Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nadpisem se řadíte k hrdinovi z Řeporyj, který je mistrem v obdobných výrazech, chápu, že emoce se nedají někdy jednoduše zkrotit, ale .....

3 0
možnosti

No, abyste se nepo ... . Když už sám volíte takové výrazy. Stačilo napsat, že by měli rezignovat a ta prasata jsou podle mě zbytečná. Tak kolik ještě spotřebujeme na covid ministrů zdravotnictví?

2 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

2 0
možnosti

A je po všem. Takže kdo bude další ministr zdravotnictví? Zemanovi docházejí duše. Baby nebrat, ty jsou sprostý. Maďaři jsou nasírací a doktoři chybí v terénu. Nehrnou se ani úředníci, takže to dostane rozkazem někdo z armády. Ten mám ukáže, že dosavadní plukovník byl vlastně jen sprostý civilista.

1 0
možnosti
Foto

J33a45n 61A76n68d66r20l61e

23. 10. 2020 15:25

Kdo asi? Havlicek si privstane a je to :-)

0 0
možnosti

A nemá Prymula třeba papír na to, že má snížený intelekt? Pak by nemusel

1 0
možnosti
Foto

Restaurace jsou zavřeny pro veřejnost, nikoliv pro hosty. Ta schůzka byla zcela jistě pracovní a kontrolní schůzkou, jak se daný zákaz dodržuje.

1 7
možnosti

Zavřená hospoda znamená tma uvnitř a na dveřích petlice. Nikdo dovnitř ani ven.

3 0
možnosti
Foto

Tak to jsme asi totálně v háji, protože po tomhle - není-li to fejk - bude ochota dodržovat opatření pod bodem mrazu.

Přitom se řítíme do průšvihu, v počtu koronavirových mrtvých jsme světová dvojka za Argentinou, a to jsme pořád na vzestupu.

1 0
možnosti

tak tohle už je český primitivismus, a sázení na to že jsme ovčonská společnost jež má své politiky od obcí, po kraje k vládě za bohy, anebo poslušné vojáky jež budou plnit jejich rozkazy. Kdo má určitý cit a inteligenci tak si to dosadí... Hold naše media jsou hrobařem společnosti a eskalují situaci kolem pandemie. Po roce 89 jsme nebudovali silný stát a jeho roli, ale přenesli jsme to na obce, kraje, občany ... Situace našeho státu je tíživá, na jedné straně vyhořelá opozice, impotentní, na druhé straně nová generace novinářů jež z lidí dělají primitivy, podsouvají jim pořád něco či je straší, silný ovčonské základ společnosti a volební systém jež zde vytváří chatrné vlády, koalice kde je mantra 101 hlasů a za ty se obchoduje ... Lidi taky mají osobní život a jsou smrtelníci. Pro mě daleko větší hrozbou jsou naše media, jež situaci takto jen eskalují a sází na to že jsme lidi bez inteligence, hoď te jim kost ať hlodají, tím pádem máme sledovanost, odbyt a premie.

1 4
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

Co my víme, třeba Faltýnek patří do Prymuovi rodiny;-D

0 0
možnosti
Foto

no, v Itálii je mafie považována za rodinu

3 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.