A to píšu jako člověk, který se voleb zúčastní jen v druhém kole a to jen proto, aby hodil hlas proti Babišovi.

3 0
možnosti
Foto

Kdyby šel Babiš včera do debaty, tak by dnes soud ty ubožáky z ČT totálně zesměšnil. Otázky sice nebyly zveřejněny, ale každý ví na co by se Řezníček ptal.

4 11
možnosti
AT

Znáte to: kdyby byly v ....

5 0
možnosti
JR

J58a16n 87R24á21ž

9. 1. 2023 9:33

Osvobození Babiše ho dostává do pozice favorita. Znám několik lidí , kteří by ho nevolili v případě odsouzení, ale teď ho volit budou.

9 2
možnosti
MN

A já znám několik lidí, kteří by ho volili i kdyby jedl děti. :-(

Bohužel.

18 0
možnosti
MK

Tak nám soud osvobodil Bureše. ;-D;-D

1 0
možnosti
JR

J39a76n 16R12á72ž

9. 1. 2023 9:33

Nemám toho pána rad, ale jmenuje se Babiš.

6 0
možnosti
Foto

Soud zprostil Babiše i Nagyovou obžaloby v kauze Čapí hnízdo

3 0
možnosti
JR

J32a38n 15R61á55ž

9. 1. 2023 9:42

Nepočítal jsem s tím a jsem zvědav na odůvodnění

P.S. Zvedli se tak šance, že bude Babiš zvolen a to by byl pro ČR velký p.r.ů.s.e.r. Jinak se to nedá popsat. Lze jen doufat, že přijde k volbám dost voličů, kteří se sjednotí a budou volit někoho jiného.

5 0
možnosti
Foto

Vůbec si nemyslím, že odstoupení Josefa Středuly pomůže Babišovi. Naopak tento jeho krok oceňuji. Středula se o víkendu zúčastnil sjezdu ČSSD, kde ho její předseda Šmarda označil za jejich kandidáta. Jsem zvědavý, jak se teď Šmarda zachová. Pokud by teď snad někteří příznivci ČSSD měli svůj hlas odevzdat Babišovi, znamenalo by to, že ČSSD se loni nedostala do poslanecké sněmovny oprávněně a že tato strana nemá nárok na další existenci. Jinak si myslím, že odstoupení Středuly kartami zase až tak moc nezamíchá.

3 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.