Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Bárto, ale nějak se Vám to míchá v hlavě. Jak to jenom kulantně nazvat, asi takto, počkejme si , jak se to Vaše očkování bude projevovat dál. A nesuďte nikoho, jestli hlupák nebo chytrák. Každý si zodpovídá sám za sebe. Rozhodl jste se nechat se očkovat látkou, o které nic nevíte, tak je to Vaše věc

0 0
možnosti
Foto

Poděkujte sám sobě. Podlehl jste mediální masírce a uvěřil, že když se necháte naočkovat, budete zdravý a neinfekční, a ona to není žádná pravda. Kolik osob ve svém okolí jste nakazil vy? Nevíte a nemůžete rovněž vědět, kolik jich hypoteticky nakazili neočkovaní.

1 0
možnosti
Foto

Já jsem se nechal naočkovat proto,abych v případě covidu měl snadný průběh a naše rodina mohla dál bez problémů fungovat.V době kdy jsem se nechal očkovat už bylo z izraelských dat jasně, že vakcíny před covidem nechrání protože jejich účinnost časem klesá.Stale je lepší padesátiprocentní ochrana než žádná....

1 1
možnosti

Teda, to muselo dát příšernou práci. Přitom taková blbost, co?

Jsem očkovaný a mám covid. Manželka očkovaná není, má ho taky. Průběh máme jako přes kopírák. Tchýně je očkovaná, má ho taky. Mohl bych pokračovat.

Poděkujte spíš nefunkčním vakcínám a neschopným politikům. Pane chytrolíne.

3 0
možnosti
Foto

Vsichni jsou neschopní,všechno je špatně jen neockovani senioři,kteří zahltil nemocnice jsou ti nejlepší.To,že ve Vaší rodině nemáte problém neznamená,že ho nemohou mít někde jinde.Kazdy odborník doporučuje očkování seniorů.Vsech.Co navrhujete Vy pane chytroli e?

1 0
možnosti

to zdeněk bárta 25.11.2021 - LŽETE - “Kdo má ukončenou vakcinaci, neonemocní a nikoho dalšího nenakazí,“ řekl ministr zdravotnictví Blatný.”

0 0
možnosti
Foto

Blatny řekl nesmysl a hned byl odborníky zkritizován.To má být argument proti očkování seniorů?

0 0
možnosti

Pane Bárto, Vaše úvaha a nenávist k seniorům má obrovskou trhlinu. Všichni ti neočkovaní senioři mají děti, často i dospělé vnuky. Ti by jim měli říct: "Tatínku, objednal jsem tě na očkování. je to v okresním městě. Já tě tam odvezu a půjdu tam s tebou. A nevadí, že tam nebude tvůj praktik, ti lékaři, kteří tam budou, tomu dobře rozumí a umí to. neboj se, já to celé projdu s tebou." Takoví, jako jste Vy ale zjevně čekají, až se o Vaše seniory někdo postará!

1 0
možnosti
Foto

Kazdy už měl rok čas se jít naočkovat.To jsou jen výmluvy.U každého praktika naočkovat šlo.V tomhle problém opravdu není.Jen v tom opravdu chtít.Pokid je nekumu 65 nebo 70 to už je podle Vás tak neschopný řešit věci sám?

0 0
možnosti
Foto

Tedy, pane Bárto, z vás jde docela strach. Z vás i z té vaší jediné a nezpochybnitelné pravdy...

5 0
možnosti
Foto

Pravdu najdete v číslech.Chcete snad zpochybnit,že v nemocnicích a JIPkach je mnohem víc neočkovaných seniorů než těch očkovaných?

0 0
možnosti

V dnešním 360 na CNN se vyjádřil Prof. Pafko jasně: Můžeme pacientovi doporučit operaci, která mu dle našeho mínění může zachránit život. Ale poslední rozhodnutí je vždy na samém pacientovi a my to musíme plně respektovat. Nemáme žádné právo ho do něčeho nutit.

3 0
možnosti
Foto

Nojo,pane Barto. Vase uvaha je tato: nas Nejvyssi je v nemocnici s covid i kdyz je ockovan. Ale to se nepocita,protoze ma jine potize,je oslaben a neni standardni pripad (pisete).

Nas Nejvyssi ale sosal jako kolibrik pri uplnku,takze si zodpovedne odboural jatra a zodpovedne v dobe covidove zatezoval nemocnici. A zodpovedne se oslabil ,takze chytl tu potvoru covidovou.

Takze je vlastne lepsi nez ti zhuverili neockovani abstinenti.

6 0
možnosti

Očkování (jakékoliv) je vždy velkou zátěží pro organismus. Proti těžkým nemocem (TBC, černý kašel, tetanus...) se očkuje většinou jen jednou za život nebo maximálně po 10 l- 15 letech. Dokážete si představit, co s organismem udělá očkování několikrát do roka??!!

5 0
možnosti

A což teprve taková reinfekce koronáčem. To je proti očkování brnkačka.

0 0
možnosti

Autore, jste odporný demagog. Mezi vaší nenávistí a inteligencí je nepřímá úměra. Bohužel v neprospěch inteligence.Rv

Já se jen divím, že vám administrátor tyhle vaše nenávistné a hloupé kydy nezatrhne.

6 1
možnosti
Foto

Demagog?Tak ty čísla z nemocnic mluví celkem jasně kdo a proč tam je...pokud by nebyly zahlcené nemocnice neockovanymi seniory nic by se nemuselo řešit a mohli jsme žít aspoň trochu normálně.Jako v Dánsku....nebo se v tom chcete plavat i další rok?Doufám,že vláda povinné očkování seniorů prosadí a je úplně jedno,která to bude....

0 3
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.