Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co si zaslouží národ, který si zvolí Zemana 2x po sobě prezidentem? A k tomu ještě Babiše....bývalého komunistu, estébáka, usvědčeného veřejného lháře (" nevím, komu Čapí hnízdo tehdy patřilo...), dotačního a daňového podvodníka s mafiánskými praktikami ("naši na ně klekli...)

2 2
možnosti
Foto

Karma, je obrovská ostuda poslanců i senátorů, že nenajdou regulérní a ústavní cestu, jak odstranit z funkce prezidenta člověka, který není schopný ji vykonávat. Vždyť on už je horší, než byl Husák.

7 8
možnosti

J46a65n 80M40a26r30e79k

23. 8. 2021 16:24

A ještě něco: proč jste ho volili? Už za jeho předsednictví vlády jsem jiného neslyšel než 'žumpa', 'žumpa' a najednou ho zvolíte za prezidenta....? Jste zemí paradoxů.... prohlásíte, že komunismus je hnutí zločinecké a následně si strčíte KSČM do parlamentu,,,nestačím se divit.

6 0
možnosti
Foto

Vážený pane Marku. Když se domů mohl poprvé od podzimu 68 v r.90 opět podívat brácha domů, také mnohé nechápal. ALE TO PŘI KAŽDÉ SVÉ DALŠÍ NÁVŠTĚVĚ. Je to cosi jako ,,syndrom emigranta", VYTRŽENÉHO Z KONTINUITY UDÁLOSTÍ A DĚJŮ. ALE TO BY BYLO NA DLOUHÉ ROZHOVORY FACE TO FACE. a nikoli na tzv. diskuzi ve virtuálním prostoru, navíc více podobného stoce, nikoli odrážejícího realitu, natož pochopení dějů a souvislostí. Takže Vás zdravím. J.A.J.

4 0
možnosti

J44a84n 16M98a86r30e53k

23. 8. 2021 16:19

Když čtu ten nadpis tohoto blogu, tak vidím, že přes nářky mnhých, kteří tvrdí, že svobody slova ubývá..že té svobody slova tam máte ještě požehnaně.

3 0
možnosti
Foto

Již Bob DYLAN prohlásil, že čím více svobody, tím více se v ní, ale i po ní křičí;-)

1 0
možnosti

J64a37n 96D31o88u36š42e69k

23. 8. 2021 16:01

Nelíbí se mi tahle věta: "Soudný člověk už pochopitelně od českého prezidenta Zemana ani nic jiného nečekal....

Zdroj: https://zdenekbarta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=774791";. Nedokážu si zvyknout na to trapné odsuzování kohokoli...

5 1
možnosti

Zeman se ovšem ztrapňuje sám.:-/

4 0
možnosti

R^R^ Dojal mne včera zprávař na Nově, když rozporuplné výroky prezidenta a premiéra k otázce odposlechů okolí prezidenta komentoval tak, že jeden z těchto pánů se m ý l í. Přitom nešlo o žádný omyl, ale o vyloženou lež jednoho z aktérů (Zeman tvrdil, že mu premiér před kancléřem sdělil, že tyto odposlechy zakázal, Babiš to všechno popřel s tím, že nic takového se nestalo a že na odposlechy nemá žádný vliv). Kdo z těch dvou tedy lže, jako když Rudé právo tiskne? Větší erudici v tomto směru má Zeman.:-)

5 0
možnosti
Foto

To máte naprostou pravdu, ale Zeman je Babiše schopný dotlačit k tomu, že přizná, že se mýlil on. Protože ne Koudelka, ale Zeman Babiše vydírá. :-)

3 4
možnosti

Zemanem se zabývat nehodlám, ale co se týče pana K. myslím, že se zde staví kult jeho osoby, který si nezaslouží. Pan autor dovolí, když sem umístím názor pana psychologa Hampla:

"Tak jsem za poslední dny slyšel několikrát (z úst opozičních politiků), že pan Koudelka si počíná skvěle, a že příkladem jeho skvělé práce jsou Vrbětice. Připusťme na chvíli, že ve Vrběticích opravdu řádili nějací ruští agenti. Jaké jsou v takovém případě výsledky práce BIS?

* Tolerovala obchod zločineckých band se zbraněmi pro zakázaná

teritoria na svém území

* Nedokázala zabránit cizím agentům, aby tu provedli operaci

* Nedokázala nikoho z nich zatknout

* Nedokázala odhalit ani jediného českého spolupracovníka

* Nedokázala tu operaci ani zdokumentovat

* Nedokázala dokonce ani získat jediný doklad o tom, že tu ti agenti vůbec byli

13 5
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.