Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma :-)R^

2 0
možnosti

Dobře napsáno R^R^ Pro zpitomělý dav, který demonstroval před ČT, nemám jiné pojmenování než l ů z a. Bohužel i s takovými musíme žít v jednom státě. Za celý svůj život jsem neměl takovou chuť vypadnout odsud, jako teď (a to jsem většinu prožil za socíku).:-/

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
PC

Pod to se podepíšu.

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
JK

Hrůzy utrpení a děsu v Česku jsou plné hlavně komerční stanice. Možná proto demonstranti velebící Putina, kteří nadávají na Česko a přitom mávají českou vlajkou, se domáhali řevem vstupu do vysílání, aby srovnali skóre. ČT podle nich nedostatečně straší Čechy a ti jsou pak málo vyděšení.

"To je hrůza, elektřina zdražuje, je to na oběšení." A ejhle, poslední dvě zálohy na elektřinu má vyděšený flastenec za 0 Kč a od nového roku strop ceny. Tihle "chudáci" jsou mi veskrze odporní, ale hodí se některým politikům, kteří se obchodem se strachem živí.

Před energetickou krizí umělo jen minimum Čechů přečíst a zkontrolovat vyúčtování za elektřinu, a ani dnes to neumí ani polovina z nás. Schválně víte jak se stanovuje distribuční sazba a kolik je poplatek regulátorovi trhu? Například.

Jemně napovím: https://www.eru.cz/

0 0
možnosti
Foto

J58a21n 68Š37i77k

22. 11. 2022 12:01

Přesně tak. Hezký den

5 0
možnosti
Foto

Hezky napsané, souhlasím s vámi. Dotklo se nás to všech. Taky bych ráda jezdila do práce levněji a tam si seděla pěkně v teplíčku a užívala si toho blahobytu, ve kterém jsme si tu žili (a svým způsobem i žijeme dále). Ale naše problémy jsou většinou zanedbatelné oproti problémům těch, co tu válku skutečně zažívají. Tak se zkrátka uskromníme, ale máme čím svítit, kde si uvařit a o život se taky bát nemusíme. Na druhou stranu ne všichni se museli "jen" omezit. Spoustě lidem to způsobilo opravdu existenční potíže.

5 0
možnosti
PV

P57a23v29e24l 91V66é78b50r

22. 11. 2022 12:05

Víte, pokud by rusáci zvítězili, to bychom teprve zjistili, co jsou to existenční potíže.

7 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.