Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pořád si říkám, co nutí některé poslance k té předběžné podělanosti když odhadují, že by východní soudruh nemusel mít radost. Jak to, že jsou to ti stejní poslanci co hlásají, že nedovolí cizákům zničit český národ, ubrání Čechy i za cenu zavření hranic, Čechy především. Když ale dojde na čínského nebo ruského soudruha tak dlouho rozvažují co by už neměli udělat, aby to "bratrům" náhodou nevadilo. Soudruzi z východu si nás srabáky náramně vychutnávají a píší výhružné dopisy, hrozí vraždou a pozavíráním našim politikům, vyžadují hluboký předklon a několikanásobné díky za cokoliv i za ránu karabáčem. Proradní poslanci co za úsměv soudruha prodají svoji hrdost spolu s Českem nemohou mít snad úspěch u občanů ČR, ty snad volí jen pátá kolona usilující o ukončení naší státnosti a připojení k východnímu bratrovi.

Proč tedy ochotně hrbí hřbet, nedbají na opovržení a stávají se kreaturou, ženskou jako důvod lze s úspěchem vyloučit, takže v tom budou prachy a touha po moci. SPD drží finančně přízeň Zemana a sponzoři, které jim dohodí. Komunisti mají historicky přímou linku do Moskvy, proto se nevzdají minulosti a klidně prodají Česko bez mrknutí oka. Anonáci mají předsedu zadluženého v Číně, z části pro utajení a taky tuzemské banky mají jisté limity, paradoxně tvrdé podmínky na úvěry nasadila ČNB po projednání s vládou a Hradem. Proto je Čína super včetně jejich velvyslance i když ten dokáže na smrt rozčílit skutečně České politiky.

Všichni mají plná ústa národní svébytnosti, ale za peníze se neštítí ničeho.

9 0
možnosti
Foto

Ale o ničem takovém zde není ani stopa. Prostě Sněmovna odmítla úkolovat vládu. Nechala to výslovně tedy na ní. Nemůže všechno dát do jednoho hrnce a nechat to převařit na nestravitelný guláš. A navíc fakt oficiálně vyhlašujeme, a to bez rozdílu politických stran, že zastáváme politiku jedné Číny s hlavním městem Pekingem.

0 1
možnosti
JV

Karma R^

Ty řádicí řezníky ignorujte. EU[>-]

6 0
možnosti
AN

Při převzetí zásilky z Tchajwanu oficiálně poděkovali nejvyšší státní představitelé.

3 4
možnosti
Foto

Poděkoval předseda Senátu....

8 0
možnosti
JL

Pokud přijímáme dar, mělo by být samozřejmostí poděkovat. Ať je ten dar od kohokoliv. Určující je, že jme dar přijali. Hlasování v této věci, mi přijde zcela absurdní.

Ludvík Vaculík tomu říkal, vstřícná předpodělanost. A stále to platí.

12 0
možnosti
TL

Slušní lidé za dar děkují. Takže implikace výše uvedeného je asi zřejmá...

Kdosi v diskuzi níže uvádí, že existovaly námitky proti děkování jistého zemana za zásilky číně, že jde pouze o obchod. Ano, podle mne tam opravdu šlo jen a jen o obchod, ne o dar, to jaksi autor výroku pozapomněl (identita řezník 42235), navíc o obchod, kdy cena jaksi vyšplhala do nehorázných výšin.

Facit: vládě a soudruhům posrancům chybí nejen elementární slušnost, ale zdá se,

že stále více z nich se stává i členy sčsp (kdysi nechvalně známá banda -svaz československo sovětského přátelství), nyní ale zkratka s významem (i tehdy samozřejmě známým) svaz čechů strachy posraných...

14 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že Tchaj-wan je součástí jednotné Číny, tak poděkování Číně bylo současně poděkováním Tchaj-wanu.

1 6
možnosti

Stydím se za naše poslance, kteří jen kvůli svému vlezdorektismu k Číně odmítli poděkovat Tchaj-Wanu za dar. To už je snad skoro to samé, jako servilita bývalého komunistického režimu k SSSR. Jsem zhnusen.:-/

https://echo24.cz/a/SktPG/snemovna-odmitla-podekovat-tchaj-wanu-za-venovane-ochranne-pomucky

12 0
možnosti
JJ

Proc se o takove jednotlive banalite hlasovalo? Ono se nepodekovalo uz pri prevzeti? Ja se stydim ze opozcnii demozumpa po Konevovi a Vlasovcich si stale hlada zpusoby jak podkopavat nase vztahy z jinymi mocnostmi nez je USA.

1 9
možnosti
PV

P23a33v50e67l 16V17é59b25r

4. 6. 2020 18:49

O připojení určitého území k nějakému státnímu útvaru smí rozhodnout pouze a jen tento státní útvar na základě žádosti nadpoloviční většiny obyvatel tohoto území. Tzn. bez splnění obou podmínek, tj. žádosti nadpoloviční většiny (žádný zvací dopis nestačí!!!) a souhlasu státu se žádné připojení nekoná.

K odpojení určitého území je třeba přání nadpoloviční většiny obyvatel tohoto území. Souhlasu !nadřazeného" státního útvaru netřeba.

Tolik "demokratická teorie". Praxe je, želbohu, poněkud jiná (viz Španělsko).

0 0
možnosti
Foto

V případě Tchajvanu žádné odpojení území se nekonalo, tedy nepůjde o připojení.

0 1
možnosti
NP

Už jen to, že vláda dokáže hlasovat o tom, jestli poděkuje za dar je amorální !!!

Za nakoupení předražených a nekvalitních ochranných prostředků od Číny stála na letišti v pozoru.

Autorovi karma R^

21 2
možnosti
Foto

A co má co vláda společného se zamítnutím návrhu usnesení Sněmovnou?

1 8
možnosti
Foto

To je hrdost svobodného národa!

4 0
možnosti
MB

No doba se nám nějak proměnila ! Kdysi, od parašutistů hrdě zaznělo - "Jsme Češi! Nikdy se nevzdáme !". Pak se zase ozvalo - "Neodstoupím, slyšíte? Říkám to znovu - Nikdy" ... ! (Co by nám předci tak asitak řekli) ... ? :-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.