Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koněv spí, nebuďte ho.

0 0
možnosti

Odstranění dvou pamětních desek z tverských budov připomínajících tamní vraždy polských zajatců (včetně bývalých čs. občanů z Těšínska) bolševovrahouny z NKVD je prostě bolševoruské svinstvo, které ovšem kolaboranty ze zdejší rudé páté kolony neinteresuje. Proč také, že, když mají na pokyn z centrály úkol štěkat kvůli odstranění normalizačně kýčovité štátuje maršála Krasnoj Armiji Koněva?! ;-)http://blog.aktualne.cz/blogy/stepan-cernousek.php?itemid=36894#utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

4 0
možnosti

Pane Bárto,Rv

tak za prvé - dost bylo Koněva, je to již vyčpělé téma. Většina lidí má totiž úplně jiné starosti.

Za druhé - jak si mám vysvětlit vaše nenávistné rasistické kecy, vy moralisto, když se bezskrupulózně navážíte do blogera, kterému mimo jiné nesaháte ani po podrážky?

Já to vnímám jako zamindrákovanost, vycházející z vaší vlastní ubohosti, které si ovšem, jak jinak, nejste vědom.

Pokud rád píšete, v pořádku. Ale odpusťte si laskavě zatahování jmen jiných blogerů do vašich článků s potřebou jejich dehonestace. Je to malé a odporné. Kdybyste byl trochu inteligentnější, věděl byste, že tak píšete především o sobě.

5 3
možnosti

O kterém blogerovi je řeč? Nějak vám nerozumím.

1 0
možnosti

P48e23t68r 36N80e29d52v65ě95d

20. 5. 2020 12:27

Proč pořád všichni zmiňujete, že to není válečný hrob a že to není pomník padlým? To snad netvrdí ani rusáci, nebo ano?

2 2
možnosti
Foto

Všichni to zminují právě proto, že Rusové tvrdí opak a údajné porušení mezinárodní smlouvy, které by tímto vzniklo je hlavní lež ruské propagandy a místních proruských poskoků....

7 2
možnosti

Onen památník, chápu jako oslavu vítězství normalizace nad lidem - 1980. Praotec Kapek vlastní rukou odhalil - pak se i docela čestně, zase vlastní rukou zahalil. Dokladovatelné dějiny prokazují, že protagonisté osvobození Prahy byli generálové - Kultrvašr a šéf wehrmachtu v Praze Toussaint. Jak známo, pak se následně potkali v base ! Nabízí se - Koněva roztavit a nebohému Kultvašrovi - konečně pomník vyhotovit. Taky je možno, upevnit přátelství s lidem Maďarska ! Koněva jim darovat - Ti jej mají velice rádi ! ... :-)

5 2
možnosti

Od "hrdinů", kteří své protivníky deklasují pejorativním zdůrazňováním jejich etnického původu nepřišlo už vůbec nikdy nic dobrého..

9 0
možnosti

Je to bohužel tak, už asi nejde o diskusi.....

1 0
možnosti

A34l66e37š 69N29o32v35á22k

20. 5. 2020 10:35

antikarma.

přečtěte si pořádně tu smlouvu.

0 7
možnosti
Foto

Tak ministr obrany, kterého cituji ji asi nezná...Vy si raději ujasněte, co je válečným památníkem a co ne.

9 1
možnosti

Autor píše nezmysly a záměrně lže - předpokládám, že o problematice si předem zjistil fakta a nejde tedy o chyby z neznalosti, zvláště když zjistění fakt zabere maximálně minuty.

Takže - "Sdělení č. 99/1996 Sb. Smlouva o přátelství a spolupráci s Ruskem - Čl.21 - Každá Smluvní strana bude na svém území zajišťovat péči o vojenské hroby a VOJENSKÉ POMNÍKY druhé Smluvní strany, jejich udržování a PŘÍSTUP K NIM." [ https://www.dauc.cz/dokument/?modul=pr&cislo=44125 ] (zvýraznění jsem provedl já).

Taktéž " Památník není majetkem ministerstva obrany ani nestál na jeho pozemcích" je nesmyslná (byť ji autor pouze převzal) MO je garantem za tuto část smlouvy a je tedy naprosto oprávněné aby Ruská strana řešila tuto záležitost na úrovni MO a naše MO se nemůže vzdát odpovědnosti.

Jestliže autor záměrně vychází z nepravdivých, zavádějících a zkreslených údajů je zřejmé, že článek nemůže mít jinou než propagandistickou hodnotu.

Ještě dodám pro "rusobijce", kteří mínusují prokazatelná fakta - ne nemám rád Rusko ani Putina, pouze jsem přesvědčený, že lhaní a protiruská propaganda žene vodu na mlýn Filipům a Semelovým a odvádí od skutečných problémů.

9 9
možnosti

Faktem je, že socha pod uvedenou smlouvu nepadá, stejně jako spoustu jiných soch všude jinde. Opak tvrdí pouze Filip a komunisti. Ostatní je blábol a umělá bublina dofukovaná komunisty. Pokud máte svoje tvrzení podložené pravomocným rozhodnutím soudu, pak se vám omluvím, jinak jde jen o rudou propagandu.

5 3
možnosti
Foto

Ta socha nejen že není válečným hrobem, ale zřejmě není ani pietním místem. Tedy alespoň pokud si dobře vzpomínám - nevím totiž o tom, že by ke Koněvovi chodili politici klást věnce podobně jako třeba na Vítkov nebo k soše Masaryka.

Ovšem absolutně se mi nelíbí Vaše opakovaná a zcela očividně rasistická vyjádření vůči generálovi Sergeji Šojguovi, resp. k mongolskému národu a dalším národnostním menšinám. Jestliže nejste schopen respektovat jejich důstojnost, karmu si nezasloužíte.

8 4
možnosti
Foto

Ted "mongol" není ovšem narážka na národnost, ale je to takové politicky korektnější charakteristika pána s pochybným IQ.

A jinak je ti jistá spojitost s národností jistých proslavených darebáků:

Stalin byl Gruzínec, Hitler byla Rakušan ...

3 5
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS