Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Síť, hoďte na něj síííííť !!!!!!

3 0
možnosti
Foto

Zdravotní péči chcete jen u jedné nemoci části lidem odmítnout. Očkovaní v nemocnici-bude placeno. Neočkovaní v nemocnici-nebude placeno. Bez ohledu na skutečnost, zda je v důsledku nezdravého životního stylu v rizikové skupině (např. obézní atp.)...

Představte si, že jde o jakoukoliv jinou nemoc a uvidíte, JAK JE TO ABSURDNÍ.

Jsme z toho covidu někteří dost zblblí, ne???

12 0
možnosti

P11a69v67e49l 68V38é29b25r

22. 12. 2021 12:22

Evidentně ano.

1 0
možnosti

P54e27t16r 87B28u67r54i22a77n

22. 12. 2021 11:02

Ještě chvíli arogantně a velkopansky urážejte neočkované, to bude ono, to je nejlepší cesta jak je přesvědčit.

Oni ale oproti vám, fanatickým zastáncům všespásného očkování, nemusí lokajsky každý měsíc měnit svůj názor od: očkovaný už nikdy nedostane a nepřenáší covid (ministr Blatný), přes 65% proočkovanosti obyvatel zastaví šíření viru, očkovaný nikdy neskončí v nemocnici s covidem, očkovaný šíří vir jen minimálně až po nechte se jednou naočkovat a máte navždy od covidu klid. A to nemluvím o účinnosti vakcín od 90%, 70%, 60% až po 40%.

Nakonec vám z celého toho show kabaretu zbylo jen: zabírají nám místa ve špitálech. Trapné.

Vlastně tím tvrdíte, že kdyby vláda financovala covidová oddělení v nemocnicích, byl by klid. Očkovaní v poho, neočkovaní taky a nemuseli bychom si nic vzájemně vyčítat. Premiér Babiš nám velkohubě tvrdil, že z fiktivního výběru EET 18mld. by se dalo postavit 18 zbrusu nových nemocnic. Takže podle vašich nářků stojí celá ta covidová bolístka jen na tom, že ze sekyry 700mld. nebyla vláda schopna zřídit ani za rok a půl pár desítek covidových oddělení v ceně 10 mld. a vyškolit do nich personál. To si ale stěžujte u vlády, ne u neočkovaných.

A co se týče těch extra plateb za léčbu: ještě chvíli si s tím zahrávejte, vydupávejte si to a ony pojišťovny časem přijdou na to, že by mohly chtít extra platby i od všech ostatních, kteří nežijí příkladným zdravým životním stylem. A třeba by lidem mohly časem nasazovat i povinně zdravotní náramky, které měří puls, tlak, počet ujitých kroků, délku cvičení, cukr, tuky, nikotin, alkohol v krvi...

Já vám přesně řeknu, jak by taková praxe dopadla: těm extra zodpovědným by se zdravotní odvody nesnížily ani o píď, těm druhým skokově narostly, péče by se stala méně dostupnou a šéfové pojišťoven by se na Bahamách smáli, jak jsou lidé hloupí.

Přesně takovouto proletářskou závistí začíná každé utahování opasků poddaným. Sami si o to řeknou. Viz vyplácení dětských přídavků dnes jen někomu, dříve automaticky a plošně.

10 1
možnosti

J22a20n 16D64o34u64š13e60k

22. 12. 2021 11:32

Mrkněte se do diskusí na hlavní straně u článků o covidu. S málokterým diskutérem si slušně popovídáte. To pak ztrácíme občas nervy i my ostatní.

0 0
možnosti

"Máme ovšem vakcínu, která zabrání těžkému průběhu nemoci a tím i zbytečné hospitalizaci". Která to je? Nějaká tajná?

6 0
možnosti

P95e28t66r 55B88u23r97i35a26n

22. 12. 2021 12:06

Je to vakcína, jakou svět neviděl.

3 0
možnosti
Foto

Nelze po nikom chtít platbu za něco, na co platí celý život pojištění. Když už se Výborný pustil na takto tenký led, měl říci asi toto:

"Nechováte se jako zodpovědní, vaše zdravotní pojišťovny s vámi zruší pojištění a následně budou úhrady za zdravotní péči ve vaší vlastní režii". To samozřejmě Výborní nikdy neřekne, protože naše zdravotnictví včetně zdravotních pojišťoven by bylo do měsíce totálně mrtvé.

Takto je Výborného výstřik hodně na hlavu.

4 0
možnosti
Foto

Myslíte? Pojištovny neřeší jen covid, je spousta způsobů jak nemít "vše zadarmo", ale pěkně si vše zaplatit. To platí především o skupině 60 plus. Za seniory 65 plus platí pojištění stát a není to velká částka. Takový pojištěnci pojištovnám chybět nebudou....

1 0
možnosti

J78a74n 88D62o88u11š96e94k

22. 12. 2021 8:43

Včera tu byl někde rozhovor s paní Tachezy (snad to píšu správně) a přesto že mluvila rozumně, mile a ryze ve své odbornosti pokud možno srozumitelně a chápavě, diskuse pod článkem byla přehlídka urážek, hlouposti, osobních invektiv a ignorace. Od takových lidí nečekám nic než kudlu do zad a nikoliv trošky toho "sebeobětování".

6 2
možnosti

Nejde jen o očkování, ale obecně o zdravotní péči. Ta současná je moderní a vyžaduje větší finanční náklady na udržení. Je dobře, že se poslanec Výborný ozval, protože se hned ozvali další, kteří logicky kritizují obézní, kuřáky, alkoholiky. Tahle diskuze musí proběhnout, protože ukazuje, že se musí zrušit jednotná sazba zdravotního pojištění a také převést peníze ze spotřební daně a spotřební daň zrušit. Čili každý občan pak bude finančně zodpovědný za své zdraví.

1 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.