Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je otázka, jak by na toho kluka působili dva navonění strejdové nebo dvě tetky, které by ho hladily po hlavičce a ptaly se ho: "Tak, chceš jít s námi? Budeme tvoje maminky. " Zvolil bych druhou variantu.

0 0
možnosti
Foto

Navonění strejdové? Vy nepoužíváte pánskou kosmetiku...?:-) Já tedy své ženě smrdět nechci...

0 0
možnosti
Foto

Pitomio je postava, která si nezaslouží jakoukoliv pozornost, ideální reakce na jeho všemožná extempore je ignorace. On není nikde zakotvený a z jeho dosavadní sebeprezentace soudím, že na prvních příčkách svého žebříčku hodnot má pevně zakotveny peníze a moc a pořadí na těchto prvních místech není rozhodující.

Jsem názoru, že tento jeho žebříček hodnot mu velí metodu "účel světí prostředky", přičemž je připraven kdykoliv odkopnout kohokoliv, pokud mu to něco přinese, resp. pokud mu dotyční komplikují cestu k jeho cíli. Jeho účast v Parlamentu by byla výsměchem a zřejmě výrazně kratší než v naší autokracii, což je režim jeho snů, byť se trapně zaklíná přímou a hlubokou demokracií.

S Pitomiem bych na pivo v žádném případě nešel.

2 0
možnosti
Foto

Já mám pocit, že by se člověk neměl vyjadřovat k tomu co sám neprožil. Neumím se vcítit do myšlenek homosexuála, neumím se v cítit do odloženého dítěte v dětském domově.

Ale umím např. posoudit výrok: Kdyby mě manželka podvedla, rozvedl bych se s ní. Pokud se to dotyčnému nestalo, tak neví o čem mluví.

0 0
možnosti
Foto

Měl by se pokusit do toho vcítit. Do situace jiných, aby je pochopil. Slovo empatie jistě znáte...pochopitelně to skutečný životní prožitek nenahradí, ale člověk by se měl o to aspon pokusit. Ta situace navíc je úplně jiná, 40 let je dlouhá doba a dnes mohou lidé, tedy i děti uvažovat úplně jinak....

1 0
možnosti

Tak jste si ulevili pánové?

0 0
možnosti

Vím, že jsem tím už možná protivnej, ale zase budu šťourat a vypichovat nesmysly. Vezmu to heslovitě:

- Okamura nemluví za všechny děti v DD, nýbrž jen sám za sebe. A na to má právo. Za všechny děti mluví naopak zastánci adopcí homosexuálními páry, zde: že by radši dítě z dětského domova šlo ke stejnopohlavnímu páru, než aby zůstalo v dětském domově.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/okamura-manzelstvi-osob-stejneho-pohlavi-adopce-deti-z-detskeho-domova.A210429_095743_domaci_kop

- Nevím kde se ve veřejnosti vzala představa, že se po umožnění adopce homosexuálové vrhnou do dětských domovů a budou adoptovat děti...právě, že jim to vtloukají do hlav zastánci oněch adopcí, viz. výše.

- V první řadě jde o to, aby si partner mohl adoptovat biologické dítě druhého partnera, které s nimi už stejně v domácnosti žije. To opravdu není důvod k hysterii. Jde především o zajištění dítěte a jeho práv...tady netuším, o jakých právech dítěte to píšete. Jedno z práv dítěte je i právo na oba rodiče. To se ale týká biologických rodičů.

- Většinou to selhalo na tom, že ...nebyl souhlas rodičů. Tohle vyvrací vaše předešlé tvrzení. I pokud bude dítě z předešlého manželství žít ve společné domácnosti homosexuálů, největší překážkou v adopci vždy zůstane souhlas druhého z biologických rodičů s adopcí. A ten nesouhlas tam bude v 99%, to jsem si jist.

- Češi sice údajně nejsou rasisté,ale....dítě jiné barvy pleti skoro nikdo nechce...Češi opravdu nejsou rasisté, jak vyplývá z četných vyjádření a průzkumů cizinců. Naopak o nás mluví jako o tolerantním národě pohodářů. Nechtít vychovávat dítě jiného etnika má jiné důvody, než rasismus. A mimoto rasismus znamená někoho diskriminovat na základě barvy jeho kůže. A tím odmítnutí náklonosti fakt není. Já přeci můžu nechtít cokoliv a kohokoliv a rasista nejsem. Naopak mám na to právo.

2 1
možnosti
Foto

Budu reagovat jen na to poslední. Lidé nechtějí většinou vychovávat dítě jiného etnika z důvodu obav jak na něho bude reagovat širší rodina a i další okolí. Sousedé a známí...Tak to prostě v Česku je. V momentě kdy vedete jako jako nerom romské dítě za ruku máte prostě problém z reakce okolí. Je to rasismus?

0 0
možnosti
Foto

Bude to ode mne ošklivé, ale kdyby ji spáchal, učinil by dobrý skutek.

Ale buďme za něj rádi, kdo jiný by naše plyšáky vyvezl na dovolenou. :-)

1 0
možnosti

Tomia znám ještě z dob, kdy pobíhal s anténkou a partou Japonců po Praze. Pamatuji ho, když pořádal pečené kance pro pražské kmotry ODS, zejména lezl do zadku nechvalně známému privatizátoru pražských půd Kellnerovou firmou Navatyp, panu Burgemeistrovi, pamatuji ho s Paroubkem, pamatuji, jak s bratry Kočkovými provozoval hostinec U Vejvodů

Je to mamlas. a ještě k tomu karierista.. Dnes dělá bílého koně jednomu z nejodpornějších zločinců ve městě, panu Hrdličkovi, bývalému členu té modré kmotrovské kohorty za zády pana Béma.

Cokoliv Tomio říká, je režírovaná politika, je proto naprostou ztrátou času o tom diskutovat

5 0
možnosti

A to jsem zapomněl na to, jak s Davidem Rathem změnili Středočeskou galerii na rohu Husovky a Karlovky na krám se sklem.

2 0
možnosti
Foto

Tak to bude. Ta slova vypovídají spíš o jeho voličích, před vstupem do politiky měl osobní názory úplně jiné. Pro zajímavost jsem si vyhledal 13.komnatu Tomia Okamury z roku 2009...podnikání v politice chce prostě jiný přístup.

3 0
možnosti

Dobře napsáno. Úplně souhlasím.R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.