Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
2 9
možnosti

Já si dovolím váš příspěvek shrnout

1) diskreditace autora - slátanina, pes by to napsal lépe

2) strašení ekonomickou závislostí na Rusku - zkazek hlavně o zavření kohoutků tu bylo dost. Přitom s Ruskem už žádnou smlouvu dávno nemáme, plyn se obvykle nakupuje na surovinové burze v Rotterdamu. Nějaké sankce vůči českým firmám? Třeba závod Škody v Rusku, patřící VW? Rusové myslím mají u nás více investováno, než my u nich.

3) strašení válkou - tou tu straší obvykle příznivci Ruska; jak nás Putin zamázne jak otravnou mušku, apod.

Mně to tedy vychází, že jste "rozumně a střízlivě uvažující" kremlobot ;-)

10 2
možnosti
Foto

Podobnému výbuchu ve Vrběticích, došlo i ve vesnici Iganov v roce 2015 v Bulharsku. Doposud se nevědělo, kdo za výbuchy v tamějším závodě VAZOV stál, bulharská vláda ale v souvislosti s odhalením viníků exploze muničního skladu ve Vrběticích vyzývá své orgány k obnovení vyšetřování.Bulhaři tehdy zaznamenali nejméně šest Rusů, kteří byli identifikováni jako agenti ruské vojenské rozvědky Letová data a informace z GPS, které shromáždila nezávislá skupina internetových vyšetřovatelů Bellingcat. Ta se dlouhodobě zabývá monitorováním GRU v Evropě. Data ukazují, že další údajný agent GRU cestoval do Bulharska, ale také ze země kolem data vrbětického výbuchu v roce 2014.

4 0
možnosti

Víte pane Bárto, ptáte se kdo bude koho volit, to vůbec není snadný dotaz k zodpovězení. A co se týče kauzy Vr. myslím, že ta bude již dávno zapomenuta a krátce před volbami se vynoří jiné a zajímavější, jak u nás dobrým zvykem.....a AB , ten bude řešit po Evropě svůj byznys .....

2 0
možnosti
Foto

Téma velmi zajímavé. Zpracování by však mělo být méně agresivní a urážlivé. Proč hned dehonestovat voliče jen proto, že volí jinak než autor? Nebo mají jiný názor na politiku? Tak to dělali během totality kovaní komunisté. Dnes žijeme ve státě, kde platí Listina základních práv a svobod.

1 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
8 1
možnosti

Netajím se překvapením, kolik je podporovatelů Ruska. "Osvobodili nás 76 let zpětně" a 2x ! Díky jim, máme "Teplé a svítící domovy" ! Pro mne stupidní názory, bez rozumu. Mám pochopení, pro bývalé mládí. Zřejmě, jakási nostalgie a vzpomínky na budování. Kdyby V. Putin budoval socialismus, ještě bych to chápal ! Vladimirovič buduje kapitalismus pro vybrané a pokračuje v imperiálních tradicích Petra a Kateřiny. Výsledkem je, že má Jadernou velmoc - Zemi rozvojovou ! Proboha, tak co naši Mloci vlastně podporují ? ... :-)

7 0
možnosti
Foto

Koho pokládáš za podporovatele Ruska? Sám jsem se s nikým takovým během svého dlouhého života nepotkal. Stejně jako s podporovatelem Německa, Francie, Itálie, Švédska......... Pochybuji, že se mezi námi najdou i podporovatelé své rodné vlasti- Česka. Ti, co jsou nahoře rozkrádají fígly státní kasu. Ti dole koukají nahoru odevzdat co možná nejméně na daních.

1 2
možnosti
Foto

Pro paní Dubcovou. Od prvního dne se vědělo, že sklad nevyletěl do luftu sám od sebe, že tomu někdo pomohl. Stejně tak druhý výbuch za dva měsíce v době, kdy byl areál uzavčen armádou. Stejně tak druhý sklad nemohl vyletět do luftu sám od sebe. Díky poznatku z Vleké Británie se zjistilo, že ruští vojenští agenti přiletěli do Česka 13. října 2014. Využívali průkazy se jmény Ruslan Boširov a Alexandr Petro. Tentokrát měli doklady vydané na jména Ruslan Tabarov a Nikolaj Popa (.ve skutečnosti plukovník ruské vojenské rozvědky GRU Anatolij Vladimirovič Čepiga) Požádali o vstup na inspekci areálu pro oba agenty pod krycími jmény Popa a Tabarovl jménem Národní gardy Tádžikistánu „Andrej O“, později identifikovaný jako velitel jednotky GRU 29155 Andrej Averjanov, vystupující pod krycím jménem Andrej Overjanov.vystavenými rozvědkou GRU, které později použili během akce ve Velké Británii. Do Moskvy se vrátili přes Rakousko v den neštěstí. K výbuchu mělo dojít mimo naše území. Oba agenty vyznamenal Vladimir Putin na přelomu let 2014 a 2015 (tedy po výbuchu ve Vrběticích) vysokým řádem Hrdina Ruska.

2 0
možnosti

Děkuji, pane Kindle, ale to nejdůležitější,

Že Rusové to byli,

co výbuch způsobili

bylo oznámeno až nyní

0 0
možnosti

A co když komouši a espéďáci jen úplně prostě pochybují? Nemají na pochybnosti nárok? Na jednu stranu tvrzení o jasných důkazech které odsouhlasilo i NATO a EU, na druhou stranu požár, otevřený sklad, výbuch, mrtví, druhý sklad prohlášený policajtama za bezpečný, přesto výbuch.....odhalení v ideálním čase.....?

A to ostatní? Chápu, že psát Andrej Rusobijec je teď to jediné, co psát můžou skalní odpůrci Babiše. Je to strach z toho, že si dosavadní příznivci stran, jenž nikdy nepodpořili vládu uvědomí, že tato vláda zřejmě dokáže vyrovnat skóre s rusákama, tedy to, oč se za třicet let nikdo tady ani nepokusil? Byť za evidentního přispění novinářů? Co když si příznivci těch, kteří jsou v průzkumech první, uvědomí, že že současné vedení je to, které musí konat a koná teď zřejmě správně a jediné, nač se vzmohou jejich favorité je chytání za slovíčka a hrdinné příspěvky na sociálních sítích?

1 0
možnosti
Foto

Tato vláda k tomu byla v podstatě přinucena a kdy by mohla jistě by vše ututlala....tlak opozice a veřejného mínění tentokrát slavil úspěch a Babiš si svou snahou zalíbit se na všechny strany pomalu kope politický hrob...

7 0
možnosti

Extrémisté ve společnosti jsou vždy, tvrdé jádro není moc početné, zato chodí k volbám zodpovědně. Momentálně jde o zapálené až militantní komunisty, marxisty a ostatní zapálené až militantní extrémisty (pravé, nebo levé). První volí komunisty a postupně vymírají, druzí s námi budou pořád a budou mít v parlamentu stranu, pokud se jim podaří vyděsit dostatečný počet obyvatel. Naposled se to podařilo s migranty, kdy evidentně úspěšný potomek migrantů asi nechce v Čechách konkurenci a rozjel dost tvrdou kampaň, kde vyvrcholením byl zcela vymytý mozek důchodce házejícího klády na koleje.

Extrémisti ale neurčují směr politiky, na to jsou tu jiní a tady musíme my voliči, volit dobře, s rozmyslem a hlavně musíme umět odhalit lživou propagandu. Proč voliči hodí straně hlas a věří krátkému heslu, ve kterém je slibováno nesplnitelné, to opravdu nechápu, asi to umí vysvětlit nějaký psycholog a Mára.

4 0
možnosti

Proč? protože těch cca 30% voličů je slaboduchých, jak říkal prezident, který na základě těchto hlasů je prezidentem...a ti volí ANO resp stranu, která slíbí vše...

A pak tu je prostě těch cca 8-10% ještě více retardovaných a ti volí SPD, trikolorů, KSČM a jiné extrémisty...

Jde o to, že velká část voličů, kteří táhnou ekonomiku/stát nejde k volbám vůbec...

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS