Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vůdce lůzy - oranžový klaun má na rukou možná nejméně krve ze všech amerických prezidentů. Jeho zahraniční politika byla velmi nepříjemná jak pro nepřátele, tak i spojence, kterým nemazal med kolem úst. Byla ale velmi mírotvorná. Nicméně někteří to nejsou schopni pochopit.

11 3
možnosti
Foto

Nejvíc destruktivní byla přímo pro USA....dokázal úplně zfanatizovat a přesvědčit bez jediného důkazu desítky milionů lidí, že volby byly "ukradeny", lidé věří více konspiračním teoriím než realitě a to může mít pro další vývoj v USA nedozírné následky....Republikánskou stranu se mu podařilo zničit a rozdělit. To ovšem někteří nejsou schopni pochopit.

5 2
možnosti
Foto

Biden ten vnitřní problém vyřeší zatažením USA do nějakého válečného konfliktu. Jeho náklonost k válečným dobrodružstvím je velmi známá.

7 7
možnosti
Foto

Myslím si to samé.

A protože ti, co si vyrobili Bidena, budou potřebovat opravdu velký válečný konflikt, tak mám docela obavu, aby do toho nezatáhli Evropu.

Jako záminku majitelé západního mainstreamu zdůvodní, že za problémy v USA je vinen Trump společně s Putinem a ruskými hackery.

1 5
možnosti
Foto

Dosti expresivní a nevyjadřující dlouhodobější vlivy, ale jako popis aktuálního stavu výstižné. R^

2 2
možnosti
Foto

Autore, nic v mé otázce nehledejte. Jak se jmenuje ten váš pes?

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
11 4
možnosti
Foto

Tak levicové bojůvky mohou za to, že Trump svými bláznivými konspiračními teoriemi o ukradených volbách pobláznil a zfanatizoval lůzu co obsadil Kapitol?

6 5
možnosti

Vy zas mate na rukou nejakeho flekateho puntu

1 2
možnosti

J36i25ř13í 33G32r43o35h

8. 1. 2021 10:29

Dobrý den, púokudd byste analyzoval fotky co byly uveřejněny na twittru , tak zjistíte následující.: údajní podporovatelé Trumpa pohybující se kolem muže s vikingskou helmou, patří do Antify (samotný Viking se na svém YT kanále hlásí k myšlenkám neomarxismu a odporu k veškerým institucím). Tato skupina byla také první, co vnikla do Capitolu a jednalo se tím pádem o False Flag na Trumpovi příznivce. Ti se následováním příslušníků Antify chytili do pasti a navíc se svým činem ukázali v horším světle, než BLM v létě.

4 4
možnosti

A73l98e42š 22N91o19v82á77k

8. 1. 2021 10:45

incident bude jistě transparentně vyšetřen a viníci potrestáni, padni komu padni...

2 1
možnosti

Z mnoha fotek a videí už jsme mohli poznat kdo jsou ti "nejlepší američtí patrioti" a přímo výkvět bílé rasy.

-----------------

Jste normální??

Vůči davu černochů byste si takovou rasistickou prasárnu nedovolil, že, vy ubohý zbabělče?

15 2
možnosti
Foto

Dlouho jsem přemýšlel jak sem napsat, že proti strana taky na ulici nemá výkvět demokratů... no, tohle celkem sedí.

4 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.