Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZV

Velká karma pane Bárto👍

0 0
možnosti
JL

Niceni civilni ifrastruktury neni jen terorizmus, rekl bych, ze je to zlocin proti lidskosti. Srovnat to, co nyni dela Putin na Ukrajine, se da srovnat jen s hitlerovou blokadou Leningradu, kde lide ze zoufaleho hladu jedli i potkany a nakonec i maso lidske. Je to jen dohad, ale verim, ze Putin-Putler by zasel az tak daleko jako Hitler. Jako zruda neschopna lidskeho soucitu se ukazal, kdyz naridil totalni rozbombardovani Grozneho pri kterem zahynulo 35 000 lidi-civilistu, vesmes zen a deti. Svedectvi o tom podava divka nazvana svedomi Ruska, Anicka Politkovska. Reakce Putinova: naridil ji zlikvodovat. Za jeho casu v KGB na to meli specialni oddil a v jejich hantyrce to nazvali "mokrie dela".

4 0
možnosti
ZZ

No, já jsem slyšel, že hlavní problém byl v tom, že poslanci ANO požadovali, aby Fiala nejdřív vyjednal příspěvek z Azylového, migrační a integrační fond EK, který je na tyto účely vytvořen ve 9,88 miliardy EUR.

Místo toho se plně spokojil s dávkou ve výši 670 mil Kč.

Právě to, že vláda ani nehodlala maximálně využít tohoto fondu, který by do značné míry ulevil naší prázdné státní kase, dali najevo svoji nevoli nad postupem vládní koalice.

S nějakým naháněním Ukrajinských žen to nemělo tedy vůbec nic společného.

:-P

3 2
možnosti
JP

Hnus Putina se ukazuje stále zřetelněji a jeho fanatičtí příznivci u nás raději mlčí...Ale hnus Babiše zatím tolik nevadí. Obávám se, že budeme mít prezidentem lháře, dotačního a daňového podvodníka, estébáka a komunistu, který ani neumí česky. Aby toho nebylo málo, ani se v Česku nenarodil...

8 0
možnosti
LT

"Aby toho nebylo málo, ani se v Česku nenarodil..."

Tak to jste si ovšem tedy vybral špatnou zemi k pobytu. Český zákon jasně říká, že k tomu, aby se někdo stal prezidentem ČR mu stačí být občanem ČR, mít volební právo a být starší 40 let.

Pokud máte požadavek na to, že prezident se musí narodit v dané zemi, pak doporučuji buďto USA, tam je požadavek na to, aby prezident získal občanství narozením určeno ústavou (pomineme samozřejmě dodatek "či měla toto občanství v době přijetí ústavy", který tam byl dán při vzniku ústavy, neboť jinak by tehdy prezidenta těžko zvolili) nebo Japonsko, protože tam se samozřejmě zbavíte potíží koho volit, protože japonští císaři (myšleno jejich dynastie) vládne Japonsku zhruba 2500 let a nemyslím, že by se v dohledné době měly být nějaké změny. ;-)

Ale ano, mně by kupříkladu japonský model vyhovoval, jenže to bychom nesměli být republikou že?

1 0
možnosti
PN

P70e90t30r 51N23e22d71v63ě57d

14. 12. 2022 12:16

Přesný obraz myšlení slepence, jeho podporovatelů a obhájců. Morální a prolhaný odpad je ten, kdož se snaží takovouto manipulací pošpinit jiného. Nikdo z ANO, ani z SPD nehlasoval proti.

3 13
možnosti
MM

Zdržení se hlasování je fakticky hlasování proti návrhu!

8 1
možnosti
MV

Konání ANO a SPD je neomluvitelné. Kdo omlouvá, jakýmkoliv způsobem, de facto dal takovému jednání souhlas. A jsem za to vlastně rád. Alespoň pro příště vím, s kým mám tu "čest".

16 5
možnosti
KT

No já nevím, myslím, že to víš už dávno. Ale pravda, vyhnat člověka v nouzi, to už chce silný žaludek.

2 0
možnosti
MM

Zákon o dočasné ochraně uprchlíků se prodlužuje do konce března 2034, do konce března 2023 se musejí zaregistrovat a dokonce září osobně přijít pro vízový štítek. Nic jiného zákon neurčuje,

Co tak vadilo ANO a SPD?

7 0
možnosti
Foto

Viz.:

Filip Vracovský 80710

Facebook

Blog

Ne, pane Bárta. Meritem sporu je skutečnost, že nestačí říct zákonem , že se to má udělat, musí být rovněž ošetřeno jak. Protože, když se to neřekne a účelně neudělá, celá pomoc se stejně rozpadne. To já si zase říct na plná ústa troufnu. A to bude teprve tragédie.

P.S.: Že by pa V. ,,kopal" za ANO, č iSPD? Asi těžko, že:-)

4 1
možnosti
JK

Babiš používá svoje loutky angažované v divadélku ANO pouze pro vlastní prospěch. Ještě nedávno hrál hodného milujícího strejdu, či tatíka co peče housky a ostříleného dálkového řidiče karavanu. Nejednomu důchodci na mítinku ukápla slzička. Momentálně je zase tvrďákem, republiku rozvracet nenechá, nic než národ neexistuje a ani ta válka tu není. Okamura musel zůstat jak opařený, jak teď udrží dezoláty, bude muset taky přitvrdit, aspoň jako ta jeho senátorka.

Zarytí babišovci ve volbě vůdce necuknou, jen s blížícím se debaklem budou agresivnější, týmu vůdce jde tedy o to, jak přetáhnout radikály.

Babišovi jsou uprchlíci ukradení a taky ta válka mu kazí byznys, to je celkem zřejmé, jenže tímto postojem ukazuje, že mu je i osud Česka ukradený, klidně by nás daroval Putinovi, pokud by se mu to vyplatilo, na žádných lidech mu opravdu vůbec nesejde, buďte rádi, že tu není válka, makejte a nestěžujte si.

Pokud Ukrajinci Putina nevyženou, přijde k nám, s tím se netají. Jsme připraveni na jeho skutečnou krvavou válku? Jme ochotni poslat otce, manžela nebo syna do zákopů před hlavně agresora? Války, které nyní vedeme s Putinem jsou brnkačka, nikdo přímo neumírá, zatím jde jen o trochu našeho pohodlíčka.

Nechci takového prezidenta co se vykašle na všechny a na všechno, jen aby nám zůstalo to naše teplíčko, i když u toho i značný smrádeček.

11 0
možnosti
LH

CLovíčku vy v blogu manipulujete víc než Babiš, o nic takového přece v návrhu nejde..... pamatuji se na Váš blog o Buči....Rv

10 7
možnosti
Foto

Amen pane Bárta... No snad soudní voliči nemohou volit Bureše!

0 0
možnosti
Foto

Ale nesoudní mohou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.