Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je docela úsměvné, jak ten co chce určité věci ve společnosti léčit fašistickými metodami nemá rád nácky. Je to takové pokrytecké.

6 2
možnosti

Nebudu se vyjadřovat k obsahu, ten pro mě není vůbec zajímavý.

Vyjádřím se pouze k jeho formě. A ta o vás říká naprosto vše (jako vždy). Jedním slovem: žumpa. A ta nic nevypovídá o bobo-lipo, ale jen a pouze o vás. Pokud byste disponoval alespoň špetkou sebereflexe, musel byste si za takový styl nafackovat a propadnout se hanbou.

Možná by stálo zato přečíst si dnešní blog p. Ivy Votočkové, ale s největší pravděpodobností se v něm nepoznáte.

9 3
možnosti
Foto

Já ovšem s nácky a bláznivým flákancem nespolupracuji.:-) Ty kýble špíny si lejí na sebe obě aktivistky sami...a nejen olomoucký arcibiskup je z toho znechucen a veřejně na to upozornuje. To vám nevadí katolíku? Ten babský růžový hábit je opravdu pro mladou ženu strašný. Budete je volit? Je to Vaše liga....;-D

3 6
možnosti

četla jsem více vašich příspěvků, ale zjistila jsem, že jste docela protiva a někdy docela kecáte..omlouvá vás jen fotka s pejskem, páč psy miluju..

2 3
možnosti

A něco k tématu byste neměla?:-P

2 0
možnosti

Ono je to možná ještě jinak. LIPO zkrátka BOBO miluje a jistě víte, co taková láska udělá. To potom nevidí ani flákance ani fašouny.

4 2
možnosti

Laciných výpadů pro Haně Lipovské jsem se vyhýbal, nekomentoval jsme ji. Ovšem její kandidatura za Volný blok je za hranou.

4 2
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

1 1
možnosti
Foto

Ty šaty jsou skutečně fascinující, nic takového jsem na mladé ženě nikdy neviděl....:-) Včera jsem sice po dlouhé době potkal jeptišku, ale to už byla starší dáma....

1 0
možnosti

Jojo, tahle dvojka má za ušima. Prča je, jak chce paní Lipovská redukovat plýtvání v české televizi, ale brát plat a nepracovat (do voleb údajně nehodlá v radě hlasovat, ale rezignovat nehodlá) je z hlediska erárních peněz naprosto v pořádku. Ta paní je hóóóodně nekonzistentní :-).

12 1
možnosti
Foto

Jaká paní? Je to slečna! ;-D

0 0
možnosti
Foto

Pokud by tato partička ve volbách vysbírala několik málo procent voličského odpadu, byla by to vlastně záslužná činnost.

2 1
možnosti
Foto

Taky pravda. Spíš bych mluvil o jednom procentu, ale taky dobré...na svůj sen o 1,5 procentu, kdy se mohou kasírovat státní peníze asi nedosáhnou.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS