Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
2 4
možnosti
Foto

Hmm mám zlepšovák - volební právo pro ty, co platili alespoň 500,- Kč na dani z příjmů FO v každém z posledních 4 let + brannou povinností stižení co odcvičili za poslední 4 roky alespoň 4 týdny dohromady..... Kdo má nad 60 let a platil těch 2000 na DPFO tak bude mít volební právo zachováno a kdo už nemá zdanitelné příjmy tak by si roční platbou 500,- Kč mohl své volební právo podržet.... hned by byla voličů necelá třetina a kampaň by rozhodně nebyla jak pro pomocnou školu.... ale už KONEC VLHKÝCH SNŮ

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den pane Bárto, ten Váš blog prostě nevyznívá dobře..... Důchodci co jsou odložení do "domova" jsou vlastně odsouzenci k smrti, na cele, čekají. Už nemají na výběr. Kdo si to nechá takhle udělat - jen ten, kdo už nic dalšího nečeká, jen to "doklepat". Tak v téhle situaci asi bude ovlivnitelný, když už je vlastně ve finále. Dál v diskusi zmiňujete Babišův spot "bránit důchody až do roztrhání...." teď jaké části těla, a čího, že... Tenhle způsob volební propagandy definitivně dokazuje, že Babiš považuje důchodce jen za kus ještě dýchajícího masa, za úplné hlupáky, z nichž se toliko vytěží hlas a pak injekce a tak /covidové hospitalizace starých lidí byly přesně o tomhle - injekce morfia a vyčkat na exitus/. Ti staří lidi si tohleto neuvědomují - že jsou jen tupým cílem úplně absurdní propagandy. - - - - - To celé nemá řešení, vyjma smrti adresátů Babišova spotu. Nechme to tedy přírodě.

1 1
možnosti
Foto

,,Čekárny na smrt" sice ,,docílily, ač jak kde, i jistého pokroku. Třeba i od rozhlasu po drátě, přes TV, k různým ,,founům", až po net. Že i důchodci jsou svým způsobem i produktem doby, ale ia ž zbožím na trhu, to je snad mnohým známo, a mnozí i z toho, tedy i z nich, žijí. I autorovi, ale nejenom jenu přeji, aby si ony mezníky života prožil, a neposuzoval to toliko jednostranně, ergo zvenčí!

7 0
možnosti

Pane Bárto,

proč se neustále ztrapňujete svými hloupými, podlými, nenávistnými a pokaždé zcela jednostrannými články - bez schopnosti vidět celek, a ne jen část toho či kterého problému, bez schopnosti vidět souvislosti, bez schopnosti získat nadhled, bez schopnosti být slušný? Odpovím za vás - máte důkladně promytý mozek, neschopný jakékoli analýzy, a především jste sám velmi nenávistný, a odvažuji se říct, že nejen k druhým, ale hlavně sám k sobě.

Když se děláte tak chytrým, proč nikdy nepodáte pádné, logické argumenty pro volbu vámi upřednostňované politické strany? To je příliš složité, že? Tuším, že máte zřejmě obavy, aby se tady někdo nevysmál vaší naivitě, když si myslíte, že tu existuje nějaká strana, jejíž volbou tu nastane ráj na zemi. Nezačínáme, pane Bárto, na zeleném trávníku - víte, co to znamená?

Při vašem věku (opravdu už dávno nejste mladíkem) se divím, že vám není stydno psát jako pubescent, který vůbec netuší, která bije. Ale ten má na to vzhledem ke svému věku nárok! Na rozdíl od vás, jenž jste evidentně už dávno propásl možnost se z tohoto zamrzlého pubescentního věku probrat.

5 5
možnosti
Foto

Pane Chmelíku, tomu, kdo nevidí, proč Babiše nevolit, je zbytečné předkládat sebepádnější argumenty.:-)

2 4
možnosti
Foto

J98a81n 62Š92i31k

23. 9. 2021 12:55

Já nevím pane Bárto, ale je tady nějaká jiná strana, která nechce zadlužit budoucnost? Pokud vím, tak všichni mají v programech buď snižování daní nebo navyšování platů vybraným skupinám obyvatel. Ani jedna strana neslibuje krev, pot a slzy. Jinak pokud Vám někdo navýší příjem, zlepší podmínky pro život a máte se za něj lépe než kdysi, tak proč byste jej nevolil. Já důchodcům nic nevyčítám, řada z nich se měla daleko hůře než dnešní mladí. ANO by volby nevyhrálo, kdyby mladší generace chodili k volbám. Jenže víte, co? Nepřijdou ani teď a ANO zase vyhraje. Nevolba je taky volba. Hezký den

