Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tři oříšky pro Jandáka: Kde mi dají co nejvíc? Kde mi nechají mluvit a nevypnou mikrofon?- neb jsem herec, sice blbý herec, ale herec... A kde se mi podaří nejdelší čas hrát, že nejsem blbec...no a pak zas vsednu na nejbližšího Koně a sněhem bílým, jako je moje pověst, cválám dál.

6 0
možnosti
Foto

Já si Jandáka pamatuji z filmu Metráček. Už tam mi byl protivný.

0 0
možnosti
LV

"Před nynější kandidaturou za ANO byl už Jandák členem Republikánské unie, KDU-ČSL, ODS a ČSSD" - pozn. red. Zdroj: novinky.cz

Jak řekl Miloš z Eman - Jen idiot nemění své názory! :-P

1 0
možnosti
Foto

Spíše to ukazuje, jak se i v tomto Zeman mýlil :-)

0 0
možnosti
PC

Politický turismus přesně vystihuje motivaci "hlavně mít stále plné koryto". JJe to ovšem motivace většiny lidí, ať už do politiky vstupují, nebo si z ní udělali celoživotní byznys.

Za názorové veletoče p. Jandy a jemu podobných se ani trochu nestydí, ba dokonce budou ještě tvrdit, že "politicky vyzrávají".

P.S. Já osobně si proto politiků nevážím (i když první roky po roce 1989 jsem tu snahu věřit měl, dokud se opět neukázalo, že "se jede" v témže módu) a je jedno, jestli je tam Petr nebo Pavel, protože slibovat dokáže každý.

1 0
možnosti
PC

*opr. "...většiny těch, kteří do politiky vstupují, nebo..."

0 0
možnosti
Foto

Babiš to s lidmi na kandidátky dělá stejně, jako s ministry do vlády. Nejen, že nemůže vybírat nejlepší, ale musí brát každého, kdo neodmítne. :-)

10 1
možnosti
MK

Republikánská unie.

KDU-ČSL.

ODS.

ČSSD.

A nyní ANO. Jké on má vlastně názory, že mohl působit ve všech těchto stranách? Nebo je to tak, že názory pro něj nejsou důležité a preferuje plné koryto?

9 0
možnosti
Foto

Názor má takový, že preferuje plné koryto :-(:-(

13 0
možnosti
VR

Už chybí jen Krampol, Sobota, Vyskočil nebo Ringo - ať je to komplet.

11 0
možnosti
Foto

Vít Rakušan na svém Twitteru: „Vítězslav Jandák říkal o svém dřívějším působení, že republikáni byli politické dětství, ODS byla politická puberta a ČSSD je konečně politická dospělost. Jenom nevím, jestli je teď kandidatura za ANO politický důchod nebo už stařecká demence.“

18 0
možnosti
AN

A79l60e61š 93N47o88v39á32k

26. 5. 2020 14:20

věkový průměr senátorů není zrovna nejnižší...:-)

0 0
možnosti
MV

Ten k nim dokonale sedne. O tom nepochybuju. Svůj k svému.

8 0
možnosti
PK

No, to bude skvělá posila jak pro ANO, tak pro senát. Vždyť přece prostředí Senátu působí přepychově, což má asi vliv na psychiku členů horní komory a další případné uchazeče. Možná si připadají jako vyvolení lepší lidé. Nicméně si nejsem jistý zda, pan Janda bude zvolen, bo k senátním volbám moc „běžných“ lidí nechodí, protože Senát nehodnotí podle pozlátka kulis, ale podle skutků, a ty příliš nevzbuzují důvěru ve smysl této ústavní instituce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.