Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jablko nepadlo daleko od stromu. On s tím měl potíže při ředitelování škole a už se těžko změní k lepšímu. Snad zůstane jeho konstrukt stále pidistraničkou.

3 1
možnosti

Trikoloru pozoruji od její začátku a několikrát jsem s nimi komunikoval. Po počáteční nadšení a ochotě komunikovat došlo postupně k odpovídání nicneříkajícími frázemi . Různé pseudovýkřiky VKml jako odstoupení od Lisabonské smlouvy , nověji referendum o vystoupení z EU při každých volbách, bez bližšího vysvětlení jak by si to představoval a nakonec tatík vrtošivý stařík s jeho snahou se zviditelnit za každou cenu. Z toho mi plyne jediné dost bylo Klausů. A ani Kellnerovy peníze jim nepomůžou.

8 0
možnosti
Foto

Nejúsměvnější je, že mu vůdcovské manýry vytýká nějaká (ani nevím jak se jmenuje), která do Trikolory přestoupila z SPD, protože tam prý byly vůdcovské manýry. :-)

7 2
možnosti

To je jako když opoziční ANO v kraji vyzývá radního kraje k rezignaci za to, že se naočkoval s manželkou a trestně stíhaný vůdce jim nevadí.

5 0
možnosti

Tak aby to nebyla jen zástěrka jako SPOZ...aby se dali někudy vyprat prachy z Ruska na volební kampaň pro tatínka odborníka na vše na rok 2023, nebo dřív, pokud Milošovi nedopadne resuscitační pobyt v nemocnici...

2 2
možnosti

Na kandidátce budou mít i Putina. Ale nikde to neříkejte. Vím to od Jourovky.

1 0
možnosti

S tou trpělivostí máte svatou pravdu. Kolik let se Piráti pohybovali v nevolitelných číslech, až se dostali mezi 3 nejsilnější strany. Klaus chce vše hned.

2 1
možnosti
Foto

:-) V Africe je to vidět velmi často : Vůdčí lev nesplňuje očekávání - ztrácí respekt. Ti, kdo nastoupili do pomalého výtahu, budou mít do voleb pořádnou hoňku.

1 1
možnosti

Vy hlavně diskutujte u svých blogů.

1 1
možnosti

VKml přitom chce jen to, co má Babiš. Neomezenou moc ve straně, aby věděl o každém pšouku a mít vše pevně v drápech. Žádná vnitrostranická diskuse, žádné názorové proudy.... Maximálně mít k ruce svého Viktora čističe- Faltýnka.... To je demokracie ala StB , v případě Klause KGB. Holt geny.;-)

8 0
možnosti

Pana Klause a jeho stranu bych nikdy nevolil, chápu, že i Vy ne...ale je nutné někomu komolit jméno? Je to dost dětinské a neslušné.....

2 0
možnosti
Foto

Je to taková komická přezdívka, která jistě nikoho neurazí....k té komické straně to celkem sedí. Klaus má i další přezdívku, ale ta míří na jeho vzhled. Tu jsem nepoužil, protože to by bylo opravdu neslušné a nevhodné....

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS