Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zeman na Hradě , to už je takový Potěmkin. Ovšem je třeba to držet do poslední kapky krve, dokud neodumře poslední mozková buňka - vždyť na Hrad teče miliarda nebo kolik a ti proklínaní Ovčáčkové, Minářové a Nejedlí, si přijdou určitě aspoň na 100 000 měsíčně...vo tom to je, bejby.

0 0
možnosti
Foto

tyo ovčáčka bych snad i volil. když si představím kolik legrace by se za ten mandát zažilo.. ;-DR^

stejně už chudák nemůže dělat nic normálního ;-(

0 0
možnosti

Dle očekávání - zoufalci Bárta, Jandová, Konrád, Flaška a další se vykvičeli, dobrá. Karavana jde v klidu dál. :-P

6 14
možnosti
Foto

Jaká karavana?Kam dál..?Mynar a jeho velbloud to mají naštěstí časově nebo jinak omezené... vám imponuje ta parta kolem louky Zemana?

12 4
možnosti

"a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí" - moto pod jménem autora blogu.....no trochu to je tedy s obsahem článku ? Mimochodem pane Bárto, který z těch 14 evidovaných spolupracovníků StB se jménem Zdeněk Bárta jste vy ? Jedním - dle vašeho dost křivého charakteru - jistě budete :-P

7 9
možnosti
Foto

Vždy mě pobaví, když voliči Zemana a Babiše začnou ostatní obvinovat ze spolupráce z StB....:-) To že je Zeman jedna ruka ze spolupracovníky StB Falmerem, Burešem a dalšími Vám pochopitelně nevadí. To, že se obklopil bandou těch největších křiváků také ne.Jsou lidé kterým to vadí. Pokud už píšete o křivém charakteru ten nejkřivější má právě mnohokrát soudem usvědčený lhář Zeman....

14 4
možnosti

J23o26s63e16f 21K32l55a33t

11. 8. 2020 21:49

Jen mě tak napadlo, je nafukovací člun nebo pan prezident?

1 1
možnosti

Oficiální vyjádření Hradu:Prezident je zdráv dokud nezemře .

3 0
možnosti

Rozumím snaze autora blogu nastínit trapnou situaci kolem veletrapného ovčáka a jeho veletrapné hradní figurky. Souhlas.

Již dans le passé uvedeno,nemohu se zbavit dojmu, že nikolivěk ideálním, ale docela dobrým počinem by bylo hradní figurku a jeho bandu ignorovat. Myslím si, že tito "velikáni" se třesou na reakce. Čim více lidí uvedou do stavu diskomfortního, tím větší radost ubožáčků. A je jim vůbec zapotřebí radosti této dopřávat?

Komentovat snad jen jejich flagrantní přečiny,a že jich není málo...

Jinak samozřejmě karma R^

7 5
možnosti

Jistě by mohl být váš návrh na ignorování správný, jen kdyby osoba, kterou se snažíme ignorovat nebyl náš nejvyšší ústavní činitel a jeho jím osobně vybraní poskoci. Prezidenta, potažmo jeho mluvčího lze jen stěží ignorovat.

2 0
možnosti

Bizarní, trapné! Podle veřejných záběrů z posledních let pan prezident nevyjde jeden jediný schod bez podpory dvou bodygardů, nepřejde deset metrů po rovné podlaze v sále bez podpory jednoho či dvou lidí a musí se hned opřít o pultík či si sednout. Prostě je nemocný.

A nyní se vystrojí jako turista na výšlapu po lesní cestičce či dokonce samotný veslař na těžkém člunu. Že mu není trapné hrát komedii zdravého junáka, kam ho zřejmě potřebuje stále zařazovat a udržovat jeho hradní squadra. Asi jako by mě navlekli do kombinézy kosmonauta a já tvrdil, že běžné létám....

19 5
možnosti

J26a31n 55R36i96c21h68t82e54r

11. 8. 2020 19:28

Tak jsem koukal na váš odkaz a žádné bodyguardí ruky jsem si nevšiml...

4 3
možnosti

To není dobrá zpráva pro vašeho očního lékaře.

12 4
možnosti

Pan prezident tráví dovolenou na naší jediné letadlové lodi, ukazuje světu, že není radno si s námi zahrávat... :-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.