10 0
možnosti
Foto

Nepředjímal bych výsledek nadcházejících voleb. Atˇ dopadnou jakkoli, ti, kteří ,,uchopí kormidlo" budou muset stále brát v úvahu jedinou prioritu. Udržet systém v chodu. Vč. tzv. sociál smíru. A ČR není oázou v poušti, kterou by mohl ovládat jeden náčelník v čele svého kmene, ač s tím mnozí, a rádi, straší;-)

7 0
možnosti

P78e47t39r 29N58e55d43v54ě91d

23. 9. 2021 11:00

Potencionální voliči ANO jsou, jak píšete "naštěstí zbavení svépravnosti" . To je tak milé a upřímné.

Já tedy doufám, že mladí, kteří obdobně nanečisto volily v roce 2017 už jsou dostatečně obeznámeni s realitou běžného života. S závěrem také poděkuji těm starším, kteří svým potomkům připomenou, čím si procházeli za vlád minulých a co by je čekalo při vládě závistivých.

4 0
možnosti
Foto

K97a91r14e25l 21C89a73c86h

23. 9. 2021 23:08

? Teď nevím, co jste myslel tou vládou závistivých. To bude vláda těch, co nyní závidí miliardářovi Babišovi Agrofert uložený do svěřeneckého fondu a jeho zemědělské dotace?

0 0
možnosti

Ti "zkušení a nejmoudřejší" Vám samozřejmě nesahají po kotníky.

3 0
možnosti

P79a56v29e72l 91R52y48š18k10a

23. 9. 2021 10:43

Je to jejich právo volit ANO, tak ho využívají. Raději vysvětlete proč ANO volit nemají, konkrétní důvody. Případně vysvětlete která strana je ta pravá a proč ji volit. Když si čtu předvolební letáky tak mě připadá, že po volbách nastane ráj na zemi. Bez ohledu na to kdo zvítězí. Po volbách pak zaznívá ze sněmovny od všech stran oblíbená věta, "nebyla politická vůle",proto jsme to nemohli prosadit.

12 0
možnosti
Foto

Tak. Vč. toho, že za to může VON, či TAMTEN, potažmo VONI;-)

2 0
možnosti

Myslím, že z Vaší strany je zbytečná hysterie.

V Domově pro seniory 45% ANO. Máte zdokumentováno kolik procent z celkového počtu oprávněných voličů žije a volí v domovech pro seniory?

Jsem senior a volit ANO nebudu. :-)

5 0
možnosti
Foto

Já jsem také seniorka a Babiše pochopitelně volit nebudu. Myslím ale, že v domovech seniorů je to trochu jiné. Starší lidé jsou velmi lehce zmanipulovatelní (Šmejdi vědí své), a pak stačí jeden bezskrupulózní koblihář v personálu domova, a naverbuje dost hlasů.

Někdy si říkám, že na vyvážení této voličské skupiny by se mohlo zavést voličské právo od 15 let.

0 8
možnosti

Věřím tomu, že důchodci, kteří se dobrovolně vzdali samostatného života (i když k tomu mnohdy nebyl žádný důvod) a nechali se zavřít do pohodlného ovčína, zvaného Domov důchodců, přebírají stádový styl myšlení. Stýkám se se svými vrstevníky, kteří něčím takovým opovrhli, a ani jeden z nich není voličem ANO. A troufám si tvrdit, že se v dnešní době orientují velmi dobře. Netvrdím, že i z řad takových se nerekrutují voliči ANO, ale určitě jich není takové strašidelné procento.

3 0
možnosti
Foto

Při nedostatku Domovů pro seniory mají šanci už jen klienti s 3 či 4 stupněm příspěvku. Tedy ti, kteří už se o sebe nemohou postarat sami a rodina už to nezvládá. Nemohu tedy souhlasit s tím, že jde o nějaké dobrovolné vzdaní se života. Často je to poslední možnost najít někde nepřetržitou péči....

0 0
možnosti

Vybral jste si důchodce jako skupinu lidí, kteří tady překážejí. I vy budete jednou důchodcem, a až vám zvednou důchod o 800.-Kč a náklady na živobytí se zvýší násobně, napíšete co? A svádět vše na ANO je mimo mísu, inflaci tady rozpoutali odboráři.

5 1
možnosti

inflace je celosvětová, za to tady fakt nikdo nemůže....navíc jsme pod průměrem EU ;-)

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS