Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J20a92n 38R19á55ž

5. 12. 2022 19:20

Autor má pravdu. Ideální kandidát neexistuje. Ale existují důvody, proč jsou někteří kandidáti pro někoho nevolitelní. Pro mne je důvodem nevolitelnosti minulost kariérního komunisty. Takže Babiš i Pavel z mého seznamu vypadávají.

0 0
možnosti
Foto

Mně zase vypadávají neumětelové a nefachčenkové. A nakonec už nezbude nikdo. ;-(

0 0
možnosti

Slušná analýza, ale nemusí být pravdivá, důležité budou televizní debaty kandidátů. Pokud Babiš "uteče" z "naprogramování" Prchala apod. a "rozkecá se ", může to být jeho konec. Do finále se nemusí dostat, dost hlasů mu sebere Bašta.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 3
možnosti
Foto

;-D Vypadá to, že se leckomu leckam leccos tlačí. I autoroviR^;-)

2 0
možnosti

Buďme trošku optimističtější. Chceme porazit Babiše nebo vybrat prezidenta? :-)

Babiš není pasivní sloup, který někomu stojí v cestě a je třeba ho odstranit. Má co nabídnout a je stejně kvalitní kandidát jako ti ostatní.

Co se týče hnojometů, náboje poskytli samí kandidáti. Drahoš byl vlastně takový nejdokonalejší, jenže nedostatek hnojometů mu uškodil. Nebyl nikdo, kdo by ho měl potřebu bránit. :-P

Takže pokud vyhraje Babiš, bude to zásluha Babiše a ne Nerudové nebo Hilšera.

3 7
možnosti
Foto

Chceme vybrat prezidenta a neměl by to být Babiš.

1 1
možnosti
Foto

Vezměte to jinak, 30 % stačí na vítězství v parlamentních volbách, ale ne na vítězství ve druhém kole voleb většinových. A Babiš zatím podle průzkumů nemá ani tolik, jako při těch parlamentních volbách. No a kdo mu po prvním kole přibude? Baštovi voliči, jiní mě nenapadají.

Ve druhém kole porazí Babiše každý, kdo se do něho dostane. Tedy pokud se tam dostane Babiš.;-)

4 1
možnosti

Na toto právě opozice sází - stejně jako je to v parlamentních, či senátních volbách.

Všichni neúspěšní se spojí proti jednomu úspěšnému !

;-D

0 0
možnosti

"Občanští kandidáti"????

1 0
možnosti
Foto

Dle nasbíraných podpisů sice ano, přesto ,,nenápadně" politicky tlačení, RESP. DOPORUČOVANÍ:-)

0 0
možnosti
Foto

Liberální demokracie, k tomu, aby měla prezidenta, potřebuje korespondenční volbu - média jim nestačí, bez toho se volby zfalsovat nepodaří.

4 9
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti

Babišovo ANO se jmenuje příznačně, Babiš je každého ten nejlepší kamarád do doby, dokud mu neřeknete NE. A to si pište, že tohle NE vás přijde hodně draho. Příběhů na tohle téma najdete v byznyse i politice kolem Babiše plno. Brzdí ho troch jedině jeho trestní odpovědnost, to je hlavní důvod kampaně on chce být beztrestný už jen pro ten svůj pocit boha nade všemi zákony. Co nás čeká s Babišem jako prezidentem je jasné, pokračování hnojometné kampaně až do voleb do parlamentu.

Tahle republika se ale potřebuje nadechnout, semknout a zdolat krizi vyvolanou Putinovou krvavou válkou. Ale co musíme vědět je, jak bude prezident podporovat obnovu na Ukrajině a zapojení českých firem, z toho kouká prosperita jako hrom. Komu budou Ukrajinci po válce věřit? Babišovi, který kolaboroval s Putinem a podporoval v tom Zemana a kamarádí se s největším národním zrádcem Nejedlým? Nebo bude vítat bývalého generála NATO, který přesně ví jak ničivé prostředky Putin na Ukrajině použil?

Všichni správní vlastenci, kterým jde o prosperitu Česka musí volit Pavla.

5 6
možnosti

Vás za tu kampaň musej platit. ;-D

Marně.

3 4
možnosti

No když kočkopes nebyl schopen vygenerovat jednoho kandidáta ale hned tři, tak se nedivte, vždyť Nerudová i Fischer mají vládní podporu.

2 6
možnosti

Jo a vůdce vygeneroval sám sebe. Chápete jak by to vypadalo, kdyby se na Hrad nedejbože dostal někdo z jeho poskoků?;-)

Je zcela normální mít vícero nezávislých kandidátů, nenormální je prosazovat k moci někoho existenčně zcela závislého na moci, který se navíc potřebuje vyhnout odsouzení a zavření do basy.

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS