Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na koncert Basikové si rád koupím lístky. Jenom bych rád věděl, zda-li by si vzala na svědomí, kdybych po jejím koncertu zkolaboval na koronavirus?

0 0
možnosti
PK

Kdo bere vážně v této době rádoby umělce, jediné celebrity jsou lékaři,sestry a vůbec zdravotnický personál...R^

0 1
možnosti
JR

J59a18n 85R39á47ž

20. 9. 2020 15:20

Vida, téma v němž s autorem souhlasím!

Neodpustím si poznámku : U nás se pořád mudruje zda roušky ano, či ne. Maminky odmítají poslechnout ředitele školy, který je nařizuje, do obchodu vstoupil pán bez roušky, který si prý nechce brát svobodu roušku nenosit a pod.

Známá, která si z Frantovek zajela něco koupit do německého Bayruthu byla překvapená, že ji bez roušky nepustili do obchodu, od stánku na náměstí ji vyhnali, že nemá roušku a pak ji někdo poradil, aby rychle odjela nebo za nenošení roušky tam, kde se musí, může dostat pokutu i 50Euro. Jiný kraj, jiný mrav. V Německu se o nařízeních nediskutuje, tam se dodržují.

Mne roušky štvou a jako obdařeného CHOPN se mi v nich opravdu těžko dýchá, ale v MHD, obchodě nebo kde se houfuje víc lidí si roušku nasadím a nijak to za omezení svobody nepovažuji. A to jsem hodně svobodomyslný člověk. Vím, že je nutné a tak to beru jako to nutné zlo.

4 0
možnosti
Foto

J64a37n49a 50M43a22j88o32v17á

20. 9. 2020 13:33

Skvělé napsáno. Ano, taky mám kolem sebe ty, kterým absolutní přednost covidu láme životy, protože jediné covid má zelenou (i červrnou současně.

A synkovi i vám přeji samé dobré a výborné zprávy.

0 0
možnosti
JP

J93a82n 19P38a49v39l28í55k

20. 9. 2020 11:23

Můžeme chápat různorodé projevy k situaci, ale neměli bychom chápat to podstatné, to je bizarní neschopnost, alibismus, politikaření a nezodpovědnost vládních činitelů, jejichž aktivita či pasivita způsobily ztrátu důvěry vůči jakýmkoliv krokům. V civilizované společnosti by taková vláda odstoupila sama, v necivilizované společnosti, jakou jsme nyní, je to normální, neboli znormalizované.

2 2
možnosti
Foto

Tak to máte pochopitelně pravdu a na celém problému je to nejhorší a také to, že mnoha lidem neschopnost a nezodpovědnost vlády nevadí....:-/

2 1
možnosti
ND

Já se jí nedivím, já, ač platící divák ČT nemůžu koukat na programy, zprávy ČT 1 a ČT 24, protože tam nic jiného nedělají než že melou o corone... Na internetu, který si také samozřejmě platím, vyskakují mraky itulků o corone... Lidi jsou zastrasovaný...

Takže jo, máte pravdu, Báro

3 0
možnosti
Foto

Za to na Nově či Primě o ní neuslyšíte ani slovo...:-) Lidé by především neměli situaci zlehčovat a šířit konspirační teprie...

0 0
možnosti
DS

Rakouské testování: 700 pozitivních denně. 10 dní karanténa, 7000 nemocných.

V Německu mají je každému pozitivnímu testu okamžitý retest - a ejhle, mají 2000, to jest 0,48% nakažených. A to testují denně každého 3000 občana.

Horníky OKD testovala Univerzita Olomouc ne kity, ale skutečným laborratirním PCR a ejhle - taky 0,4%. Stačilo by prosadit retestování a měli bychom také také 0,4% v celém státě. To je kouzlo falešné pozitivity.

Jarní nízké úrovně mohly být klidně tím, že se zapojovaly akademické laboratoře, které nepoužívají rychlotestové kity. Jenže u nás (a ve většině světa) je vše řízeno komerčním zájmem provozovatelů laboratoří a budoucích prodavačů vakcín.

3 0
možnosti
Foto

A klasická poučka, že co nezmůže puška, to dokáže tužka.

5 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.