Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nebyla to jenom past na Prymulu? Fotograf Blesku se tam v těch končinách a v tuto dobu objevil náhodou? Kde je mafián č. 2 (po Babišovi) Faltýnek, tam to smrdí. Nejsem příznivec Prymuly, ale možná přerůstal Babišovi přes hlavu...že šlo najednou vše tak rychle.

0 0
možnosti
Foto

Babiš místo sebe nastavil Prymulu a sám zbaběle zalezl, aby nebyl tolik vidět. Tak jaképak přerůstání?:-)

3 0
možnosti

A32l51e32š 15N27o96v60á13k

23. 10. 2020 19:29

Odstupovat kvůli roušce je nesmysl. Kdoví, jaká hra se tu kolem Prymuly hraje...

4 2
možnosti
Foto

jednoduchá, porušil nějaké dohody a moc mu stoupla do hlavy a začal moc hlasitě maskat. Nic jiného než peníze v tom není.

1 0
možnosti

A86d72a96m 35M18a42l73ý

23. 10. 2020 18:36

Za Primulu tam na ministerstvu vytahuje z kloubouku opatření proti Covidu nějaká cvičená opice a Primula zatím kuje nějaké pikle a kšefty v nóbl restauraci.

Fajn vláda :-/

2 1
možnosti

Pane Bárto,

dnes zasloužená karma.R^

0 0
možnosti
Foto

Karma, pane Zdeňku, jen bych chtěla říct, že oni nejsou zase až tak hloupí. Oni si jsou jenom naprosto sebejistí. Oni kradou a podvádějí stejně, jako ti před nimi, ale ti se to alespoň snažili dělat tajně. Dnes je jim jedno, že se o tom ví, protože se cítí nepostižitelní, a tak kradou za bílého dne před zraky veřejnosti. Mají pod palcem všechno. Hrad, justici, policii a premiér, jak jste napsal, jim jde vzorem.

7 0
možnosti

Politický byznys s ANO vrcholí? :-)

0 0
možnosti

R^

Budeme mít nového ministra zdravotnictví? Zlaté oči! Do hry vstoupí ještě Miloš Zeman. A jak ten umí protahovat bezvládí, už všichni víme! Bylo by to od něho rozumné, když nám hrozí tisíce mrtvých na obzoru? Nebo snad na lidech prezidentovi nezáleží?

!!

2 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti

Show must go on ! Kam se hrabe Freddie. Hroch je proti Prymulovi tenkokožec.

4 1
možnosti
Foto

Já si jenom říkám: schůzku dle svých slov svolal Faltýnek. Podle účastníka schůzky ředitele FN Ostrava se tam mluvilo o testování, tedy o ryze odborné otázce. Proč to vyvolal Faltýnek? Je ministr? Má nějakou odbornou funkci, nebo vzdělání? Je jenom místopředsedou jednoho z mnoha poslaneckých klubů. Testování stojí miliony. A z toho odpadávají procenta. A o tom to je. Proto se sešli v noci a na Vyšehradě a nikoliv přes den a v pracovně. A premiér se jako vždy tváří, že o tom nevěděl a jeho se to netýká.

12 1
možnosti

Jan Bartošek tvrdí, že tam kuli pikle, že šlo o úplatky, že šlo o korupci, že šlo o "politický byznys". Kde jméno Faltýnek, tam se prý mluví o korupci. Důkazy chybí, ale indicie jsou. A ta konspirační schůzka tomu nahrává.

A myslíte si, že Babiš o tom věděl? Tak proč tak řádil?!? :-)

1 0
možnosti

Teď jsem velice zvědavý, kterých dolních 10 milionů, bude Miloš Zeman zastupovat až Andrej Babiš přinese návrh na odvolání.

6 0
možnosti

On se cítí na deset milionů? :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.